تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 244 از 1004 اولاول ... 144194234240241242243244245246247248254294344744 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,431 به 2,440 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

کـاربـر بـاسـابـقـه morteza_m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

[QUOTE=x8800;6737376]باور کن همچین چیزی توی این استان وجود نداره ! میخوای برو تهران یا اصفهان با پینگ 100 با اروپا بازی کن !

شما حالت خوبه عزیزم؟ پینگ ۱۰۰ کجا بود نت ایران کلا ... است از تهران هم میان بچه‌ها اون سروری که میگم پینگشن ازمنم بدتره تازه 1mb و آی‌اس‌پی خوب... مشکل نت ایران. پینگ هم که با مخابرات ۳۰۰ میده بهم ولی‌ پینگ الکی‌ چون Dlye می‌زنه پینگ ۰ می‌شه همش قطعو وسلو کلی‌ مسائل مسخرهٔ دیگه با نت ۵۱۲ِ مخابرات تازه. ولی‌ با Parsonline قبلا امتحان کردم تو سرورای خارجی‌ بهترین آی‌اس‌پی هستش... البته 1.5 سال پیش که اینطوری بود الان خبر ندارم.

در ضمن سرور اروپا هم نیست آمریکا هست. اگه اروپا هم باشه باز پینگ ما بهتره چون نزدیکتریم. الکی‌ جبه گیری استان رو نکنید لول

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

[QUOTE=morteza_m2n;6737413]
    باور کن همچین چیزی توی این استان وجود نداره ! میخوای برو تهران یا اصفهان با پینگ 100 با اروپا بازی کن !

شما حالت خوبه عزیزم؟ پینگ ۱۰۰ کجا بود نت ایران کلا ... است از تهران هم میان بچه‌ها اون سروری که میگم پینگشن ازمنم بدتره تازه 1mb و آی‌اس‌پی خوب... مشکل نت ایران. پینگ هم که با مخابرات ۳۰۰ میده بهم ولی‌ پینگ الکی‌ چون Dlye می‌زنه پینگ ۰ می‌شه همش قطعو وسلو کلی‌ مسائل مسخرهٔ دیگه با نت ۵۱۲ِ مخابرات تازه. ولی‌ با Parsonline قبلا امتحان کردم تو سرورای خارجی‌ بهترین آی‌اس‌پی هستش... البته 1.5 سال پیش که اینطوری بود الان خبر ندارم.

در ضمن سرور اروپا هم نیست آمریکا هست. اگه اروپا هم باشه باز پینگ ما بهتره چون نزدیکتریم. الکی‌ جبه گیری استان رو نکنید لول
    یه مدت پیش یکی از دوستان چنتا عکس داد . اگه پیدا کنم میزارم برات کف کنی ! البته اونا به تست اروپا بود.
    برای آمریکا دیگه بهترین حالت تو ایران 250 میگیری.

در مورد پارس آنلاین هم باید بگم اونقد پینگش خرابه که نمیتونی تو سرور ایران هم باهاش یازی کنی ! چه برسه به آمذیکا . تستاش موجود هست تو همین تاپیک . برای ایران پینگ 100 میده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    urmiyə

پيش فرض

امروز صبح که دیدم پینگ مثل همیشه 400 هست و برای ایران هم 200 زنگ زدم به مسئول فنی ارومیه ! مکالمه رو ضیط کردم . محظ خنده هم شده گوش بدین. حجمش 300 کیلوبایت !. نمیدونم یارو اسکله یا میخواد منو اسکل کنه !

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به پینگ گیر دادی ها!!
    سرویس 128 میگیری نهایت دانلودت 16 می تونه باشه، پای تلفن هم که میگی 22 هست، به چی اعتراض می کنی؟!؟ اعتراض به هر چیزی که خوش آیند نیست - احتمال میدم مثل دفعه قبل باز بیای بگی که این یارو از آدمای مکس نته!!

دوستان عزیز مشکل اینترنت کشور سر چند کیلو پهنای باند نیست! مشکل کشور برست سرویس ها هم نیست! مشکل به خدا یه چیز دیگه اس! چرا نمی تونید بفهمید که پهنای باند کشور کمه!

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستان من از مخابرات ADSL 128Kbps گرفته! امروز رفتم مودمش رو تنظیم کنم و تنظیماتی که دوستمون چند پست بالاتر گفت رو ست کردم. چراغ ADSL و اینترنت روشن میشه!
    و با لن به مودم وصل هستم، همه تنظیمان مودم رو هم میتونم انجام بدم، یعنی به سیستم درست وصل شده! ولی...

در حالی که سیستم به مودم درست وصل هست، چراغ اینترنت روشنه، چراغ ADSL هم روشن هست، چراغ لن هم روشنه! ولی مینویسه No Internet Access
    این چه مرگشه؟ ممکنه اکانت فعال نشده باشه؟ یا چه میدونم مک فیلتر گذاشته باشن؟

مودم TP-link 8811 هست!(مودم جدید نیست، خودم 1 سال ارومیه و 7 8 ماه تبریز از همین مودم استفاده کردم)
    سیستم هم با ADSL های دیگه مشکلی نداره(با مال خودم که از آنا هست بدون هیچ مشکلی وصل میشه)

**جالبش اینه که زنگ زدم به 1899 به من یاد میده که چطوری IP دستی بدم! میگه بنویس 1 9 2 بعد 1 6 8 بعد دو تا یک بزن! بهش میگم خانوم من 5 ساله کاربر ADSL هستم، مدرک دانشگاهی IT دارم! دانشجوی سال سه نرم افزار هستم و ... میگه مشکلی نیست، همون IP رو که گفتم بزن!

---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------

به پینگ گیر دادی ها!!
    سرویس 128 میگیری نهایت دانلودت 16 می تونه باشه، پای تلفن هم که میگی 22 هست، به چی اعتراض می کنی؟!؟ اعتراض به هر چیزی که خوش آیند نیست - احتمال میدم مثل دفعه قبل باز بیای بگی که این یارو از آدمای مکس نته!!

دوستان عزیز مشکل اینترنت کشور سر چند کیلو پهنای باند نیست! مشکل کشور برست سرویس ها هم نیست! مشکل به خدا یه چیز دیگه اس! چرا نمی تونید بفهمید که پهنای باند کشور کمه!
    عزیز مشکل دانلود و سرعتش نیست! همون پینگ از همه مهم تره! من سرعتم عالی هست، شب و روز دانلود هام بدون نوسان هست! ولی پینگ که زیاد بشه کلا نمیشه با اینترنت کار کرد!
    برای وبگردی پینگ خیلی مهم تر از سرعت دانلود هست!

5. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

به پینگ گیر دادی ها!!

نه من به کسی نگفتم آدم مکس نت !

ولی به نظر شما من هم مثل بقیه دوستان حق ندارم برای داخل ایران پینگ 50 بگیرم ؟!

دور نریم همین سعید (ارومچی) خودمون برای ایران 40 میگیره !چرا وسه من باید 200 باشه ؟! پینگ پایین حق منه و آی اس پی نمیتونه بگه من پینگ میخوام یا نه !

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

[QUOTE=amir200812;6737596]سلام
    یکی از دوستان من از مخابرات ADSL 128Kbps گرفته! امروز رفتم مودمش رو تنظیم کنم و تنظیماتی که دوستمون چند پست بالاتر گفت رو ست کردم. چراغ ADSL و اینترنت روشن میشه!
    و با لن به مودم وصل هستم، همه تنظیمان مودم رو هم میتونم انجام بدم، یعنی به سیستم درست وصل شده! ولی...

در حالی که سیستم به مودم درست وصل هست، چراغ اینترنت روشنه، چراغ ADSL هم روشن هست، چراغ لن هم روشنه! ولی مینویسه No Internet Access
    این چه مرگشه؟ ممکنه اکانت فعال نشده باشه؟ یا چه میدونم مک فیلتر گذاشته باشن؟

مودم TP-link 8811 هست!(مودم جدید نیست، خودم 1 سال ارومیه و 7 8 ماه تبریز از همین مودم استفاده کردم)
    سیستم هم با ADSL های دیگه مشکلی نداره(با مال خودم که از آنا هست بدون هیچ مشکلی وصل میشه)

**جالبش اینه که زنگ زدم به 1899 به من یاد میده که چطوری IP دستی بدم! میگه بنویس 1 9 2 بعد 1 6 8 بعد دو تا یک بزن! بهش میگم خانوم من 5 ساله کاربر ADSL هستم، مدرک دانشگاهی IT دارم! دانشجوی سال سه نرم افزار هستم و ... میگه مشکلی نیست، همون IP رو که گفتم بزن![COLOR="Silver"]

دقیقا همون مشکلی که من داشتم ! برو توی صفحه کنترل مودم و SNR MArgin ببین چنده ؟!

8. این کاربر از x8800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    urmiyə

پيش فرض

عزیز مشکل دانلود و سرعتش نیست! همون پینگ از همه مهم تره! من سرعتم عالی هست، شب و روز دانلود هام بدون نوسان هست! ولی پینگ که زیاد بشه کلا نمیشه با اینترنت کار کرد!
    برای وبگردی پینگ خیلی مهم تر از سرعت دانلود هست!
    دور نریم همین سعید (ارومچی) خودمون برای ایران 40 میگیره !چرا وسه من باید 200 باشه ؟! پینگ پایین حق منه و آی اس پی نمیتونه بگه من پینگ میخوام یا نه !
    اولا این ارومچی هزار بلا سر مودم و سیم کشی میاره پینگش میاد پایین حداقل من که این کارو نکردم! این اولیش
    دومیش هم اینه که منم زنگ زدم باهاشون صحبت کردم در مورد پینگ ولی اعتراضم به نظرم مورد قبول تر بود نسبت شما. من یه دوره رای sciencedirect پینگ بالای 2000 و لاست فجیعی می گرفتم که مشکل ایجاد می کرد.
    البته شما همچنان می تونید اعتراض بکنید ( و اعتراضتون قابل قبوله ) ولی وقتی طرف مقابل نمی پذیره اصرار چه فایده ای داره؟!؟

حالا آیا واقعا می کنید به جز بازی آنلاین این 100-200 تا پینگ اضافه واقعا اونقدر زیاده که روش جر و بحث بشه؟!
    پ. ن: اون پینگ بالای من هم از طرف اون ها درست نشد، بعد از یه هفته گفتن صبر کن خودش درست بشه، بعد از چند روز هم درست شد. احتمالا باز یه سیم قطع شده بود!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliBaMaram.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

اقا راس میگن !!!
    من خودم 10 روز تو صف بودم که یکی تخلیه کنه و پورت منو جاش وصل کنن !!!

من خودم اوایل ناراضی بودم !!!
    ولی الان کاملا راضی هستم درسته یه کم پینگ بالا هستش ولی در عوض سرعت دانلود هم خیلی بالاست
    سرعت دانلود به چه دردم می خوره وقتی برای گیگ اضافه 5 تومن ازم پول می گیره؟ دلم به دانلود شبانه خوش بود که اونم خشکید! دز ثانی چون می تونن جایگزین کنن دلیل نمی شه رفتن یوزر براشون مهم نباشه اونم وقتی ناراضی می ره! اون بعد 1.5 سال!

خنده دار ترین کلیپ صوتی سال !
    آخرش خیلی باحال بود می گه اینترنت داری می گی اره پس بقیه اش دیگه به ما ربطی نداره!!

11. 2 کاربر از AliBaMaram.13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اصلی ترین مولفه یه اینترنت خوب و باکیفیت پینگ هست، بعدا سرعت دانلود و سرعت آپلود. هستند کسانی که پهنای باند 2 مگ دارن ولی چون پینگ بالایی دارن عملا وضعیت وبگردی و گیم زدنشون با 128 مخابرات هیچ تفاوتی نداره.

برادر من کارمند دانشگاهه، سرعت دانلودش 50 ـه ولی چون پینگش بسیار پایین ِ خیلی راحت میتونه وبگردی کنه و هر سایتی هم دلش میخواد با ------ میتونه بره. البته وایرلس دارن نه adsl

خودم یه بار با سیستمش کار کردم حدود 1 سال پیش، فقط کافیه روی یه لینک کلیک کنی سریعتر از ویندوز پیج لود میشه !

برادرم به شوخی میگفت بعضی وقتا کلیک نکرده لینک رو باز میکنه

اولا این ارومچی هزار بلا سر مودم و سیم کشی میاره پینگش میاد پایین
    1- هزار تا بلا کجا بود؟ من در سیم کشی دو طبقه تغییرات دادم که از اون 35 متر سیمی که مصرف شد فقط 12 مترش رو برای سیم کشی مودم خودم استفاده کردم + تغییر در مقدار MTU مودم

2- اصلا حرف شما درست، جناب fsh_num7 چطور؟ ایشون که پینگشون از من هم خیلی بهتره، لابد ایشون هم در سیم کشی و مودم دست بردند؟!!

بحث بر سر دستکاری مودم و سیم کشی نیست، مشکل از یه جای دیگه ست.
    Last edited by urumchi; 31-12-2011 at 15:37.

13. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliBaMaram.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

نه داداش مگه میخوای جنایت کنی !

80 - 70 تومن پول، مقداری اطلاعات فنی و صبر و حوصله برای -- کردن مک میخواد
    آقا منم هستم فقط -- بلد نیستم باقی شو هر جوری بگی پایتم برو دارمت ... هر چی هر وقت گرفتی دو تا بگیر یکیشم واسه من

مخابرات پینگ خوبی داره و جون میده برای وبگردی و گیم ولی سرعت دانلود سرویس ها بدون burst هست
    پینگ پارس آنلاین بد نیست ولی دانلود شبانه بد اومده پایین! عزیز من امروز رفتم مخابرات برای کسب اطلاعات بیشتر یه برگه گرفتم که توش قیمت سرویس ها هست ولی اون قیمتی نیست که چند وقت پیش اینجا دیدم یادمه 512 سه ماهه با 9 گیگ حدود 48 تومن در می اومد ؟ اشتباه می کنم شما الان از چه سرویسی استفاده می کنی چند پول می ده براست که برداشتن الان شبا چه قدر دان دارین ؟ کلا اوضاع چطوره بیام اون ور ؟

یه سوال دیگه از کسایی که پارس آنلاین دارن دوستان حتما می دونند که ساعت دانلود از 12:30 تا 7 هست از 1 تا 6 هم که همه خبر دارن ... من سرعتم تا 1 خوبه 6 تا 7 بد نیست می گم اگه پنل ام رو تا پارس آنلاین ارتقا بدم مثلا یک مگ بگیرم تو تو این ساعت ها که باقی خبر ندارن با سرعت بیشتری دانلود خواهم کرد دیگه درسته؟ الان دوستانی که 512 یا 1 مگ داره سرعت دانلودشون بین 12:30 تا 1 چنده؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •