تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 244 از 1178 اولاول ... 144194234240241242243244245246247248254294344744 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,431 به 2,440 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه man7tomani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    VS/Projects

پيش فرض

نوشته شده توسط avecina.ir مشاهده تاپيک
    وقتی شما در پست اول این اومدی و اسم بردی و گارانتی های معتبر رو نوشتی دیگه چه معنی داره که اگه کسی لینکی هم بذاره بشدت برخورد کنی استفاده ی بیش از حد از این کلمه ی بشدت برخورد میشه و... نشون میده جو سرکوبی و بی منطقی اینجا حاکمه وگرنه با یک تذکر هم میشه موارد خلاف رو یاداوری کرد تازه اگه اونم واقعا خلاف باشه و عرفا بشه بهش گفت خلاف نه اینکه من اومدم برای راهنمایی طرف لینک گذاشتم ورداری اخطار بدی که شرم آوره.تاسف تاسف.
    بشدت میکوبیم
    بشدت میکشیم
    بشدت برخورد میکنیم
    بشدت توی دهن میزنیم
    ....

جو خراب جامعه عجب تاثیری داره که توی دنیای مجازی هم برای همدیگه بشدت بشدت میکنن بازم
    یکی ندونه فکر میکنه کاربرهای اینجا یک مشت مفسد فی الارض و جنایتکارند و اینجا هم آلکاترازه که اینجور شماها حرف میزنین
    خسته نشین یککوقت از اینهمه شدت عمل!
    در کل باید به قوانین احترام گذاشت حالا بخواد بدت بیاد یا نیاد! ایشئن چند بار تذکر دادند؟خود من از کسانی هستم که جناب رجیستر به من تذکر دادند!
    یک تذکر به من یا بقیه باید درسی برا بقیه باشه ! شما یا کسی دیگه با توجه به قوانین نباید لینک بدید ولی میدید! بله کسی اینجا مفسد ال.... شناخته نمیشه و فقط به عنوان کاربری که به قوانین احترام نمیزاره تذکر و اخطار و بن میشه "چیز زیادیه؟"
    ما دوست داریم همه ی مردم چه تو دنیای مجازی و چه در جامعه به قانون پیروی کنند "در صورتی که باید بفهمیم ""یاد بگیریم " که قانون اول از خودمون شروع میشه();
    در ضمن اینجا سایت نیست! اینجا بخش از یک تاپیک در فروم هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نه دوستم برای کارهای مهندسی عمران مثل نقشه کشی و اینجور حرفها می خواد
    من خودم به وزنشونم نگاه می کنم xps باید بهتر باشه
    vostro و latiitue چطور
    خود دل این ها را پیشنهاد داده
    در کل همچین سیستمی می خواد وزن مناست 15 اینچ و 2.5 cpu
    حالا تو این 3 سری کدوم یکی بیشتر به کارش میاد و چه لپتاپی راست کار دوستم هست با این مشخصات

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

hp dv9881 هاردش 640 هست.
    من اینو تا 1.950 خریدم!

درسته 9881 هارد بیشتری داره ( 640 ) ولی به نظر من پر کردن همین 250 گیگ 9880 خودش خیلی کاره

این قیمتی که گفتم مال سایت گارانتی ایران اچ پی بود گارانتی های دیگه 70-60 تومن کمترن و بدون گارانتی 1.920000 هم گیر میاد , یعنی 110 تا 100 تومن اختلاف قیمت !!!!!

موفق...

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

نه دوستم برای کارهای مهندسی عمران مثل نقشه کشی و اینجور حرفها می خواد
    من خودم به وزنشونم نگاه می کنم xps باید بهتر باشه
    vostro و latiitue چطور
    خود دل این ها را پیشنهاد داده
    در کل همچین سیستمی می خواد وزن مناست 15 اینچ و 2.5 cpu
    حالا تو این 3 سری کدوم یکی بیشتر به کارش میاد و چه لپتاپی راست کار دوستم هست با این مشخصات

اگه بیشتر کاربردت مهندسی هست و یه لپ تاپ داری واسه کارت می گیری برو سراق d830 .

ولی اگه هم واسه کار می خوای و هم multi media و تفریح....... و ظاهر واست اهمیت داره xps1530 بهتره .

موفق...

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

8

در کل باید به قوانین احترام گذاشت حالا بخواد بدت بیاد یا نیاد! ایشئن چند بار تذکر دادند؟خود من از کسانی هستم که جناب رجیستر به من تذکر دادند!
    یک تذکر به من یا بقیه باید درسی برا بقیه باشه ! شما یا کسی دیگه با توجه به قوانین نباید لینک بدید ولی میدید! بله کسی اینجا مفسد ال.... شناخته نمیشه و فقط به عنوان کاربری که به قوانین احترام نمیزاره تذکر و اخطار و بن میشه "چیز زیادیه؟"
    ما دوست داریم همه ی مردم چه تو دنیای مجازی و چه در جامعه به قانون پیروی کنند "در صورتی که باید بفهمیم ""یاد بگیریم " که قانون اول از خودمون شروع میشه();
    در ضمن اینجا سایت نیست! اینجا بخش از یک تاپیک در فروم هست.
    اولن که من با شخص دیگری داشتم صحبت میکردم نه با شما پس خودت رو قاطی نکن! چه معنی داره با شخص دیگه ای داری صحبت میکنی یکی دیگه میپره وسط و دخالت بیجا میکنه؟! خیلی جالبه اینجا با یکی دیگه صحبت میکنی یکی دیگه میاد جواب میده!! بنابراین شما پیش از اینکه بیایی قوانین رو بمن یاد بدی خودت آداب اجتماعی رو رعایت کنی واجب تره.

دومن بحث رو ما به احترام دوستان تمومش کردیم شما که تازه از رختخوابت بیرون اومدی شروعش کردی دوباره؟

سومن مدیر محترم تالار اگه لطف کنه این پستهای بحث ما رو دیگه پاکش کنه من یکی دستش رو میبوسم. چون ممکنه دو تا دیگه هم که تازه از رختخواب دراومدن بیان این بحث مختومه ی ما رو دوباره بیارن بالا و منم مجبور شم چیزی انبار بشون بگم که بشون بربخوره

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    VS/Projects

پيش فرض

درسته 9881 هارد بیشتری داره ( 640 ) ولی به نظر من پر کردن همین 250 گیگ 9880 خودش خیلی کاره

این قیمتی که گفتم مال سایت گارانتی ایران اچ پی بود گارانتی های دیگه 70-60 تومن کمترن و بدون گارانتی 1.920000 هم گیر میاد , یعنی 110 تا 100 تومن اختلاف قیمت !!!!!
    نه عزیز اشتباه تایپی بود 9880 رو منظورم بود پر کردن 640 گیگ برام 3-4 روز زمان میبره
    ● Genuine Windows Vista® Home Premium 32-bit
    ● Intel® Core™ 2 Duo processor T9300
    ● 4096 MB (2 x 2048 MB)
    ● 640 GB (2 x 320 GB) SATA Hard Disk Drive 5400
    rpm
    ● 17" WXGA+ High Definition BrightView Widescreen
    ● NVIDIA® GeForce™ 8600M GS
    ● Up to 1791 MB Total Available Graphics Memory
    with 512 MB dedicated
    ● IEEE 1394 FireWire® Interface
    ● Blu-Ray ROM with SuperMulti DVD±R/RW Double
    Layer
    ● Bluetooth® wireless networking
    ● 802.11b/g WLAN
    ● HP Mobile Remote Control
    گرافیکش که Gs هست خوبه؟ اون که زده آپ تا 1791 منظور قابلیت اورکلاکشه یا آپدیت؟
    Last edited by man7tomani; 03-08-2008 at 12:55.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

گرافیک 8400 بازی مثل call of duty 4 رو اجرا میکنه اگه میکنه از مدل های 14 اینچی hp چیو پیشنهاد میکنید بودجه هم 1300

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اولا داداش صداتو بیار پایین

دوما نظرم رو دادم

سوما تا تاپیک خراب نشده بهتره بحث رو تموم کنیم , اینجا واسه مشاوره هست نه دعوا

مرسی
    دهنتو ببند عقده ای ......این اخطاری که به من داده شد اصلآ برام مهم نیست و این فقط عقده ای بودن تورو نشون داد و اینکه چقدر سوختی از اینکه بهت اخطار داده شد......
    تو نمی خواد اظهار نظر بکنی ...قوانین هم خیلی خوبه و همه هم تاحالا سوالاشونو کردن و میبینی که 250 صفحه هم فعالیت داشته این تاپیک......پس لطفآ shut اش کن...
    Last edited by nazli_888; 03-08-2008 at 15:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خانم نازلی شما اصلا عکس مخالف قوانین فوروم هست عکست را بردار برای کسی هم شاخ نشو
    ok?

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    VS/Projects

پيش فرض

بچه ها دیگه بس کنید توروخدا
    بخدا حیف این قسمت هست که اینجوری بشه.
    تاپیک خیلی پرباریه
    حداقل 200-300 نفر تو این قسمت با همین کمک ها رفتند کار خودشونو رسیدند
    رجیستر خان بیا از صفحه ی 200 به بعد هر پست نامربوط چه از خودم چه از بقیه رو پاک کن

گرافیک 8400 بازی مثل call of duty 4 رو اجرا میکنه اگه میکنه از مدل های 14 اینچی hp چیو پیشنهاد میکنید بودجه هم 1300
    از تو همین 20 صفحه ی آخر بگردی جوابتو پیدا میکنی
    HP Pavilion dv6725
    HP Pavilion dv6815
    HP Pavilion dv2840
    HP Pavilion dv6850
    HP Pavilion dv6870
    HP Pavilion dv2855
    HP Pavilion dv6855
    اینارو که معرقفی کردم بیشترشون 15 اینچین اما 2 تاشون 14 هستند تو رینج قیمت شما" سری 2000"
    میتونی سرچ کنی و هر کدوم که میخواستیو فوکوس کنی
    Last edited by man7tomani; 03-08-2008 at 16:16.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •