تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 244 از 272 اولاول ... 144194234240241242243244245246247248254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,431 به 2,440 از 2719

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

دوستان انگليسي من عيب نداره همه دنيا ديدن كه بارسا پتانسيل 4 5 تا گل ديگرم داشت كه بخوره . تابلو حق چلسي بود كه بياد بالا .

قابل توجه دوستاني هم كه ميگن بارسا خوب بازي ميكرد و چلسي با 11 نفر ريخته بود تو دفاع هم عرض كنم كه يعني حالا كه بارسا هجومي بازي ميكنه بايد تو همه بازي ها پيروز بشه ؟ يعني همه بايد به بارسا ببازن ؟ چه ربطي داره خوب دفاع هم قسمتي از بازيه .
    گاس هدينگ خيلي خوب گل و زد و بعد از گلي كه زده بود دفاع كرد . چون بازيكن داره ميتونه دفاع كنه . بايدم اينكارو ميكرد ديگه بنده خدا نميدونست كه اون داور احمق 3 4 تا پنالتي نميگيره كه . ديگه همه جا ثابت شده كه فيزيك و قدرت بدني به تكنيك برتري داره . اينو قشنگ ديشب ميشد ديد . مسي و يه تنه ميزدن شوت ميشد .

بازم چيزي از ارزشهاي چلسي كم نميشه چون اون برد بارسا از باخت بدتر بود

موفق باشيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-totti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

داوری در سطح داوری لیگ ایران بود

نه بابا لیگ ایران چیه

به درد بازی محلات هم نمیخورد ....(سانسور)

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خب بارسا چیزی برای از دست دادن نداشت با نتیجه 1-0 بارسا حذف میشد پس مجبور بود حمله کنه!در حالی که چلسی نیازی به گل زدن نداشت!

دقیقا همون جواب قبلی رو بخون! مجبور بود حمله کنه.
    عزیزم بارسا مجبور بود حمله کنه ولی چلسی هم مجبور نبود که فقط وفقط دفاع کنه

از طرفی بارسا مهره های اصلی و از همه مهمتر با تجربشو نداشت و از طرفی چلسی هم اومده بود واسه دفاع کردن و اصلا حمله نمی کرد اون موقعیت هایی رو هم که داشت گفتم که رو ضد حمله و اشتباهات فردی بود نه تاکتیک تیمی اگه چلسی میومد ورو تاکتیک حمله می کرد و به قول معروف هجومی بازی می کرد اونوقت دفاش باز می شد و صد در صد گل می خوردن اصلا بازیکنای چلسی که هر کدومشون یه قولی بودن در برابر بازیکنای بارسا حرفی واسه گفتن نداشتن جز دفاع متلق به خاطر همین بود که واسه بارسا موقعت گل زنی انچنانی به وجود نمی یومد و همون یه دونه هم که داشت گل شد
    به این میگن فوتبال که از تک موقعیت ها استفاده کنی

گلی هم که زد باعث شد دل من و خیلی افراد دیگه خنک بشه از طرف دیگه وسطای بازی هم که یکی از مدافعان بارسا اخراج شد پس دلیل این همه دفاع کردن چی بود دیگه نمی دونم اخرشم که چوبشو خوردن

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دفاعم فوتباله خوشگله
    در ضمن مثکه تک به تک دروگبا یادت رفت!

بیخیالش مدیر جوون
    این بابا معلومه از فوتبال چیزی حالیش نیست

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

تا لیاقتو چی معنی کنی. اگه لیاقت یعنی اینکه 10 نفره بریزی تو محوطه جریمه و دفاع کنی نه لیاقت نداشت...
    ببین فوتبال نتیجه گرا و تدافعی تا یه جاهایی جواب میده ولی فوتبال زیبا همیشه برنده س حتی اگه تو نتیجه ببازه. گاس هیدینگ بدونه با این فوتبال شاید بتونه تا نیمه نهایی جام جهانی بیاد. شاید بتونه حتی تا فینال جام باشگاهها بیاد ولی قهرمانی همیشه ماله تیمیه که زیبا بازی میکنه....

من به داور کاری ندارم. قبول که اشتباه کرد و باید برای چلسی پنالتی میگرفت اما واقعا قبول کن تیمی که تو زمین خودش اینطوری دفاع کنه لیاقت فینال رو نداره.
    من دیگه جواب شمارو نمیدم چون صحبت کردن با شماهاهیچ فایده ای نداره و حرف حرف خودتونه!!

