اره از 30 بالاتر نمیره...
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
اره از 30 بالاتر نمیره...
فایده نداره اینجوری
باید زنگ یزنیم بهشون بگیم ، مسخره در آوردین ، هر روز یک ذره ازش میزنین .
وضعیت مال من که از 5 ماه پیش گرفتم اینجوری شده :
سه ماه اول : روزانه + شبانه 100 تا 110
از اول ماه رمضان : روزانه 100 -110 ولی شبانه 60 تا 70
ارز دیروز : روزانه 100-110 ( تا ساعت 12.59 شب ) ولی شبانه max تا 30
حتما فردا هم میگن : شبانه دیگه نداریم.
نمی دونم چرا اینجوری دارن میکنن . احتمالا دیگه خیلی سیر شدن .
از وضعیت پارس آنلاین خبر داری ؟ ( هنوز 2 مگ هست ؟ شبانه ؟ )
مکالمات دلنشین من و پشتیبانی شاتل:
cs13 350 AM
با سلام اینجانب امیر فلاحی هستم، لطفا در صورت داشتن مشکل فنی شماره شناسه خود را بفرمایید. در ضمن جهت بررسی مشکلات مالی خود لطفا با امور مشترکین تماس حاصل نمایید.
Guest 357 AM
سلام
اقا پینگ خیلی بالاست
صفحه باز نیم کنه
ping shatel.ir 76ms
cs13 302 AM
این که مناسب می باشد
Guest 306 AM
ping yahoo.com 721ms 25% packet loss
cs13 316 AM
پینگ یاهو چند است؟
Guest 325 AM
بله فقط شاتل مناسب می باشد
چون کش می باشد
cs13 314 AM
ping 8.8.8.8
این را هم پینگ بفرمائید
Guest 303 AM
228ms 25% packet loss
cs13 329 AM
این اتیم هم مناسب می باشد
Guest 338 AM
این ایتم چی می باشد؟
cs13 341 AM
این سرور گوگل می باشد
Guest 350 AM
این ایتم دی ان اس سرور گوگل می باشد
بنده هم همین را تنظیم کرده ام
cs13 307 AM
می باشد routاگر پینگ تایم یاهو بالا می باشد به دلیل تغییر
Guest 307 AM
مهم این است که سایت های دیگر را باز کند
cs13 314 AM
نه افت سرعت
Guest 322 AM
شاتل یا دی ان اس سرور گوگل به چه درد من می خورد؟
ping mozilla.com 759ms 25% packet loss
ping opera.com 760ms
اینا هم تغییر rout دارند؟
چقدر می باشد گفته این بابا!
loool
دوستان پارس آنلاینی الان پینگ تایم شما چنده؟
4.2.2.4 ، yahoo.com
پینگ یاهو 490
اکو 2مگ. دیگه دارن حسابی ... میزنن به سرویسها.
سلام
من از ماتریکس سرویس میگیرم. چند روزه که سرعتم فوق العاده بالاتر رفته و در حالی که 128 کیلوبیت رو قبلا با همین سرعت دریافت میکردم یعنی حدودا 18 کیلوبایت/ثانیه، الان سرعت دانلودم چند روزه از 90 کیلوبیت پایینتر نمیاد مرکز مخابراتم امیرکبیر هست. با شرکت تماس گرفتم گفتن سرویسها تماما سرعتشون نامحدود شده و این سیاست جدید شرکت هستپینگ تایم هم که دوستان بحث کردند امروز به این صورت بود:
در کل از ماتریکس کاملا راضیم. به نظرم دوستان که فکر میکنند شرکت های بزرگ همیشه بهتر سرویس میدن تجدید نظر کنن![]()
سلام بر دوستان شاتلی. من الان 5 شبه سرعت دانلودم بیشتر از 30 نمیشه. واسه شما هم اینجوریه؟
خوب بالاخره ماتریکس یه تکونی به خودش داد
الان به مدت سه روز هست که با سرویس 128 سرعت دانلود روی 50-60 هست البته فقط در طول روز
با شبانه چه اکانت یک مگ داشته باشی چه اکانت 128 سرعتت از 30 بالاتر نمیره
این عکس سرویس 128 ساعت 12 ظهر
یک مورد جالب اینه که در طول روز که سرعت بالا هست ماتریکس پهنای باندش رو از طریق فیبر نوری بحرین تامین میکنه ولی شب که سرعت پایین هست از طریق ارمنستان
ندیده بودیم اینطوریشو والا
آره مال منم همین طوره ( گویا مال همه همین طوره )
باید زنگ بزنیم بهشون . اینا دیگه شورشو در آوردن .
من توی قسمت چت آنلاین به کارشناسش گفتم اونم گفت روی خط شما مشکل می بینم زنگ بزنید به 23099 زنگ
بزنید . این متن مکالمه :
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
با سلام بیدار هستم لطفا با ذکر شناسه کاربری و نوع مودم خود مشکل فنی خود را مطرح کنید و در صورت داشتن مشکلات مالی با 23099 یا بخش فروش شهر خود تماس بگیرید
سلام
شناسه کاربری را بفرمایید
در طول روز سرویس ارائه شده مانند سرویس Dedicated می باشد اما از ساعت 1 شب تا 7 صبح به دلیل اینکه مشترکین تمایل به استفاده از ترافیک رایگان دارند،همزمان شروع به دانلود می کنند و با توجه به Share بودن سرویس شما،افت سرعت در این بازه دیده می شود
باید حین مشکل تماس بگیرند
پس چرا در چند ماهه اول اینجوری نبود؟
باید با 23089 تماس بگیرید
موردی روی خطتان بررسی شود
آخه مشکل من تنها که نیست ، ماله همه همین جوری هست
مثلا من ساعت 2 نصف شب به کدوم قسمت زنگ بزنم؟؟؟؟
همین الان زنگ بزنید بررسی شود
من شیرازم
باید 021 بگیرم؟
بله
خودتان بهتر میدونید دارین چیکار می کنین، پس نیاز به پاس دادن مشترک به این طرف و اون طرف نیست .وقتی در دوره اول که مشتری جدید هست سرعت رو نمی بندید ولی پس از چند ماه اینکار رو می کنید این به نظر شما یعنی چی؟؟؟؟؟؟با این روندی که شما پیش گرفتین خواهید دید که روز به روز رضایت مشتری ها کم میشه
ببینید من نگفتم خط شما مشکل نداره
می گم یه مورد فنی روی خطتان هست باید تلفنی بررسی شود اگر لازم بود اعلام شود
پس لطفا تماس بگیرید
آخه عزیزم وقتی من تا ساعت 12.59 شب دارم با سرعت 100 دانلود می کنم و ساعا 1.01 یعنی 2 دقیقه بعد سرعت میشه 30 که دیگه مشکل از خط نیست!اینجوری دارین شما به شعور مشترک توهین می کنیین .
ببنید من روی پورت شما دارم اختلال می بینم اگر به بنده به عنوان کارشناس اعتماد کردید تماس گرفتید من مشکل شما رو بررسی کنم پس همکاری کنید لطفا
خیلی خوب
الان که تماس گرفتم بگم با جناب بیدار کار دارم یا هرکسی بود بهش بگم؟
خیر بنده تلفنی نمی تونم در خدمتتان باشم
ثبت مکالمه شما انجام شده تماس بگیرید هر کسی باشد راهنمایی می کند
تماس گرفتم یک خانم به اسم عظیمی دارن پیگیری می کنن ببینیم چه جواب معقولی میدن!
من به شما به عنوان کارشناس اعتماد کردم ولی حدسم درست بود شما یکسری جواب کلیشه ای از قبل دارین وهمون هارو میزنید چون الان کارشناس تلفنی به من گفت من هیچ اطلاعی از سرویس شما ندارم
بعد از 19 دقیقه با تهران صحبت کردن فکر می کنید چه جوابی دادن؟
مشکل از این بود که بنده از فیبر بودن خط شما اطلاعی نداشتم
و شما به همکارم گفتید
و حتی به عنوان کارشناس هم همین چیزی رو نپرسیدید؟ پس اگه شما اطلاع نداشتین چجوری به من گفتین روی پورت شما اختلال هست؟
در هر صورت در مورد افت سرعت شبانه کار زیادی از دست ما برنمی آید چون در روز قابل بررسی نمی باشد
ایشون حتی قضیه Dedicated رو هم به شدت تکذیب کردن و گفتن همکاره من اشتباه به شما گفته
در مورد اختلال هم اگر می دونستم خط فیبر هست نمی گفتم
بنده هم عرض کرده بودم مانند این سرویس هست چون ترافیک کمتره
به این علت گفتید که طرف بالاخره زنگ بزنه و حالا اگه مشکل بود که هیچ و اگه هم بود درست بشه!
بد نیست بدونید من هر وقت خطم مشکل پیدا کنه باید شخصا پیگیری کنم تا ظرف چند ساعت مشکل برطرف بشه یعنی میرم واحد اکسس و اونجا با یکی از کارشناسان با ماشین خودم میریم توی کافو و با مودم و لب تاب خودش سیتم رو درست میکنه
کارشناس تلفنی جواب سوال منو بعد از 19 دقیقه صحبت کردن داد و گفت الان با مدیریت این مشکل رو مطرح کردم
و نهایتا جواب شرکت شاتل این شد
این بخاطر ساست ماست (policy)
شما سرویس 128 دارین پس حداکثر تا سرعت 16 می تونید دانلود کنید
بله
و اینکه در روز سرعت بیشتر میشه از الطاف شرکت هست
اگه سرعت از 16 کمتر شد گویا ما حق اعتراض داریم
البته بهشون گفتم بد نیست بدونید که یک مدتی هست پارس آنلاین سرعت هارو تا 2 مگ باز گذاشته یعنی 4 برابر شاتل
بله
و با این وضعیت یک خورده شرکت باید نگران مشتریان بالقوه خود باشه
چون مشترک چیزی برای از دادن نداره و نهایتا سرعت پارس آنلاین توی بدترین حالات 2 برابر شما میشه
البته شما یک کارشناس فنی هستید و این مسایل به شما بر نمی گرده چون به شما یک حقوق ثابت میدن و جذب یا دفع مشترکین تاثیری روی شما نداره چون اگه به شما کارانه میدادن به ازای هر مشتری اضافه شده یا خارج شده از مجموعه شاتل اونوقت شاید امیدی به بررسی این معضلات بود و شاتل برای عقب نیفتادن از رقبا همیشه آخرین اطلاعات رو از سایر رقبا بدست میورد تا از گردونه رقابت عقب نمونه نه اینکه وقتی من به کارشناس تلفنیتون میگم پارس آنلاین این کارو کرده در میاد میگه که ما اطلاعی از بقیه شرکت ها نداریم
---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------
ما با روزانه شاتل مشکل نداریم تا ساعت 12.59 شب سرعت بالاست . یک چند وقته شبانه مشکل پیدا کرده.
که الان 5 روزه از 30-35 بالاتر نمیره.
آره تکون داده خودشو!
والا تا جایی که اطلاع دارم و دوستان فنی هم میتونن روش بحث کنند، تامین پهنای باند دست شرکت های داخلی نیست که مثلا از مسیر بحرین بگیرن یا ارمنستان. تعیین مسیر route ها دست ارتباطات زیرساخته!
در مورد شبانه هم من معمولا با 20 کیلوبیت دانلود میکنم یکی از دوستان بنده تو مرکز ولیعصر 1024 شبانه رو با همون 1024 میگیره. مشکل فقط اینه که شبانه رو رو سرعتی که میگیری ارائه میدن و اینم فکر کنم دلیلش مصرف بالای کاریرا واسه دانلود شبانه هست که طبیعیه.
پینگ تایم شبانه ماتریکس هم از وقتی سرعتها بالا رفته با طول روز تفاوتی نداره که واقعا این موردش به من یکی کمک کرده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)