بله نور صفحه كليد رو نه نور LCD ! نور LCD به اندازه كافي كم هست!
بله نور صفحه كليد رو نه نور LCD ! نور LCD به اندازه كافي كم هست!
19:
![]()
![]()
سلام.من برنامهphone guardرو نصب كردم ولي رمزش فعال شده و پسورد مي خواد.نه مي تونم چيزي نصب كنم نه مي تونم پاك كنم كسي مي تونه كمك كنه؟ رمزش چنده ؟ همه ي رمزهاي تابلو رو امتحان كردم هيچ كدوم نبود.
لطفن
الان رم 8 گيگ واسهn82 تو بازارچنده
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by alibarca6; 11-11-2008 at 20:06.
سلام ..
از تو اپ منیجر هم نمیتونی پاک کنی؟؟؟؟
رمز میخواد یا کد ریجستر؟؟؟
اگه ریجیستر میخواد از همون جا که دان کردی بگیر قاعدتا داره یا همراه پوشیه ی دانلودت یه فایل txtهست که تو کد ریجیستر یا به قول تو رمز هست.....
ریستارت هم بکن....
رمز پیشفرض برنامه 1111 هست(نسخه کرک شده)
وقتی داری نصب می کنی نوشته چنده
تازه شما میتونی دوباره نصب کنی(تو حالت هک)
دوستان کسی قیمت جدید با گارانتی و بدون گارانتی N82 رو داره؟
دوستی هست که گوشیش ساخته شده در کشور چین تحت لیسانس نوکیا باشه؟
اگر کسی شخصا این نوع گوشی رو داره آیا مشکل خاصی دیده و یا مثل گوشی های کشور فنلاند هست؟
با گارانتی اتصالات = 426
بدون گارانتی = نمیدونم ؟
واسه من فنلانده،اینجوری که من شنیدم چینش فرقی نمی کنه...![]()
این قابلیت توی تمام گوشی های جدید نوکیا هست. ولی تاثیرش تو مصرف باتری اونقدری نیست که به چشم بیاد. بیشتر برای اذیت نشدن چشم کاربر طراحی شده و توسط این سنسور نور LCD و کلید ها کم و زیاد و خاموش میشه!![]()
میشه این حالت رو روی هر گوشی نوکیایی پیاده کرد، ولی شرکت نوکیا زرنگه! هر گوشی ای رو یه طوری طراحی میکنه تا گوشی ها شبیه هم نشند و کاربران بخاطر این خواص گوشیهای مختلف نوکیا رو بخرند! نوکیائه دیگه
نمیتونی برنامه رو از تو App Manager حذف کنی؟ اگه ارور Application is open رو میده ونمیتونه برنامه رو ببنده، از برنامه ActiveFile استفاده کن و پروس برنامه رو ببند و بعد حذفش کن.
من فکر میکنم گوشی من باشه! چون برچسب زیر باتریش تقلبیه! ولی IMEI اون درسته که مهم نیست. (چون براحتی قابل تعویضه)
هیچ مشکلی هم با گوشیم ندارم. دیروز از توی جیبم افتاد خورد زمین و گوشه ی پایین سمت راست زیر بدجوری خش افتاد ولی گوشی هیچیش نشد که سرعتش بیشتر شد!!!!!!![]()
viren جان ممنون رمز فرضيش همين بود كه شما گفتيد.
بعداز اينكه تم رو نصب ميكنم يه مشكل به وجود مي آد وقتي گوشيم رو خاموش روشن مي كنم يا كابل رو وصل ميكنم و در مي آرم همون چيزي كه واسهinstall مي آد رو صفحه ظاهر ميشه و بعد اخطار ميده install تو اپليكيشن كامل نيست ولي تويه app هيچ مشكلي وجود نداره.
گوشيم هك نشده تمارو هم ساين كردم
خودم بد جور گيج شدم
امروز از اتصالات قیمت گرفتم. فقط رنگ مشکی داره ساخت چین 480
Last edited by yazdankhah; 12-11-2008 at 11:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)