فقط خود شما بارسلونی ها دارین همچین حرفی میزنین درحالی که همه به غیر از طرفداران بارسلون دارن میگن حق چلسی بود بیاد فینال!!! حتی طرفداران منچستر

مهم حرف اکثریته نه حرف اقلیت!

امیدوارم تو فینال داور گندکاری نکنه و تیمی که واقعا حقشه قهرمان بشه نه با کمک داور!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خوبه امشب تا آخرای بازی آمار شوت به دروازه چلسیشون صفر بود...اینم در نوع خودش برای بارسای رویایی جالبه: دی

بارسا همچین رویایی هم نیست
    توی اسپانیا تیما ضعیف بودن امسال واقعآ
    بارسا قوی هست چون بازیکنای خوبی دارن که توی فرم خوبشون هستن
    ولی یه نگاهی به تیمای لیگ اسپانیا میبینی اوشاع چطوریه

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

ولي ديگه بد بخت شديم رفت . از فردا دوباره ميوفتن تو ليگ ايران ميگن اشتباه داوري بخشي از فوتباله .....

اينقدر دلم واسه بالاك سوخت داورو داشت ميخورد ... پارسال هم كه دلم واسه تري سوخت تو فينال .. كاش ميومد بالا ديگه اه .....

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

هی دارن میگن ما آنری و نداشتیم و پویول و.....!!

اون مسی تون که ادعا دارین بهترین بازیکن جهانه چیکار کرد دیشب؟! اتوئو چیکار کرد؟! ژاوی چیکار کرد؟کسی که تو بازی با رئال 97 تا پاس سالم داده بود دیشب بدترین بازی عمرشو کرد!

حالا واقعا ایمان دارم به اینکه رونالدو بهترین بازیکن فعلی جهانه و به قولی غیر قابل مهاره!

داره خودمونی میشه aref_907's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقایان چلسی .حرف من اینه باور کنید دیشب بارسا برای برد بازی نمیکرد.
    اگر به قیافه ی گوئاردیولا دقت میکردید تردید و احساس کم بودن رو تو صورتش می دیدید.
    وقتی شانسی بیاد فینال هیچ کاری نمی تونه بکنه.
    چون:

واقعا حقش نبود.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ببین دو نوع فوتبال داریم. فوتبال زیبا و تماشاگرپسند و هجومی... فوتبال نتیجه گرا و تدافعی و طبعا نازیبا... دیشب بارسا نماینده فوتبال زیبا بود و چلسی نماینده بازی نتیجه گرا.... البته اینا از تفکرات مربی ها نشات گرفته بود. گاس هیدینگ همون کسی که با این تاکتیک کره جنوبی رو تا نیمه نهایی جام جهانی برد. یعنی همون تاکتیک دفاع اتوبوسی... اما اون طرف قضیه گواردیولا جوان با اندیشه هجومی و فوتبال زیبا بود. بارسا میتونست مثل چلسی عقب بکشه... تا بازیکنای چلسی بیان جلو.. به هر حال با صفر صفر چلسی صعود نمیکرد. اما بارسا هیچ وقت دفاعی بازی نکرده و نمیکنه. متاسفانه گل اول رو هم رو یه اتفاق خورد و دیگه کلا حمله همه جانبه شروع شد. البته چلسی باید به خودش افتخار کنه که تونست 90 دقیقه جلوی حمله بارسا رو بگیره و گل نخوره... ولی قبلا هم گفتم روح فوتبال همیشه حق رو به بازی زیبا و تیمی که لیاقت داره میده.... و تو دقیقه 93 بارسا گل رو زد. این روح فوتبال بود که بارسلونا رو برنده کرد و به گاس هیدینگ نشون داد فوتبال فقط نتیجه نیست... از فوتبال باید لذت برد.

فوتبال نتیجه گرا و تدافعی و طبعا نازیبایی که میگی اینی نبود که چلسی بازی کرد
    خیلی هم زیبا بود
    زیبا بود تو کار دفاعی
    پوشش بازیکنا
    ندیدی 1 بازیکن که توپ میگرفت چطوری میبستنش ؟
    باز شدنشون موقع حمله رو ندیدی؟
    پاسای پشت دفاع رو ندیدی ؟
    و . . .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •