طبقه همکف پایتخت ولی خب قیمتشون بالاتر از حد طبیعی هست حداقل باید 10-15 تومن ازشون تخفیف بگیری یه سایت اینترنتی بود که 55 تومن میداد الان کرده 60 تومن ولی متاسفانه به نظر میاد یه چند هفته ایی هست که موجودی نداره.
طبقه همکف پایتخت ولی خب قیمتشون بالاتر از حد طبیعی هست حداقل باید 10-15 تومن ازشون تخفیف بگیری یه سایت اینترنتی بود که 55 تومن میداد الان کرده 60 تومن ولی متاسفانه به نظر میاد یه چند هفته ایی هست که موجودی نداره.
کمک نمیکنه ؟
اگه تهراني برو جمهوري كنار علاالدين مجتمع بزرگمهر چند تا clip و فيوز ديدم .
الویت شما قسمت قرمزه هست؟!
حتما باید بتونه خوب ضبط کنه؟!
تا چند متری مدنظرت هست؟!
چقدر میخوای هزینه کنی؟!
هدفون داری؟! یا میخوای بخری؟! یا همونی که با پلیر میاد رو میخوای استفاده کنی؟!
غیر از آپاد تاچ ، دیگه کدوم MP3 Player هوشمند هست و سیستم عامل داره؟
چند تا از پلیرهای Archoe:
پلیر D3 شرکت Cowonکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Samsung galaxy playerکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه چند تایی هستند تا باشه شما دنبال چی باشید...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورم اینه که از سیستمشون چه انتظاری داشته باشید
درسته همه این ها اندروید دارند ولی تو هر کدومشون یه جور کار میکنه
بعضی هاشون یه سری محدودیتهایی دارند.
سلام.
من یه MP3 و Recorder میخوام رادیو هم داشته باشه قیمتشم خیلی کم باشهولی کیفیتش بد نباشه.
( چیزه تاپ نمیخوام . فقط میخوام یه آهنگ و یه رادیو گوش کنم. فقط کیفیت صداش بد نباشه! باطریشم خوب نگه داره )
کمک..../
( مدل رو با قیمت بگیدا )
راستش چیزی که در درجه اول برای من مهمه ظرفیت هست و برای همین اول آیپاد کلاسیک رو انتخاب کردم و چون اهل بازی نیستم و بقیه اپلیکیشنها رو در گوشیم نصب میکنم ، پس آیپاد تاچ با ظرفیت خیلی کم و عدم کارایی داشتن بقیه مواردش و همینطور قیمت بیشترش نسبت به کلاسیک برای من مناسب نیست. ولی با این حال اگه چیزی باشه که در عین داشتن حافظه بیشتر ، مثلا آندروید هم بود که چه بهتر.
![]()
ببخشید دیر اومدم
ممنونم از پاسختون
من ترجیحا MP3 میخوام نه MP4 !
یعنی یه چیز جمع و جور،نه کت و کلفت با صفحه ی بزرگ،چون واسه اونکارا موبایل هست با صفحه 3 اینچی
ممنون میشم اگه چند مدل دیگه بهم معرفی کنین و نظر نهایی رو خودتون بدین که بلاخره چی بگیرم با توجه به اولویت هام
یعنی :
1-صدای با کیفیت و پرقدرت
2- باطری خوب
3- اندازه مناسب
4-کیفیت ضبط صدا متوسط رو به بالا ( در حد همین u5 باشه)
سقف بودجه هم 150 تومن
..............
آخر متوجه نشدم شما mp3player میخوای یا ریکردر
1)cowon i9
2) Sansa Fuze
3)Sony E series
Last edited by peaceful1; 06-05-2011 at 14:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)