تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 244 از 288 اولاول ... 144194234240241242243244245246247248254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,431 به 2,440 از 2876

نام تاپيک: پـرایـد Pride ( نسیم و صبا )

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سرعت 120 تا؟!!!!
    ضمنا اکثر محصولات سایپا سرعت رو بالاتر نشون میدن(10%)
    اینو میتونین با GPS موبایلتون به راحتی تست کنین(من با GPS Garmin و GPS موبایلم تست کردم)
    مثلا 60 تا سرعت واقعی رو 66
    و 100 تا سرعت واقعی رو 110 نشون میده

اگه نباشه جاش خالی می مونه Imantec's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

تا جایی که شما دیدی اصلآ مهم نیست ... چون گیر بکس واشر نداره!!!!!!!!! کاسه نمد داره که وقتی خراب بشه روغن میده
    دوست من اول پیچ تخلیه گیربکس رو چک کن ببین هرز نشده چون من هم این مشکل برام پیش آمد پراید صفر داشتم که بیخودی پیچش هرز شد و به روغن ریزی افتاد مجبور شدم ببرم تراشکاری پیچ جدید واسم درست کرد دلیلش رو هم که سوال کردم یه مکانیک وارد بهم گفت بدلیل گرم و سرد شدن سریع گیربکس بعضی وقتها پیچش بیخودی هرز میشه اگر از این نبود از کاسه نمدشه که باید عوض بشه
    خب در مرحله اول ايراد نبايد زياد حاد باشه و احتمالا از كاسه نمدهاي پلوسه كه بدون باز كردن گيربكس قابل تعويضن اما به دو دليل امكان يه ايراد اساسي هست:
    1. كاسه نمدها معمولا به علت كاركرد زياد مستهلك ميشن و اگه اين در كاركردهاي پايين اتفاق بيفته به معني هرز بودن بربرينگ ديفرانسيله.
    2. مدلهاي 89 اكثرا دچار مشكل لق زدن بربرينگ ديفرانسيل هستند.
    پس اين احتمال كه بربرينگ ديف ماشينت خراب باشه بالاست. سريع ببر نمايندگي و اصرار كن كه اونو چك كنن چون گيربكس كاملا لخت ميشه و بعد در انتهاش بربرينگها قرار دارند. خرجش بالا ميره.
    ممنون دوستان.بردم صبح زود رفتم نفر اول بودم تحویل دادم و امشب هم تحویل گرفتم.هزینه ای نگرفتن خوشبختانه چون هنوز یکماه از گارانتیش مونده.کاسه نمدها مشکل داشته.سوالم اینه کاسه نمدها چین و جنس و کارشون چیه؟ و اینکه کاسه نمد چی میشه که باید عوض شه و به چه علت به این روز افتاده؟ میخوام بدونم دلیل دقیقش چیا میتونه باشه؟

پروفشنال MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    جایی به اسم ایران

پيش فرض

یعنی مشکل افت سرعت ماشین با شستشوی انژکتور حل میشه؟

---------- Post added at 10:48 PM ---------- Previous post was at 10:45 PM ----------

سرعت 120 تا؟!!!!
    اینو میتونین با GPS موبایلتون به راحتی تست کنین(من با GPS Garmin و GPS موبایلم تست کردم)
    منم با gps موبایل امتحان کردم. ولی احتمالا مشکل از gps باشه

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سرعت 120 تا؟!!!!
    اینو قبول دارم چون با دوربین های پلیس من بررسی کردم 128 تا که کیلومتر خودرو سرعت رو نشون میده دوربین پلیس 120 تا نشون میده
    البته رو پراید اینطوره
    با GPS هم امتحان کردم روی گوشی HTC با نرم افزار Maverick سرعت رو یکم بیشتر نشون میده

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خب اين يه ايراد نيست، در حقيقت همه خودروها همينطور هستند، بطور مثال BMW هم 3 تا 5 كيلومتر بر ساعت سرعت رو بيشتر از حد واقعي نشون ميده كه اين خطا نيست بلكه براي اينه كه راننده جريمه نشه. چون در كشورهاي اروپايي اگه اين اتفاق بيفته كمپاني بايد پاسخگو باشه، 206 هم همينطوره و سرعت رو بيشتر از سرعت حقيقي نشون ميده بطوري كه قابل احساسه.

