تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 244 از 1081 اولاول ... 144194234240241242243244245246247248254294344744 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,431 به 2,440 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من حدود 8 مگابایت(49 درصد) کاسپر رو اپدیت کردم ولی بدلیلی نامعلوم دیسکانکت شدم ،
    میخواستم بدونم برای اپدیت مجدد دوباره از اول شروع میکنه یا راه حلی هست که دوباره 3 ساعت برای اپدیت کردن طول نکشه؟
    منظورم اینه که اون 8 مگ در حافظه اش مونده که اونها رو دوباره از اول اپدیت کنه...
    اصلا کل اپدیتهای ورژن 7.0.0.120 چند مگ هست؟
    خیلی ممنون میشم جوابم رو بدید.
    با سلام
    اگه موقعی که دارید کسپر سکی رو آپدیت می کنید و ارتباط شما با اینترنت قطع بشه اگه شما کسپر رو نبندید و دوباره ارتباطتون رو با فاصله کمی با اینترنت برقرار کنید کسپر این وقفه رو تحت عنوان time out در نظر می گیره و بعد زا برقراری ارتباط آپدیت رو ادامه می ده
    اما اگه شما آپدیت رو قطع کنید یا کسپر رو ببندید دفعه بعد مجددا شروع به آپدیت می کنه
    آپدیت این ورژن چیزی نزدیک 10 مگابایت باید باشه - آپدیت آخرین ورژن 7.0.1.321 نزدیک 4.5 مگ است
    یه روش برای جلوگیری از این اتفاق اینه که شما آپدیت های قبلی رو به روش دستی انجام بدید که خودش مراحلی داره و اینکه مثلا اگه شما کسپر رو الان آپدیت شده دارید و فردا خواستید ویندوز عوض کنید لازم نباشه از اول آپدیت کنید و از آپدیت های قبی استفاده کنید که اگه لازم باشه یه آموزش راجع این موضوع بذارم

کاربر فعال انجمن میکس و مونتاژ Hossein_nasa62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام دوستان

من يك سوال از حرفه اي ها در ضمينه اين آنتي ويروس داشتم . من چند صفحه قبل يك پست زدم كه مربوط به ذخيره كردن اپديت ميشد و روش اون هم به اينصورت بود كه تو تنظيمات آپديت گزينه update distribution folder رو فعال كنيم ميتونيد كل آپديت رو در جاي ديگه ذخيره كنيد وحتي حجمش در حدود 80 مگ هم ميشه ودر هنگام آپديت كردن محتويات اين پوشه هم آپديت ميشه البته نه همه
    سوالم اينه كه كسي تا حالا با اين روش آپديت رو ذخيره وبعد دوباره سيستم رو دوباره با اين پوشه آپديت كرده يا نه
    چون من اين روش رو تا حالا پيش نيومده كه امتحان كنم
    با تشكر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقا هر کی میدونه لطف کنه بگه که چه جوری میشه به صورت دستی update رو انجام داد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

آقا هر کی میدونه لطف کنه بگه که چه جوری میشه به صورت دستی update رو انجام داد؟

راستش اينجور که پيدا هست، کسپر با کپی گرفتن از فايل های آپديت که در سيستم هست، برای دفعه بعد آپديت نميشه، پس شما بايد آپديت ها رو اول از خود سايت کسپر بگيرين بعد به کسپر انتقل بدين، نحوه گرفتن آپديت از کسپر و آپديت دستی رو به صورت آموزش تصويری قبلاً قرار دادم (نقل قول از يکی از دوستان از يک فروم ديگه)
    ولی برای استفاده شما دوباره قرار ميدم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خوب اینبار با یه آموزش دیگه در خدمتتونم
    اونم روش کامل برای آپدیت دستی کسپر سکی بر اساس آپدیتهای ذخیره شده روی کامپیوتر است. همچنین نحوه گرفتن فایل های
    آپدیت از سایت کسپر رو توضیح می دم و نحوه آپدیت آنتی ویروس رو بر اساس این فایل های دانلود شده.
    فکر کنم این متداولترین سوال در تمام این تاپیک است که هر 5-6 صفحه دوباره تکرار می شه بعضی دوستان
    هم پاسخ رو جسته گریخته می دن گاهی هم بعضی از دوستان جواب های نادرست می دن
    (( کپی کردن پوشه base و ریختن اون به جای base جدید از طریق safe mode یکی از این جواب هاست که گاهی
    عمل می کنه گاهی هم آنتی ویروس رو غیرفعال می کنه))
    اما روش:
    ((( نگه داشتن آپدیت ها و استفاده از اون در نصب های بعدی )))

ابتدا یک پوشه به نام مثلا Update distribution در یکی از درایوهاتون (بجز درایو ویندوز) بسازید.
    سپس آنتی ویروس رو باز کنید و مطابق تصویر زیر آدرس این پوشه رو در بخش مورد نظر وارد کنید.

حال چون دفعه اولی است که آنتی ویروس رو نصب کردید لازم است آنتی ویروس رو آپدیت کنید-
    ((البته اگه شما قبلا آنتی ویروستون رو نصب کردید و آپدیت شده هم هست فرقی نداره و شما هم می توانید
    طبق روش عمل کنید و پوشه ای حاوی آپدیت های کسپر ایجاد کنید - توجه کنید اگه حتی آنتی ویروس شما مثلا همین
    یک دقیقه پیش آپدیت شده است با فعال کردن گزینه و دادن آدرس پوشه کسپر باید تمام آپدیت هی مربوط به نسخه
    شما رو بگیره و تو پوشه کپی کنه که ممکنه کمی طولانی باشه - کمی صبر داشته باشید - )) پس به اینترنت
    وصل شده و آنتی ویروس رو مثل دفعه های قبلی آپدیت کنی ((در قسمت دوم آموزش می بینید که این قسمت
    وصل شدن به اینترنت و آپدیت رو هم می شه آف لاین انجام داد )9 د بعد از تمام شدن آپدیت اگر پوشه ساخته شده رو نگاه کنید
    می بینید کسپر یه کپی از آپدیت رو با حجم نزدیک 30 مگ رو داخل این پوشه کپی کرده ( آپدیت دفعه اول کمی طولانی خواهد بود )
    خوب شما به کارتون ادامه بدید و به چیزی دست نزنید تا زمانی که لازمه که آنتی ویروستون رو دوباره نصب کنید خوب
    بعد از حذف آنتی ویروس و نصب دوباره اون (مثلا یعد از عوض کردن ویندوز ) حالا شما می تونید برای آپدیت
    آنتی ویروس از همون پوشه ی مذکور که کسپر آپدیتاشو توش ذخیره می کرد استفاده کنید به این صورت

]
    پنجره ها رو ok کنید و به قسمت آپدیت بروید و گزینه آپدیت رو بزنید

[]بعد از اتمام آپدیت آنتی ویروس از روی پوشه مجددا سرور آپدیت رو به حالت قبل برگردانی
    د و آدرس پوشه رو هم مثل شروع کار در قسمت additional وارد کنید تا آپدیت های جدید دوباره برای نصب بعدی
    در این پوشه ذخیره شود
    ((در ضمن این پوشه رو می تونید به دوستانتون هم بدید تا از روی اون آنتی ویروسشون رو آپدیت کنن))
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    قسمت بعدی آموزشم برای کسانی است که نمی خوان یا امکان آپدیت به صورت ان لاین رو ندارن
    و می خوان تمام مراحل رو آف لاین انجام بدن - یکی از این راهها گرفتن همون پوشه ی Update distribution از یک
    ی از دوستان و آپدیت به روشی است که در عکس دوم و سوم گفتم اما اگه خوب دوستی در دسترس نباشه چی؟
    خوشبختانه خود سایت کسپر آپدیت ها رو روی سایتش قرار می ده
    برای گرفتن این آپدیت ها (حالا مثلا از کافی نت ) به این نشانی برید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و این فایل ها رو بر اساس نیاز دریافت کنید

(( پوشه کامل - شامل آپدیت های هفتگی هم هست - ))

بعد از دریافت فایل مورد نظر به قسمت SETTING مربوط به آپدیت رفته و آدرس پوشه مربوطه رو
    بعد از اینکه اونو از حالت فشرده خارج کردید بدید -- دقت کنید تیک مربوط به آپدیت از سرور کسپر رو بردارید

بعد از اتمام آپدیت مجددا سرور آپدیت رو به سایت کسپر تغییر بدهید
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    دقت کنید چه به صورت آن لاین می خواین آنتی ویروس رو آپدیت کنید چه با دانلود پوشه ها از سایت کسپر و چه با گرفتن فایل از دوستان
    مراحل ساخت پوشه Update distribution رو قبلش انجام بدید که یه کپی از آپدیت ها داشته باشید و در دفعات بعدی بتونین ازش استفاده کنید

خسته نباشید[/SIZE][/B]
    دوستدار شما Nine
    Last edited by Nine; 11-03-2008 at 02:08.

6. 3 کاربر از Nine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

[QUOTE=Nine;2020762]
    سلام دوستان

خوب اینبار با یه آموزش دیگه در خدمتتونم
    اونم روش کامل برای آپدیت دستی کسپر سکی بر اساس آپدیتهای ذخیره شده روی کامپیوتر
    فکر کنم این متداولترین سوال در تمام این تاپیک است که هر 5-6 صفحه دوباره تکرار می شه بعضی دوستان هم پاسخ رو جسته گریخته می دن گاهی هم بعضی از دوستان جواب های نادرست می دن
    (( کپی کردن پوشه base و ریختن اون به جای base جدید از طریق safe mode یکی از این جواب هاست که گاهی عمل می کنه گاهی هم آنتی ویروس رو غیرفعال می کنه))
    اما روش:.......

خسته نباشید

دوستدار شما Nine

اين رو هم به آموزش مفيد دوست عزيز اضافه کنم که، دوستانی که همين الان هم کسپر رو نصب دارن آپديت شده، اگه همين الان هم اين گزينه رو فعال کنند، بعد اقدام به آپديت کسپر کنند، علاوه بر به روز شدن کسپر, خود کسپر اقدام به ساخت همين پوشه ميکنه، با محتوياتی که دوست عزيز گفتن ميکنن (البته برای بار اول که اين تيک رو زدين، آپديت يکم حجم زيادی داره، ولی پوشه مورد نظر رو ميسازه)

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

[QUOTE=Markus;2021575]

اين رو هم به آموزش مفيد دوست عزيز اضافه کنم که، دوستانی که همين الان هم کسپر رو نصب دارن آپديت شده، اگه همين الان هم اين گزينه رو فعال کنند، بعد اقدام به آپديت کسپر کنند، علاوه بر به روز شدن کسپر, خود کسپر اقدام به ساخت همين پوشه ميکنه، با محتوياتی که دوست عزيز گفتن ميکنن (البته برای بار اول که اين تيک رو زدين، آپديت يکم حجم زيادی داره، ولی پوشه مورد نظر رو ميسازه)
    آره مارکوس عزیز منم این موضوع رو می دونستم اما چون این پوشه در محل نصب کسپر و معمولا درایو ویندوز است من اونو جابجا کردم که با عوض کردن ویندوز آپدیت ها محفوظ بمونند.
    و شما هر موقع این گزینه رو فعال کنید کل آپدیت های مربوط به اون نسخه تو پوشه کپی می شه که خوب برای بار اول وقت گیره اما در نصب های بعدی کار رو حسابی راحت می کنه

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

دوستان نسخه 7.0.1.321 Kis ویندوز ویستا رو خیلی سنگین میکنه در حالی که نسخه 6 اینجوری نیست. کسی میدونه مشکل از چیه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

[QUOTE=Nine;2022172]

آره مارکوس عزیز منم این موضوع رو می دونستم اما چون این پوشه در محل نصب کسپر و معمولا درایو ویندوز است من اونو جابجا کردم که با عوض کردن ویندوز آپدیت ها محفوظ بمونند.
    و شما هر موقع این گزینه رو فعال کنید کل آپدیت های مربوط به اون نسخه تو پوشه کپی می شه که خوب برای بار اول وقت گیره اما در نصب های بعدی کار رو حسابی راحت می کنه
    نه دوست عزيز من منظورم اين نبود که شما نميدونستی کسپر پوشه ميسازه،اتفاقاً ميدونستی که گفتی انتقالش بدن به جايی ديگه اي غير از درايو ويندوز....
    منظورم اين بود که دوستانی که در حال حاضر از کسپر استفاده ميکنن و از نسبش رو سيستم هم مدتی ميگذره، ميتونن هروقت خواستن اين پوشه رو طبق آموزش شما درست کنن و داشته باشن، و البته چون برای بار اول اين تيک رو فعال کردن (در هر مسيری) اگه ديدن آپديت کسپر زياد شد در اون زمان فکر نکنن که اتفاق عجيبی داره ميافته، اين بخاطر مراحل ساخت همون پوشه اي هست که شما گفتين...
    درکل باز ممنون از آموزش مفيدت

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

دوستان نسخه 7.0.1.321 Kis ویندوز ویستا رو خیلی سنگین میکنه در حالی که نسخه 6 اینجوری نیست. کسی میدونه مشکل از چیه؟
    از نسخه 7.0.0.125 استفاده کن، چون نسخه 7.0.1.321 يک خورده تو اين زمينه اشکال داره...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •