سلام
شما تولبار DAP رو که نصب کنین، وارد آدرستون بشین و فیلم رو Play کنین و از تولبار DAP روی Download Video کلیک کنین و Save کنین.
سلام
شما تولبار DAP رو که نصب کنین، وارد آدرستون بشین و فیلم رو Play کنین و از تولبار DAP روی Download Video کلیک کنین و Save کنین.
فرمت flv بیشتر مد نظر من بود.از قسمت File Types فرمت flv رو حذف کردم.حل شد.ممنون.
تفاوت این دو ورژن IDM رو کسی میدونه؟
Internet Download Manager 6.12 Build 8 Beta
Internet Download Manager 6.12 Build 8 Beta Silent
سلام
من از vv-pp-nn استفاده میکنم.هر وقت فعاله و میخوام از yy-oo-uu-tt-uu-bb-ee فایلی رو دانلود کنم با idm حدود چند ثانیه دانلود میشه و بعد از اون اینترنت کامل از کار میافته تا اینکه pc رو ریستارت کنم.این مشکل من فقط مربوط به سایت yy-oo-uu-tt-uu-bb-ee هستش و اونم موقعی که دانلود رو به وسیلهٔ idm شروع میکنم.واسه دانلود هم از هیچ برنامهٔ دیگه ای هم نمیخوام استفاده کنم جزidm
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
- من IDMan دارم. این برنامه رو مرورگرای دیگه ام جواب میده مثل IE ولی در موزیلا کار نمینه که اوتوماتببک لینک رو کلیک کردی بره با IDManشروکنه دانلود. تو قسمت آپشنش هم موزیلا تیک خورده
شما جديدترين ورن IDM رو دانلود كن و جديدترين ورزن Firefoxرو هم دانلود كن
حالا ابتدا Firefox رو نصب كنيد روي سيستم و بعد از اون IDM جديد رو روي سيستم نصب كنيد تا لاگين هاي لازم و جديد روي Firefox جايگزين بشه
موفق باشيد
کسی هم راه حلی برا این مشکل داشت ممنون میشم راهنمایی کنه
اون اولي كه نسخه معمولي هست ولي دومي نسخه Siletلاح فارسي ميشهگفت نصب خاموش هست كه شما مراحل نصب رو توش مشاهده نميكنيد
نسخه اول بهتر و مطمئن تر هست
سلام
Options> File Types> Edit List> Add
سلام
من دو تا سیستم دارم. تنها تفاوتشون تو اینه که لب تا پم 7 از نوع 64 بیت داره و اون یکی 32 بیت. وگرنه نرم افزار ها منجمله فایرفاکس و IDM همه مشابهند. تو سیستمم دانلود راحت انجام می شه. ولی با همون کانکشن همون لینک ها رو لب تاپم دانلود نمی کنه. IDM حدود 5 دقیقه Send Get... می ده و بعدشم Time out. گفتم شاید IDM نسخه 64 بیتی هم داشته باشه. گشتم پیدا نکردم. به نظر شما مشکل از کجاست؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)