تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 244 از 1045 اولاول ... 144194234240241242243244245246247248254294344744 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,431 به 2,440 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

من یه سری سیمبل درج کردم در فایلم که چون اندازه اونها نسبت به متن خیلی کوچیکه باید اندازهشونو بزرگکنم..با بزرگ کردن فونت این سیمبل ها باعث میشه که فاصله بین این خط و خط بعدی خیلی بیش از حد بشه..چیکار می تونم کنم که فاصله تغییری نکنه وقتی اندازه فونت سیمبل رو بزرگ میکنم ..از پنجره پرارگراف هم هر کاری میتونستم کردم..ولی میخوام دقیق مثل بقیه خطوط باشه

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

با سلام....من قبلاکتابی نوشته بودم که به صورت اتوماتیک وار فهرست گذاشته بودم...الان موقع چاپ کتاب به من گفته شده که باید شماره گذاری از فصل اول شروع بشه ..توی فهرست هرکاری میکنم فصل اول میشه شماره 5 با اینکه هم از فصل اول یک سکشن جدید درست کردم و هم از روی نوار ابزار اون گزینه Same.. چی رو برداشتم...حالا هرکار میکنم که توی فهرست فصل اول پنج بشه نمیشه..چیکار باید کنم؟
    خب بايد روي شماره صفحه كليك راست كرده و از قسمت تنظيمات اون start at رو روي يك تنظيم كني

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

من یه سری سیمبل درج کردم در فایلم که چون اندازه اونها نسبت به متن خیلی کوچیکه باید اندازهشونو بزرگکنم..با بزرگ کردن فونت این سیمبل ها باعث میشه که فاصله بین این خط و خط بعدی خیلی بیش از حد بشه..چیکار می تونم کنم که فاصله تغییری نکنه وقتی اندازه فونت سیمبل رو بزرگ میکنم ..از پنجره پرارگراف هم هر کاری میتونستم کردم..ولی میخوام دقیق مثل بقیه خطوط باشه
    به نظر مياد اينكار امكان پذير نباشه

چون همونطور كه ميگي فاصله خطوط با تغيير سايز فونت كم و زياد ميشه و نميشه كاري كرد

يه امتحاني بكن

ببين اگه اون سيمبل رو در قالب يه عكس داخل متن بياري مشكلت حل ميشه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

10

شما همراه با نسخه 2007 از نسخه 2003 هم استفاده ميكني؟
    بله درسته

از ورژن 2003 هم استفاده ميکنم

بايد پاکش کنم

اما در کل 2003 يه چيز ديگست کار کردن باهاش خيلي راحته

البته به نظر من

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من هم منظورم همون بود نه اينكه دستي وارد كنيم

شما وقتي شماره صفحه رووارد ميكني اونو در پايين صفحه يا بالا يا ... نشون ميده (در Header يا Footer)

حالا كافيه يه بار روي شماره كليك كني و كنترل و شيفت راست رو بزني تا فارسي بشه

موفق باشي
    حالا درست شد

نکته اصليش اين بود که کنترل و شيفت راست رو بگيرم

دستت درد نکنه

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

بله درسته

از ورژن 2003 هم استفاده ميکنم

بايد پاکش کنم

اما در کل 2003 يه چيز ديگست کار کردن باهاش خيلي راحته

البته به نظر من
    البته نيازي به پاك كردنش نيست

و ميشه هر دو رو با هم استفاده كرد

ميشه هم وقتي ميخواد ورد رو باز كنه صفحه configuration progress رو كنسل كرد

يه نرم افزاري هم بود كه منوهاي 2003 رو به 2007 اضافه ميكرد كه كار كردن با اون رو راحت تر ميكرد

تو چند پست قبل تر ميتوني لينك اونو پيدا كني

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض مشکل در save کردن

سلام به همگی
    موقع save کردن پیام خطای زیر رو میدهد:

و فقط میتوانم save as با یک اسم دیگر بکنم و save کار نمیکنه
    ضمنا از office 2003 استفاده میکنم

میتونید راهنمایی کنید؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام به همگی
    موقع save کردن پیام خطای زیر رو میدهد:

و فقط میتوانم save as با یک اسم دیگر بکنم و save کار نمیکنه
    ضمنا از office 2003 استفاده میکنم

میتونید راهنمایی کنید؟
    سلام

تقريبا مشابه اين سوال و همراه با همين پيغام رو در پستهاي صفخات قبل هم داشتيم

اين مورد ميتونه علتهاي گوناگوني داشته باشه

اولين كاري كه شما بايد بكني و از اول هم اشتباه كردي اين هست كه فايلت رو در دسك تاپ قرار دادي و نبايد اونجا باشه

چون ممكنه permission روي دسك تاپ تعريف شده باشه و نتونه سيو انجام بگيره

شما اونو منتقل كن جايي ديگه و ببين آيا با اين پيغام مواجه ميشي يا نه

9. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من وقتی فایل های وردی رو از یکی از سایتها می گیرم بعضی از اونها پس از rename دیگر باز نمی شوند و پیغام خطای زیر ظاهر می شود آیا کاری می توان برای درست کردن آنها انجام داد لطفا کمک نمایید
    This error message can appear if the document you are attempting to open is corrupt. It is possible to recover a corrupt file or its content by using either the Recover Text converter (may require installation) or the Open and Repair feature.
    The Open and Repair feature is available from the Open dialog. To open and attempt a repair, click the Microsoft Office Button, click Open, and then navigate to the damaged file and click it once. Instead of clicking the Open button at the bottom right of the dialog to open the file, click the down arrow to the right of the button and select Open and Repair from the menu. If the file can be recovered, it will open and display in the document work area.
    The Recover Text converter, if installed, is available from the Open dialog and appears in the Files of type drop down list. It appears in the drop down list as Recover Text from Any File (*.*).
    For more information, see the Microsoft Knowledge Base article 916145
    .
    Last edited by apachy; 26-08-2008 at 22:34.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

من وقتی فایل های وردی رو از یکی از سایتها می گیرم بعضی از اونها پس از rename دیگر باز نمی شوند و پیغام خطای زیر ظاهر می شود آیا کاری می توان برای درست کردن آنها انجام داد لطفا کمک نمایید
    This error message can appear if the document you are attempting to open is corrupt. It is possible to recover a corrupt file or its content by using either the Recover Text converter (may require installation) or the Open and Repair feature.
    The Open and Repair feature is available from the Open dialog. To open and attempt a repair, click the Microsoft Office Button, click Open, and then navigate to the damaged file and click it once. Instead of clicking the Open button at the bottom right of the dialog to open the file, click the down arrow to the right of the button and select Open and Repair from the menu. If the file can be recovered, it will open and display in the document work area.
    The Recover Text converter, if installed, is available from the Open dialog and appears in the Files of type drop down list. It appears in the drop down list as Recover Text from Any File (*.*).
    For more information, see the Microsoft Knowledge Base article 916145
    .
    خوب اونا رو تغيير نام نديد

پس از باز كردن اونا رو save as كنيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •