دوستان 206 تیپ 5 مصرفش خیلی از ریو بیشتره؟ یعنی محسوسه؟
دوستان 206 تیپ 5 مصرفش خیلی از ریو بیشتره؟ یعنی محسوسه؟
سلام دوستان ترمز های 206 مجهز به ebd و eba هست درسته؟
در مورد مصرف ماشین من با رانندگی اسپورت تا 13 تا هم سوزونده معمولی هم دیگه کم کم 10
البته فعلا ماشین من کم کارکرد هست 3850 تا رفته تا الان .
Last edited by isbn; 24-08-2011 at 17:10.
بله هست!
خیر دوست عزیز کچلدوستان 206 تیپ 5 مصرفش خیلی از ریو بیشتره؟ یعنی محسوسه؟
البته این دوستمون که بالا اشاره کردن مصرفشون بالاست که فکر کنم رانندگیشون یکم جوون پسنده!
تو شیراز همش داخل شهر با وی8 و سلامت کامل مصرف بین 8 هست تا 8.5! دقیق تست کردم! با کولر هم بین 8.5 تا 9 گه گاهی هم 9.5!
البته این هارو که میگم برای رانندگی درست! این بگم منظورم پیرمردی هم نیست!
بین شهر هم بدون کولر زیر 7 لیتر!
Last edited by total_overdose; 24-08-2011 at 18:02.
دکمه ی آنتن رادیو دیگه ! مگه آنتن دیگه ای هم داره؟!
206 آنتن برق نداره! احتمالا قبلا پراید داشتین! البته پراید هم چند ساله دیگه آنتنش برقی نیست!
رو سقفشون بصورت دستی نصب میشن![]()
آره قبلا پراید داشتم ! می بینم چرا هرچقدر میگردم دکمشو پیدا نمیکنم ! ولی آخه چرا ؟ مگه چقدر جا میگرفت اون دکمه ؟
بحثه جا گرفتن نیست! اکثرا ماشین های جدید البته تویه کلاس متوسط نه کلاس بالا! آنتن بصورت دستی و رویه سقفشون هست! و 100 البته اونا مثله ما دزد آنتن ندارن!
البته رویه سقف و وسط جلوخ زیبا و شیکی هم داره!
ولی ای کاش برقی می بود ! البته زیادم مهم نیست ! بازم ممنون ، راستی من صندلی ها مو بردم روکش زدم ، صندلی عقبو معلوم نیست چیکارش کرده که خوب جا نمیخوره ، نمیدونم کجاش گیر داره ؟ قبلا یه صدایه تقی میخورد و جا میرفت اما الان دیگه فقط یه طرفش صدای تق میده و کامل جا نمیخوره ، بردم پیش خود یارو محکم پرید روش جاخورد اما دوباره الان اومده رو هوا! همه جاشو نگاه کردم اما چیزی نبود ! احساس میکنم یه چیزی مثل پارچه و ... مانع میشه ! نمیدوم چیکار کنم ؟
خوب این دیگه کار من و شما نیست! ببر پیش طرف اینقدز تا درستش کنه و از رو بره!![]()
ممنون ، راستی این پیکانه ماله خودتونه ؟ دایی منم یکی از همینا داشت خیلای باحال بود ! اسپرتش کرده بود در حد لالیگا! هر وقت اینو میبینم یاد ماشین داییم میفتم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)