مشکل از خود مخابراته اگر مشکل نداشت که کل کشور رو الان سرویس می داد فعلا دارند تست می کنند تا 2 ماه آینده به مطلوبترین وضع میرسه
مشکل از خود مخابراته اگر مشکل نداشت که کل کشور رو الان سرویس می داد فعلا دارند تست می کنند تا 2 ماه آینده به مطلوبترین وضع میرسه
شما هر وقت سرعتتون کم شد همه دانلود ها رو قطع کنید . برید با پشتیبان چت کنید خودش میگه چیکار کنید تا بفهمید سرعتتون چرا کم شده.
آقایون من چن روز دیگه قراردادم تموم میشه اما هنوز دو گیگ شارژ دارم.
میخوام ببینم اگه قرارداد رو تمدید کنم اون دو گیگ میاد روی شارژ جدید یا از بین میره.
اگه از بین میره که بزنم تو گوش دانلود
از بین میره , بزن تو گوشش تا دیر نشده![]()
من دیروز شبانه 2.7 گیگ دانلود کردم .تازه سرور هاش داغون بود
من کلی تحقیق کردم اینا قرار بوده از چین واسشون تجهیزات بیاد که بدلیل مشکلاتی هنوز انجام نشده پورتاشون هم تا خرخره پره واسه همین دیگه به فجیعترین وضع ممکن رسیده سرعتشون.از طرفیم دارن فرتو فرت فیبر نوری می کشن بدون اینکه تجهیزات لازم رو قبلش محیا کنن.
خلاصه اینکه اگه مشکلشون با چین حل نشه فاتحه هممون خوندس البته من که خیلی وقته فاتحم خونده شده.![]()
فرق سرويس هاي ART و ECO در شاتل چيه؟؟؟
يه شير مردي پيدا شه و بياد اين سوال ما رو جواب بده!!
عجله دارم. امروز فردا ميخوام يه adsl بخرم
يه شير مرد هم پيدا شه و يه راهنمايي واسه اشتراك بهم بده كه چي بخرم و چه مودمي بخرم و اينا.
يه چيزي باشه كه بصرفه باشه و از لحاظ قيمت هم متعادل. نه نجومي باشه و پر سرعت، نه مثه همين دايل آپ باشه و بي جون.
يه چي باشه كه بشه با 70-80 تومن جمعش كرد.
از راهنمايياتون پيشاپيش ممنونم/ راستي واسه منطقه وكيل آباد هست اينترنتم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)