6. 2 کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه golbarg73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو اينترنت

پيش فرض

از بعد فنی اساتید هستن جواب میدن ولی دوست عزیز پرایدهای جدید معمولش همون 120 تا بیشتر نمیرن! البته چون خط تولیدش حساب و کتاب و استاندارد نداره ممکنه شانسی دو تا دربیاد که 160 تا هم بره! سرعت سیتروئن ژیان خدابیامرز که سایپا 40 سال قبل میساخت هم دقیقاً همین 120 تا بود! سایپا قسم خورده هر ماشینی میاد دستش طوری بسازه که بالای 120 تا نره! ولی کیفیت ساخت و کارایی عالی ژیان 2 سیلندر با مصرف ناچیزش که واقعاً شاهکاری بود در زمان خودش کجا و این پرایدهای مزخرف حالا کجا.. گذشت اون موقع که یه نیش گاز میدادی پرایدها میرفتن روی 140 تا..
    اتفاقا شاید باورتون نشه ولی ماشین من فیکس 180تا میره البته تو کفی. ماشین من سایپا 111sl این که ماشینای سایپا همشون شانسین حرف کاملا درستیه

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

خب اين يه ايراد نيست، در حقيقت همه خودروها همينطور هستند، بطور مثال BMW هم 3 تا 5 كيلومتر بر ساعت سرعت رو بيشتر از حد واقعي نشون ميده كه اين خطا نيست بلكه براي اينه كه راننده جريمه نشه. چون در كشورهاي اروپايي اگه اين اتفاق بيفته كمپاني بايد پاسخگو باشه، 206 هم همينطوره و سرعت رو بيشتر از سرعت حقيقي نشون ميده بطوري كه قابل احساسه.
    فکر نکنم این دلیل درستش باشه.. من چند ماه قبل با برنامه ایکه روی N8 نصب کردم و سرعت لحظه ای رو از راه GPS قدرتمندش نشون میده دقت کردم مثلاً موقع شتابگیری یا سرعت ثابت سرعت 100 رو 110 نشون میداد البته وقتی پا رو روی ترمز میذاشتی تدریجاً سرعت رو واقعی تر نشون میداد که دلیل خاص خودشو داره که موضوع بحث نیست..
    مسأله اینه که سیستم مکانیابی فعلی یعنی GPS ضریب خطای 10 متر رو در بهترین حالت داره و چندان دقیق نیست.. بهمین دلیل و دهها دلیل دیگه سیستم اروپایی گالیله و مشابه روسی اون یک دهه هست که قراره جایگزین سیستم آمریکایی و قدیمی GPS شه و اخیراً ماهواره های سیستم گالیله داره پرتاب میشه..
    در مجموع این نقص ذاتی و کم دقتی سیستم GPS فعلی هست و هیچ کاریش نمیشه کرد..

داره خودمونی میشه golbarg73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو اينترنت

پيش فرض

دوستان یه سوال فوری.من ماشینم رو حدود 23 تیر 89 تحویل گرفتم و اگه گارانتیش 18 ماه باشه پس یه 22 روزی مونده تا گارانتیش تموم شه.. اینو امروز حساب کردم فهمیدم!!
    دیروز برای اولین بار دیدم زیر ماشین یذره خیسه نگاه کردم دیدم اندازه ی هفت هشت قطره روغنه.بردم تعویض روغنی که یه ماه قبل روغن عوض کرده تا ببینه پیچ کارتل شله یا نه گفت ازون نیست ولی زیر جعبه دنده خیسه و باید جعبه دنده حتماً بازدید شه وگرنه ممکنه بسوزه و...
    پراید قبلیم 5 سال کار کرد این بازیا نداشت این چرا اینجوریه؟
    میگین چکار کنم چون فکر میکنم باز کردن گیربکس ممکنه بدترش کنه بهترش نکنه!
    ماشین زیر 8000 تا کار کرده و معنی نداره به این زودی گیربکسش عیب کنه اونم من که هیچوقت حتی دور موتور رو نذاشتم هیچوقت حتی به 5000 تا نزدیک شه و معمولاً زیر 3000 دورشه.
    ببخشید یه مدتی هست که از این پست این دوستمون رد شده ولی نتونستم جواب ندم.
    این که من به شخصه خیلیا رو دیدم با ماشینشون همش با دور موتور 2 و حتی زیر دو میرن و فکر میکنن دارن کار خوبی میکنن و به قول خودشون حیفشون میاد گاز بدن بدترین کار ممکنی که میشه با ماشین کرد همینه که دور موتور از حد معمول کمتر باشه. بهترین دور موتور واسه پراید 2800 تا 3400 هستش که از اون بیشتر اگه شد هیچ اشکالی نداره و فقط مصرف سوخت بالا میره ولی اگه کمتر از 2500 شد در واقع ماشین داره فشار میبینه حالا شاید واسه ماشینی مثل پراید این فشار خیلی محسوس نباشه(چون سبکه) ولی در واقع داره فشار میبینه و در طولانی مدت اثر خودشو میزاره .
    راجب پست قبلیمم که گفتم ماشینم 180تا میره(الان یک و نیم ساله دارمش) یکی از عوامل بسیار مهم و حیاتی آب بندی ماشینه که نباید فشار ببینه.

داره خودمونی میشه ptb's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان سرعت و دوره موتور توسط سنسور و ecu در خودروهایه انژکتوری محاسبه میشه. و دارایه ضریب دقت بالایی هست.
    سرعت توسط سنسوری در پایه کیلومتر شمار دیفرانسیل تشخیص داده میشه.
    معمولا تو اکثره خودروها برقه 12 ولت به سنسور میرسه و با چرخشه محور کیلومتر شمار دوره چرخش به صورته پالس به ecu ارسال میشه. از اطلاعاته این سنسور به جز سرعتو کیلومتر برایه محاسبیه ارطباته دور موتور ، گشتاور و انتخواب بهترین دده در گیربکس اتوماتیک استفاده میشه.(پس کارش دقیق باید باشه)
    تمامه خطایی که تو سرعته نمایش داده شده وجود داره به خاطره تفاوته محیطه دایره ی لاستیکاست. که با تنظیم نیودن باد یا تعویض لاستیکا با سایزه متفاوت سرعت سنجتون خطا پیدا میکنه. دلیلشم مشخصه ، سنسور تعداد دوره چرخایه متصل به دیفرانسیلو میشمره و برایه ecu ارسال میکنه. ecu هم طبقه استانداردی که در مورده محیطه لاستیکا براش تعریف شده. محیط لاستیک هارو در تعداد دور میکنه. و نتیجهه رو به مدت زمانه یک ساعت درمیاره. خوب حالا اگر محیطه لاستیکایه شما استاندارد نباشه. شما سرعتو با لاستیکه استاندارد و باده تنظیم شده میخونید. و اینجوری نتیجه با واقعیت متفاوت در میاد.
    البطه بعضی وقت ها هم دیده شده به دلیله اسمبل بده عقربه کیلومتر عقربه کمی سرعتو بیشتر یا کمتر نشون میده. اما در همچین حالتی .میزانه خطا همیشه یه مقدار هست .مثلا 10 کیلومترو 15 نشون میده. 180 هم 185. و با توجه به سرعت خطاش تقییری نمیکنه.

11. این کاربر از ptb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ببخشید یه مدتی هست که از این پست این دوستمون رد شده ولی نتونستم جواب ندم.
    این که من به شخصه خیلیا رو دیدم با ماشینشون همش با دور موتور 2 و حتی زیر دو میرن و فکر میکنن دارن کار خوبی میکنن و به قول خودشون حیفشون میاد گاز بدن بدترین کار ممکنی که میشه با ماشین کرد همینه که دور موتور از حد معمول کمتر باشه. بهترین دور موتور واسه پراید 2800 تا 3400 هستش که از اون بیشتر اگه شد هیچ اشکالی نداره و فقط مصرف سوخت بالا میره ولی اگه کمتر از 2500 شد در واقع ماشین داره فشار میبینه حالا شاید واسه ماشینی مثل پراید این فشار خیلی محسوس نباشه(چون سبکه) ولی در واقع داره فشار میبینه و در طولانی مدت اثر خودشو میزاره .
    راجب پست قبلیمم که گفتم ماشینم 180تا میره(الان یک و نیم ساله دارمش) یکی از عوامل بسیار مهم و حیاتی آب بندی ماشینه که نباید فشار ببینه.
    عزیز. اولاً راجب نه. راجع به.
    دوماً دور موتور بستگی به بار و سرنشین هم داره.تا زمانیکه ماشین دچار کاهش کشش نشده لزومی نداره با دور بالا یا دنده ی سنگین بری.تنبل شدن موتور که یه عده به استنادش میان میگن با دور 4000 الی 5000 باید دنده عوض کرد یه سفسطه بیش نیست.
    دوماً.
    من اصلاً اعتقاد ندارم پراید بتونه 180 تا بره! مطمئن باش بقول این دوست بالایی یه جای کارت میلنگه! پراید حتی مدل 141 که سنگین ترین نوع پرایده(40کیلو بیشتر) توی 120 تا میخواد پرواز کنه و مثل پر کاه سبکه و کافیه یه مورچه بره زیر تایر تا ماشین از جاده پرت شه بیرون بعد شما حرف از پراید و 180 تا میزنی!
    نمیگم دروغ میگی میگم پرایدهای فعلی و تمام ایرانی انژکتوری مال این حرفا نیستن زور بزنه 140 تا برن که در اون حالت هم اونقدر لرزش فرمون و چرخها(بدلیل بالانس نبودنشون) سرشون میاد که کنترل ماشین از دستت در میره..
    اشکال از سرعت سنج ماشیناتونه..
    Last edited by Hektor; 27-12-2011 at 18:00.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •