تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 244 از 288 اولاول ... 144194234240241242243244245246247248254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,431 به 2,440 از 2871

نام تاپيک: ✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

البته الان که منطقی تر فکر می کنم، می بینم که این تغییرات واقعا به نفع ما می تونه باشه.. به نظر من برنامه ریزی رشته مهندسی IT در ایران از ابتدا هم درست نبوده.. تو اغلب دانشگاه های معتبر دنیا، IT رو یک رشته مستقل مهندسی نمیدونن.. یا زیر مجموعه رشته های مدیریتی هست و یا اینکه به عنوان یک رشته میان رشته ای...
    شبکه و امنیت رو هم اغلب، گروه های مهندسی کامپیوتر و Computer Science ارائه میدن..
    از طرف دیگه درسته که تعداد درس های مهندسی کامپیوتر نسبت به IT بیشتره برای ارشد، اما قبولی ها به نسبت راحت تره و درصد های رتبه های خوبی که توی کامپیوتر قبول شدن رو بررسی می کردم با درصدهای پایینتر تونستن رتبه بهتری بیارن.. اغلب رتبه های برتر درسای ریاضی رو زیر 20 درصد میزنن.. و میانگین درس های مشترک و تخصصیشون 30-35 درصد و زبانشون 40-50 درصده.. طرف با این درصدها شریف یا دانشگاه تهران قبول شده!

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

البته الان که منطقی تر فکر می کنم، می بینم که این تغییرات واقعا به نفع ما می تونه باشه.. به نظر من برنامه ریزی رشته مهندسی IT در ایران از ابتدا هم درست نبوده.. تو اغلب دانشگاه های معتبر دنیا، IT رو یک رشته مستقل مهندسی نمیدونن.. یا زیر مجموعه رشته های مدیریتی هست و یا اینکه به عنوان یک رشته میان رشته ای...
    شبکه و امنیت رو هم اغلب، گروه های مهندسی کامپیوتر و Computer Science ارائه میدن..
    از طرف دیگه درسته که تعداد درس های مهندسی کامپیوتر نسبت به IT بیشتره برای ارشد، اما قبولی ها به نسبت راحت تره و درصد های رتبه های خوبی که توی کامپیوتر قبول شدن رو بررسی می کردم با درصدهای پایینتر تونستن رتبه بهتری بیارن.. اغلب رتبه های برتر درسای ریاضی رو زیر 20 درصد میزنن.. و میانگین درس های مشترک و تخصصیشون 30-35 درصد و زبانشون 40-50 درصده.. طرف با این درصدها شریف یا دانشگاه تهران قبول شده!
    سلام
    این لینک خبر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این تغییر کار درستیه. ولی نه برای من که از ریاضی بدم میاد

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

سلام
    این لینک خبر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این تغییر کار درستیه. ولی نه برای من که از ریاضی بدم میاد
    آها.. خب، کنکور امسال که برگزار شد و منظورش کنکور سال بعد هست که من بدبخت میخوام شرکت کنم دیگه.. شما که کنکورت رو دادی خیالت راحت شد خوش بحالت..

4. این کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام دوستان....
    من الان دفترچه های سوالات مهندسی کامپیوتر رو دیدم....

راستش من فقط سوال اول زبان رو بلد بودم و باقیش با وجود اینکه زبان خیلی خوبه، ولی واقعا توش موندم:((( باقی سوالات رو فقط نگاه کردم....
    تقریبا 90٪ سوالات( تیتر سوال!) رو برا اولین بار بود که می‌دیدم... و دانشگاه ما( موسسه‌ی ما!) اساسا درسی مثل طراحی کامپایلر و اینا رو ارائه نکرده کلا

من از کجا برم منابع رو بخونم برا سال بعد؟؟؟؟ تازه ریاضی هم اصلا بلد نیستم و امیدم به درسای تخصصی خودمه :(((

اولویت هام اول امنیت شبکه، بعد هوش مصنوعی و بعد همین نرم‌افزار کوفتیه خیر ندیدس( والا مهندسی نرم‌افزار همه چی بود غیر مهندسی نرم‌افزار...برم کنکور الهیت بدم الان بهتره)...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان برای شرکت در گرایش مدیریت ساخت ارشد آزاد برای 2 درس «ماشین آلات ساختمانی و راهسازی» و « متره برآورد و قرارداد پروژه های عمرانی» چه منابعی رو پیشنهاد میکنید؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

سلام دوستان....
    من الان دفترچه های سوالات مهندسی کامپیوتر رو دیدم....

راستش من فقط سوال اول زبان رو بلد بودم و باقیش با وجود اینکه زبان خیلی خوبه، ولی واقعا توش موندم:((( باقی سوالات رو فقط نگاه کردم....
    تقریبا 90٪ سوالات( تیتر سوال!) رو برا اولین بار بود که می‌دیدم... و دانشگاه ما( موسسه‌ی ما!) اساسا درسی مثل طراحی کامپایلر و اینا رو ارائه نکرده کلا

من از کجا برم منابع رو بخونم برا سال بعد؟؟؟؟ تازه ریاضی هم اصلا بلد نیستم و امیدم به درسای تخصصی خودمه :(((

اولویت هام اول امنیت شبکه، بعد هوش مصنوعی و بعد همین نرم‌افزار کوفتیه خیر ندیدس( والا مهندسی نرم‌افزار همه چی بود غیر مهندسی نرم‌افزار...برم کنکور الهیت بدم الان بهتره)...
    دوست عزیز بزار خیالت رو راحت کنم ارشد کامپیوتر و ای تی دانشگاه دولتی مخصوص کسانی هست که دانشگاه تهران و صنعتی شریف میخونن(۹۰ درصد) دقیقا منم دوسال خوندم ولی نتیجه ای نگرفتم هیچ کدوم از دوستام هم نگرفتن بهترینشون هوش شاهرود شبانه قبول شد اونم بالغ بر ۳ میل خرج کلاس و ... کرد ترمی هم ۲ میلی باس بده
    اصلا سوالای میبنی که توی عمرت ندیدی اینقدرم مسخره هست میبنی هر سال ۳۰ نفر کلا میگیرن
    بنظرم ازاد ارشدو بگیری بهتره هم راحته خرجش هم از شبانه دولنی کمتره
    ولی خوب مدرکش ازاذه!!!!
    کلا واسه کامپیوتر ارشد دولتی نخونی بهتره یا تعییر رشته به برق بدی خیلی بهتره چون ظرفیتش چند برابره

8. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lieee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    هر جایی که توش بتونم یک قدم از اون چیزی که هستم برم بالا

پيش فرض

سلام دوستان
    برای ارشد گرایش شبکه و یا تجارت الکترونتیک منابع چه کتاب هایی هستند ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    اگه منظورت ای تیه یادمه که واسه خودش یه فروم جدا داشت و کامل توش گفته بودن چیا خوبه...
    تو گوگل میتونی پیداش کنی...

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

سلام دوستان
    شبکه از امسال زیر مجموعه مهندسی کامپیوتر خواهد بود:

1 - زبان عمومی و تخصصی (ضریب 1)
    2 - ریاضیات: ساختمان گسسته، ریاضی مهندسی، آمار و احتمال مهندسی، محاسبات عددی (ضریب 1)
    3 - مشترک: ساختمان داده، مدار منطقی، معماری کامپیوتر، سیستم عامل، نظریه زبانها و ماشینها (ضریب 2)
    4 - تخصصی: طراحی الگوریتم، شبکه، انتقال داده، پایگاه داده ها (ضریب 2)
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------
    IT و تجارت الکترونیک:

1 - زبان عمومی و تخصصی (ضریب 1)
    2 - مشترک: ساختمان گسسته، ساختمان داده، طراحی الگوریتم، مهندسی نرم افزار، شبکه (ضریب 4)
    3 - تخصصی: هوش مصنوعی، پایگاه داده، سیستم عامل (ضریب 2)
    4 - اصول و مبانی مدیریت (ضریب 1)
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

در ضمن، کتاب هایی که معمولا برای کنکور ارشد شبکه و IT و تجارت معرفی میشه اینها هستن:
    برای زبان، دو جلد زبان عمومی ارشد زیر ذره بین از انتشارات نگاه دانش که جلد اول برای واژگان و جلد دوم برای گرامر هست. برای زبان تحصصی کتاب زبان تخصصی کامپیوتر و IT دکتر سعید مظفری از پارسه.
    برای ساختمان گسسته کتاب دکتر یوسفی از پوران پژوهش و کتاب پارسه نوشته دکتر حاج سیدجوادی کتاب های خوبی هستن.
    برای ساحتمان داده، کتاب دکتر طورانی از پارسه (که البته چاپ قدیم هست) و کتاب دکتر یوسفی از پوران پژوهش کتاب های بسیار خوبی هستن. البته پیشنهاد میشه اگر فرصت دارید کتاب CLRS و 600 مسئله دکتر قدسی هم خونده بشه.
    برای الگوریتم، طراحی الگوریتم پارسه دکتر سید جوادی و کتاب دکتر یوسفی از پوران کتاب های خوبی هستن. باز پیشنهاد میشه اگر فرصت دارید کتاب CLRS و 600 مسئله دکتر قدسی هم خونده بشه.
    برای مدار منطقی و معماری پیشنهاد میشه از کتاب های دکتر یوسفی از پارسه استفاده کنید.
    سیستم عامل دکتر حقیقت از پارسه بسیار عالی هست.
    شبکه، حتما کتاب مرجع کراس و راس مطالعه بشه (فصل های 1 تا 4) و فصل های 1 تا 8 کتاب دکتر حقیقت از پارسه. انتقال داده هم همون کتاب دکتر حقیقت بخوبی همه مفاهیم رو پوشش داده.
    پایگاه داده دکتر کیوان پور از پارسه کتاب خوبی هست.
    نظریه زبان، کتاب پیتر لینز اگر خونده بشه نیاز به هیچ مرجعی نیست. جزوه های دکتر کارگهی و دکتر سید جوادی رو هم میتونید از اینترنت پیدا کنید.
    ریاضی مهندسی مدرسان شریف رو دیدم، کتاب خیلی خوب و کاملی هست.
    آمار و احتمال دکتر طورانی از پارسه بسیار عالی هست. فقط حواستون جمع باشه که کتاب مخصوص برق و کامپیوتر رو بگیرید.
    محاسبات عددی، کتاب دکتر یوسفی از پوران خوبه.
    مهندسی نرم افزار پارسه و مدرسان هر دو کتاب های خوبی هستند.
    هوش مصنوعی دکتر خلیلی فر از راهیان ارشد بسیار کتاب خوبیه.
    مدیریت، توصیه میشه کتاب مرجع رابینز خونده بشه و در کنار اون، دو جلد دکتر پرچ و مقسمی (ویرایش های 92 و 93) از گسترش علوم پایه رو هم برای خلاصه خوانی و تست زنی تهیه کنید.
    Last edited by paranoid_android; 25-03-2015 at 15:49.

12. 2 کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fonixhd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

وای دیگه شبکه شد هفت خان رستم !!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •