تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 244 از 303 اولاول ... 144194234240241242243244245246247248254294 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,431 به 2,440 از 3025

نام تاپيک: ◄◄ درخواست کانورتورهای صوتی و تصویری ( بهترین ها در پست اول)

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

HandBrake رو تست کن حرف نداره.

2. این کاربر از Amir Varasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

من کانورتوری برای فایل هایی که فرمت
    ifv دارند میخوام این فایل ها از دوربین مداربسته و با dvr ضبط شده
    هر چی زودتر بگذارین بهتر است
    ممنون

4. این کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سعید جان اون برنامه ی وسطی که تعریفش رو کردید رو نمیتونم دانلود کنم اصلا ! ( لینک ها یا فیلترن یا خراب ! )

میشه یه برنامه فقط برای بریدن 1 سانتی متر پایین فیلم بدید که کار باهاش هم آسون باشه ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اين لينک سالمه و هيتلر نيست.

شما ميخواي در حقيقت فيلم رو اديت کني ،‌ پس برنامه اي که دوستمون معرفي کردن رو دانلود کن و در قسمت Crop تنظيمات مربوط به فيلمت رو انجام بده ،‌ فقط برنامه Handbrake خروجي MKV و MP4 داره و عمل ريپ انجام خواهد شد که زمانبر هست .

شما برنامه Xilitsoft Video Converter رو هم ميتوني استفاده کني و در قسمت Edit اون تنظيمات مربوط به برش يا Crop فيلم رو انجام بدي . برنامه اي که من معرفي کرده بودم براي برش فيلم بود نه Crop

Xilisoft Video Converter Ultimate 6.0.15 build 1110

کد:
    حجم : 31.37 مگ

پسورد :
    کد:

---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------

شما بايد از برنامه هاي اديت فيلم استفاده کني ، Ulead Studio يا Sony Vegas يکي از اين برنامه هاست

6. 2 کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سعید جان همون Xilisoft چیزی که ایشون میخواد رو داره .. گفتم چه جوری هستش ... تو بخش کانورتور هم آخه سوال فرمودند. دستت هم درد نکنه.

8. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

من کانورتوری برای فایل هایی که فرمت
    ifv دارند میخوام این فایل ها از دوربین مداربسته و با dvr ضبط شده
    هر چی زودتر بگذارین بهتر است
    ممنون
    سلام ..

(این بابا شاه اونجا چه میکنه؟ گولش نزنند !)

این برنامه های معروف رو تست کردم هیچ کدوم همچین پسوندی رو به عنوان ویدئوهای ساپورت شده قبول ندارند !!! فکر میکنم توش Indeo باشه ولی خب پسوندش یه جوریه ...

با Xilisoft که خیلی معرفی شده یه نگاه کنید ببینید اروری پیامی چیزی میده یا اضافه میکنه به لیست تبدیلش. سرچ هم کردم چیزی پیدا نکردم که معرفی کنم

10. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

مرسي عليرضا جان ،‌ تو اين ورژن که از X264 ورژن جديدتر استفاده شده ، افزايش سرعت و کيفيت تبديل ،محسوس هست . يه آپشن جديد x264 با نام X264 DivX HD اضاف شده که کيفيتش عالي هست.
    راستیتش من چند وقتی بید که از Megui استفاده نمیکردمی ... همی استکس ریپ میزدمی ...

این آپشن که میگی مال من نداره !!! کجاشه ؟ مال من دیروز آپدیت زدم این پروفایل DivX HD plus رو داره و آشپنای اینکدر رو این جور زده بید:

program --crf 20 --keyint 95 --vbv-maxrate 20000 --vbv-bufsize 25000 --level 40 --bframes 3 --qpmax 51 --output "output" "input"

بقیه چیزا که نزده همون دیفالته. خوبه ... فط یک ایراد ... دقت شدید کرده باشی وقتی Bframe بزرگتر از 1 میشه یه حالت موج گونه تو تصاویر دیده میشه. دقت کنی تابلوئه ولی همین جوری نگاه کنی رد شی نه ...

آقا سعید میگم کی اینتروال رو چند باشه خوبه به نظرت ؟ یعنی تست کردی ببینی اثر مقادیر مختلفش رو PSNRوSSIM چه قدره و همچنین سرعت ... ؟ آخه تو این پروفایل 95 گذاشته ولی مثلا مال PS3 زو میذارن 250. من که از این HD Media Playerهای وسترن دیجیتال دارم مهم نیست چند باشه چون حتی فول اچ دی رو هم گلابی وار دیکد میکنه واسه همین مقدار بهینه ی این آپشن مهم هستش.

اصلا یک تاپیک با هم بزنیم و اثر آشپنای مختصل x264 رو بررسی کنیم. آخه حیفه کدک به این محشری تاپیک جدا نداشته باشه ... نه؟ حوصله داری آستین بزنیم بالا.

داره خودمونی میشه sarveboland's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

doste man gftam MPG be TS

shuma bar aks gzashtin age mishe mamnoon misham

13. این کاربر از sarveboland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

این آپشن که میگی مال من نداره !!! کجاشه ؟ مال من دیروز آپدیت زدم این پروفایل DivX HD plus رو داره
    شرمنده همين بود يادم رفت Plus بنويسم .

بقیه چیزا که نزده همون دیفالته. خوبه ... فط یک ایراد ... دقت شدید کرده باشی وقتی Bframe بزرگتر از 1 میشه یه حالت موج گونه تو تصاویر دیده میشه
    Bframe فريم هاي اضافي هست که مابين فريم هاي I و P که فيلم ازش تشکيل شده قرار ميگيره . براي اينکه فيلم از حالت Interlace يا همان موج مانند دربياد يه فريم اضافي با نام B مابين دو فريم قرار ميگيره تا بين اين دو فريم فاصله بندازه و از حالت در هم رفتگي خارج بشه . البته تعداد 2 عدد B فريم مابين فريم هاي اصلي مجاز هست ولي بيش از اين ، فيلم باصطلاح قاط ميزنه چون فاصله زياد شده و فيلم همون حالت موجي به خودش ميگيره .
    در عمل ريپ چون فيلم بشدت فشرده ميشه براي اينکه مشکل فوق بوجود نياد ، نياز به Bframe احساس شده

یعنی تست کردی ببینی اثر مقادیر مختلفش رو PSNRوSSIM چه قدره و همچنین سرعت ... ؟
    اطلاع خاصي تو اين مورد ندارم و هميشه مقادير پيش فرض رو ملاک قرار ميدم . ولي تا جايي که ميدونم اين PSNR مربوط ميشه به نويز موجود در فيلم ،‌ که فريم هاي ضعيف و نويز دار رو شناسايي ميکنه و اونا رو بهينه ميکنه و يه نوع حالت Soft بهوش ميده.

آخه تو این پروفایل 95 گذاشته ولی مثلا مال PS3 زو میذارن 250
    به تنظيمات پيش فرض اصلا کاري ندارم و با همونا هم تبديل ميکنم ،‌ شما هم با يه ويديو چند دقيقه اي حالت هاي مختلف آپشن هاي موجود در X264 رو امتحان کن ببين کدوم مورد کيفيت بهتري برات ميده . برا من که X264 DXVA HD بهتر جواب داده و از همين آپشن براي تبديل استفاده ميکنم .

حوصله داری آستین بزنیم بالا.
    به مولا اصلا حوصله ندارم الانم که فعلا کارمون تو زمستون معلقه چند روزه آفتابي شدم وگرنه بعد چند روز ابري خواهم شد .

15. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

شرمنده همين بود يادم رفت Plus بنويسم .

Bframe فريم هاي اضافي هست که مابين فريم هاي I و P که فيلم ازش تشکيل شده قرار ميگيره . براي اينکه فيلم از حالت Interlace يا همان موج مانند دربياد يه فريم اضافي با نام B مابين دو فريم قرار ميگيره تا بين اين دو فريم فاصله بندازه و از حالت در هم رفتگي خارج بشه . البته تعداد 2 عدد B فريم مابين فريم هاي اصلي مجاز هست ولي بيش از اين ، فيلم باصطلاح قاط ميزنه چون فاصله زياد شده و فيلم همون حالت موجي به خودش ميگيره .
    در عمل ريپ چون فيلم بشدت فشرده ميشه براي اينکه مشکل فوق بوجود نياد ، نياز به Bframe احساس شده

اطلاع خاصي تو اين مورد ندارم و هميشه مقادير پيش فرض رو ملاک قرار ميدم . ولي تا جايي که ميدونم اين PSNR مربوط ميشه به نويز موجود در فيلم ،‌ که فريم هاي ضعيف و نويز دار رو شناسايي ميکنه و اونا رو بهينه ميکنه و يه نوع حالت Soft بهوش ميده.

به تنظيمات پيش فرض اصلا کاري ندارم و با همونا هم تبديل ميکنم ،‌ شما هم با يه ويديو چند دقيقه اي حالت هاي مختلف آپشن هاي موجود در X264 رو امتحان کن ببين کدوم مورد کيفيت بهتري برات ميده . برا من که X264 DXVA HD بهتر جواب داده و از همين آپشن براي تبديل استفاده ميکنم .

به مولا اصلا حوصله ندارم الانم که فعلا کارمون تو زمستون معلقه چند روزه آفتابي شدم وگرنه بعد چند روز ابري خواهم شد .
    دستت درد نکنه. ممنون. باشه .. من هم حوصله ی چندانی ندارم چون کار وقت گیری میشه. شصت تا آپشن داره .. نه شاید هم شونصد تا

من که اون B Frame رو میذارم 1 دونه بیشتر نذاره. منظورم 1 دونه Consecutive بیده. واقعا از این موجش شدنش بدم میاد ولی خب تو انیمشن خوب فشردگی رو میبره بالان علت این که رو حالت های دیفالت و با کیفیت بیشتر از 1 دونه استفاده شده فکر کنم اینه که کدنویسها ملاک بررسی کیفیت تصویر رو PSNR و SSIM میذارن. خب چشمی نمیشه واقعا همه چیزا رو تست کرد دیگه ...
    اون PSNR رو تنها ملاک بزاریم خراب میشه ... یعنی مثلا نویز بیخودی تو فیلم ایجاد کنیم ممکنه اشتباه کنه بگه کیفیت بهتره ولی اگه در کنار SSIM استفاده بشه خب نتیجه خوب میشه. من که هر آپشنی رو که بررسی میکنم هر دو تا عدد رو میزنم خود اینکدر حساب کنه و با مقایسه ی اعداد راحت تر میتونم مقایسه کنم.

فکر کنم زیاد ور نرم بهتره ... همون دیفالت رو استفاده کنیم خوبه. این که پرسیدم هم واسه قرار دادن ویدئو تو سایت بود ... آخه با سرعت کم اینترنت بهترین حالت رو داشته باشیم خیلی بهتره.

17. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

doste man gftam MPG be TS

shuma bar aks gzashtin age mishe mamnoon misham
    برنامه ی همیشگی Xilisoft Video Convertor Ultimate رو نگاه کنید . من الان تست کردم میتونه هر فایلی که بهش میدم رو به TS تبدیل کنه. البته همه جور فایل رو که نمیتونه باز کنه ولی mpg دیگه تابلو هست و همه بازش میکنن. ان شاء الله بی مشکل تو پلیری که میخواین باز بشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •