وقتی تنهاییم دنباله یه دوست میگردیم ،وقتی از دستش دادیم دنباله خاطره هاش میگردیم وباز تنهاییم . . . !وقتی پیداش کردیم دنباله عیبش میگردیم ،
وقتی تنهاییم دنباله یه دوست میگردیم ،وقتی از دستش دادیم دنباله خاطره هاش میگردیم وباز تنهاییم . . . !وقتی پیداش کردیم دنباله عیبش میگردیم ،
سلامم گرمی خاطره هاست(dourtarin) قبولش کن گرچه میان ما فاصله هاست .
باز هم ثانيه ها اسم تورا جار زدن
و دقايق همه امشب به تو تکرار زدن
وسکوتي که دراين عقربها ميچرخيد
نکند در دل تو اسم مرا دار زدن
عشق يعني سکوت دو نگاه
خنده ات از عشق لبريز ، اما بي صدا . . .
نباید با صفای عشق بازی کرددر عاشق شدن هم صحنه سازی کردفدای داس موهوم مجازی کرد.نباید عشق های سبز شالی را
بوسه ابتکاریست از طبیعت برای زمانی که احساس در کلام نمیگنجدپس می بوسمت
لطفا هر اس ام اس رو در يك پست قرار ندهيد
و هر چند تا را در يك پست قرار دهيد
ممنون از عزيزان![]()
وقتی دلت تنگ شد
هر وقت چشمت تر شد
وقتی دیگه نبود کسی
امید و یا هم نفسی
بدون که هست اینجا کسی
که تو براش همه کسی
قاب عکست رو زدم به دیوار، جای ساعت دیواری...
از اون به بعد، تو شدی تمام لحظه هام...
اگه دو تا بودی می گذاشتمت روی چشمام. حالا که یه دونه ای جات همیشه تو قلبمه...
زندگی درک همین امروز است ظرف دیروز پر از بودن توست شاید این خنده که امروز دریغ کردی اخرین فرصت همراهی ماست
هیچ کس اشکی برای ما نریخت هر که با ما بود از ما میگریخت چند روزی هست حالم دیدنیست حال من از این و ان پرسیدنیست گاه بر روی زمین زل میزنم گاه بر حافظ تقاءل میزنم حافظ فالم را گرفت ما زیاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود انچه میپنداشتیم
واپسین لحظه دیدار منو دست گریه نسپار توی تردید شب خدانگهدار اگه خوابم اگه بیدار توی این فرصت تکرار بگو عاشقی برای اخرین بار
ای همیشه جاودانه در میان لحظه هایم غصه معنایی ندارد تا تو میخندی برایم
دلم گرفته از ادمایی که میگن دوستت دارم اما معنیشو نمیدونن از ادمهایی که میخوان ماله اونا باشی اما خودشون مال تو نیستند از اونایی که زیر بارون برات میمیرن و وقتی افتاب میشه همه چیز یادشون میره
دیرگاهیست که تنها شده ام قصه ی غربت صحرا شده ام من که بی تاب شقایق بودم همدم سردی یخها شده ام کاش چشمان مرا خاک کنید تا نبینم که چه تنها شده ام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)