یک پشتیبان انلاین داره برای چت
شماره تماس هم دارن
تماس بگیر ببین چی یم گه
یک پشتیبان انلاین داره برای چت
شماره تماس هم دارن
تماس بگیر ببین چی یم گه
متال کم مشکل ندارهشیطان پرستی و این صوبتا
وای وای
حکمش اعدامه![]()
این که اسمش رو میزاشتن آفلاین بهتر بود! تعطیلاته مفرطهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا نیما دامنه های مشابه همه رزرو شده
چه طور اونا مشکل نداشته برای من بدبخت مشکل داره؟از طرفی اینا مثله آدم بگن متال و شرکا ارزونیتون دامنه نمیدیم بهتون
چرا الاف میکنن خوب آدمو؟
اگر کسی خواست داریوش رو به خاطر متال اعدام کنه به منم خبر بدید تا به عنوان شاهد بیام
اینا فکر کنم اینویزبل آنلاین میشن!!این که اسمش رو میزاشتن آفلاین بهتر بود! تعطیلاته مفرطه
من پیشنهاد میکنم برو ببین اونایی که نامهای مشابه رو رزرو کردن هنوز در قید حیات تشریف دارن یا نه. بعدش اقدام به ثبت دامنه کنبابا نیما دامنه های مشابه همه رزرو شده
چه طور اونا مشکل نداشته برای من بدبخت مشکل داره؟![]()
بهه
دیدم دیگه برادر، ما که اسلامی ایم
آخه از اینا دیگه خفن تر؟ اون 3 تا مورد آخر توجهه مضاعف شود!!!:بعد بگید پارتی بازی نیست
metal.irثبت شده (whois)
metaller.irثبت شده (whois)
metal-archives.irثبت شده (whois)
metallica.irثبت شده (whois)
satan.irثبت شده (whois)
lucifer.ir
satanism.irثبت شده (whois)
البته مسنکه فقط ثبت کردن همه رو رو چیزی پارک نکردن ولی در هر صورت ثبت رو که کردن
Last edited by DaRiOuShJh; 19-03-2011 at 21:15.
اصلا همین که این اسمها به ذهنت رسید و چک کردی اهداف و گرایشهای پلیدت رو نشون میدهsatan.irثبت شده (whois)
lucifer.ir
satanism.irثبت شده (whois)![]()
حالا خودت چی می خواستی ثبت کنی ؟
متال استیشن ؟
حالا چرا گیر دادی به iir ?
بابا به من چه خوب
کنجکاویه
بابا خوب به صرفست برادر
دات نت آدم میگیره سالی 11 چوق دات آی آر میگیره 5 سال 15 چوق
بابا فقیریم
از طرف جمعی از کارتون خوابان مقیم مرکز و شرکای بی کارتون
با {عرض، ارض،عرز، ارز، عرظ ، ارظ و ...} تبریک سال نو و جدیدمون به همه طراحای وب عزیز و به عنوان عیدی این عکس فان رو میذارم تا همتون یکم حرص بخورین و به روح پر فتوح دولوپرهای سایت فف درودی عمیق بفرستید و ازین صوبتا . و یکم شاد باشیم دور هم مسخرشون کنیم ! باشد تا آدم نمیشن اینا چه حرفا !
خلاصه یه روزی من و امیر , یکی از ناظرین انجمن که نخواست نامش فاش شود مشغول دیزاین یه سایتی بودیم که یه مشکلی داشت رنگ بک گراند وقتی پنجره مرورگر کوچیک میشد میومد رو بدنه سایت !! کلی حرص خوردیم و حتی قالب سایت رو دو بار از اول دیزاین کردیم حل نشد که آخرش نفهمیدم ناظر فوق الذکر مشکل رو حل کرد. حالا ببین ما چقدر حرص خوردیم ! مسببین این باگ اندازه ما حرص نمیخورن ! میگین نه ؟ سایتشون رو ببینین !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و شات واسه کسایی که هنوز نفهمیدن !
آره دیگه بازم از فف حمایت کنین ! بگین آزاده ! بله آزاده دیزاین اپرا ( یکمی هم IE9 و کروم ملعون ! ) رو استفاده کنه تو اینترفیس و آزاده سایتش ازین مشکلات داشته باشهعه الان دیدم گزینه معروف paste and go رو هم اضافه کرده بالاخره ! !! چه عجب ! یادمه طرفدارای فایرفاکس میگفتن چیز مزخرفیه ولی اپرا استاندارد سازه ! اول کروم از روش برداشت بعد فایر فاکس و ...
خیلی از چیزایی که میبینیم یه روزی تو اپرا استفاده میشدن و مسخرشون میکردن ملت !
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)