هر جا سخن از اینترنت و دانلود است نام ali_disslove میدرخشد! بابا تو که همه جا هستی اینجا ، موبایلستان!
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
هر جا سخن از اینترنت و دانلود است نام ali_disslove میدرخشد! بابا تو که همه جا هستی اینجا ، موبایلستان!
ممنون دوست عزیز
الان شما چه شرکتی را پیشنهاد میکنید ، هرچند همشون سروته یه کرباس هستند
من خودم شاتل دارم ،این سوال را هم دارم برای دوستم میپرسم که مرکز مخابراتیشون طاهرزاده هست ، ظاهرا مخابرات نداگستر را بهش پیشنهاد کرده
آقا علی دمت گرم ، این سرعت 20-30 را که گفتید برای اکانت 128 یا سرعت بالاتره؟ سرعت روزانه اش معمولا چقدره؟
بعد توی مرکز مخابرات صدری سپاهان شهر (پیش شماره 650) چه شرکتی را پشنهاد می کنید؟
خیلی لطف کردی![]()
سلام مجدد بر دوستان گل! امروز شاتل ضایعم کرد! گفت تو مرکز آقابابایی port خالی نداریم! یه سوالی داشتم، من میخوام برای یه دفتر هواپیمایی ADSL 1MB بگیرم، کدوم شرکت در طول اتصال کمترین قطعی رو داره؟؟؟
سلام
بله مشکلی نیست
ولی اگر نامه درخواست روی سربرگ مهر شده برای شرکت ما ارسال کنید بدون این که هزینه اضافه تری پرداخت کنید بهتون سرویس 2mb میدیدم.
برای دریافت اطلاعات بیشتر لطفآ با واحد فروش شرکت فاروس تماس بگیرید
موفق باشید دوست عزیز
جدی ؟ یعنی الان 256 دارم یه گواهی بفرستم میشه 2 مگ ؟
ببخشید من هرچی با 6272956 تماس گرفتم هیچ کس جواب ندادند
ما اینجا پیام بازرگانیم دیگه!؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
اگه کسی از بچه ها که میدونه منو راهنمائی کنه که برای مرکز مخابرات شهید مدرس با پیش شماره 445 ( حدود محدوده پل چمران ) از چه شرکتی بهتره خدمات بگیرم ، یه دنیا ممنونش میشم
آخه بشدت موندم از چه شرکتی خدمات sdsl بگیرم
با تشکر فراوان
بروبکس اینترنت مخابرات
توی منطقه ولیعصر کسی افت سرعت نداره ؟ یه ذره افت سرعت محسوس شده بخصوص من برای دانلود مشکل دارم خیلی نوسان داره
حتی گاهی به صفر میرسه و دوباره بر می گرده به 120 اما بعد از چند لحظه دوباره همین اتفاق میفته ، نمی دونم مشکل چیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)