یعنی چی داداش؟خودش زیر نویسو تو بازی میزنه دیگه!بشین بنویس
یعنی چی داداش؟خودش زیر نویسو تو بازی میزنه دیگه!بشین بنویس
ORکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Call of Duty: Modern Warfare 2
Composer: Hans Zimmer
Tracks : (All Track) 246
Format: Ogg Vorbis 500kb/s
Size : 1.5 GB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
اون لینکای اولی و دومی جی هستن؟
چه فرفی با پایینی ها دارن؟
Last edited by 3dmax; 02-12-2009 at 11:14.
دوستان ... من بازی را به اونجا رسوندم که با کارد باید بزنیم به کسی که داره رفیقمون رو میزنه ... بعدش طرف میوفته زمین و ما رو می برن به طرف هلی کوپتر .... بعدش هم اسامی سازندگان میاد
بازی اینجا تموم میشه ؟؟؟
پس چرا توی منوی اصلی بازی وقتی میام روی این قسمت میزنه complition : 51 % ?
بلهدوستان ... من بازی را به اونجا رسوندم که با کارد باید بزنیم به کسی که داره رفیقمون رو میزنه ... بعدش طرف میوفته زمین و ما رو می برن به طرف هلی کوپتر .... بعدش هم اسامی سازندگان میاد
بازی اینجا تموم میشه ؟؟؟
پس چرا توی منوی اصلی بازی وقتی میام روی این قسمت میزنه complition : 51 % ?
تا اونجا که من میدونم, باید بازی رو, روی تمام درجات سختی, تموم کنید تا 100% بشه
یعنی اینکه میشه پیداشون کرد و تغییرشون داد؟
هچ کس نبود مشکل من رو حل کنه![]()
شما وقتی بازیو رو اجرا کردید ....Alt+Enter رو با هم بزنید احتمالا درست بشه.هچ کس نبود مشکل من رو حل کنه![]()
خوب من هم بازی رو تمام کردم ( به علت کمبود وقت برای بازی روزی 40 دقیقه میشد بازی کنم )
بازی واقعا شاهکار بود
سکانس های انتهایی بازی بی نظیر بود و credits بسیار جالب و نو اورانه بازی هم چشمگیر بود
یک اکشن سراسر هیجان و زیبا با نور پردازی عالی به همراه سلاح های زیاد و متنوع در کنار اون ضرب اهنگ قوی gameplay و چاشنی شده با یک music زیبا این فروش عظیم تاریخی رو واقعا شایسته این بازی کرده
بی صبرانه منتظر next version هستیم
دوستان سلام
من بازی رو تا مرحله اکت سوم تو مرحله ای که سوار قایق میشه تا انتها که هلی کوپتر پرواز می کنه پیش بردم ولی توی لودینگ بعدی ارور کارت گرافیک داد کارت گرافیک من 8800GT هستش و درایور کارت گرافیک رو از 190به 195/62 بروز کردم ولی باز همون ارور رو می ده دیگه جدیدتر از این درایوری نیست
الان باید چیکار کنم؟ بی خیال بشم؟ کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)