سه دوربین sx10 و h10 و fz28 خیلیخیلی به هم نزدیکن.
فقط اینو میشه گفت که:
اگه به فلاش اهمیت میدین--------> h10
اگه به فیلمبرداری اهمیت میدین-----> fz28
در استفاده نرمال،برنده:----------> sx10
سه دوربین sx10 و h10 و fz28 خیلیخیلی به هم نزدیکن.
فقط اینو میشه گفت که:
اگه به فلاش اهمیت میدین--------> h10
اگه به فیلمبرداری اهمیت میدین-----> fz28
در استفاده نرمال،برنده:----------> sx10
Last edited by Senator_F; 30-03-2009 at 23:28.
عزیزان ...
دوربین S8100 خیلی خوبه ... ولی یه چیزش خیلی بده که باتری قلمی می خوره ...
لطفا دوربینی معرفی کنید که مشخصات زیرو داشته باشه ...
فیلمبرداری HD
زوم ابتیکال بیشتر از 10x
زوم دیجیتال بیشتر از 3x
باتری غیر از قلمی
ماکرو (1 یا 2) سانتیمتر
فلش با برد بیشتر از 4 متر
قیمت : نهایت 320 تومان
ببخشید ، h50 رو میشه 320 تومان هم پیدا کرد ...
میتونین مموری هدیه طرح نوروزی رو به خود فروشنده بفروشین.اینطوری شاید بشه 320 در بیاد.
عزیز .به نظر شما خوبه جایه H50 ،دوربین Fujifilm FinePix S2000HD رو بگیرم .
لطفا این چند تا دوربین رو با هم مقایسه کنید و با توجه به قیمت و کارایی آنها یه نظر به من بدید...
Sx110
h50
s2000hd
دوربین پاناسونیک zs3 این مشخصاتی که شما گفتی رو داره فقط ماکروش 3 سانتیمتره.
Last edited by prowler88; 30-03-2009 at 23:59.
این مموری هدیه طرح نوروزی چیه ...؟ همراه دوربین ها باید بدن...؟
من گفتم تفاوت چندانی ندارن ... نگفتم فتوکپی هم هستن که ... خوب اینقدر تفاوت که همه جا هست ...
و البته باید بگم که نقد های اینجور سایت ها اصلا نباید ملاک باشه .... چون واقعا همیشه مطالبق واقعیت نیست و بیشتر اونها یکم اغراق میکنن ....
من هم عکسو از این سایتها ندیدم که میگیرن ادیت میکنن و بعد تحویلت میدن ... عکسهای بود که یکی از رفیقا گرفته بود ... و خودش هم راضی نبود ... اتفاق عکاس ناشی هم نبود ...
آدم باید دوربین رو تو دستش بگیره بعد بگه چیه چی نیست ... باید هزار جا ازش کار بکشه ... چند صفحه پیش یکی از دوستان گفت باطری سونی خوب نیست ... اما من خودم حدود 200 عکس با فلاش قوی با همین h50 گرفتم که خودم هم باورم نمیشد ...
حالا باز میگن nihm خوبه !!! در حالی که nihm رو باید بعد از چند بار شارژ کردن بندازی دور ، چون دوام نداره . اما باطری لیتیمی کیفیتش خیلی سرتر از ایناست ...
در کل ... دوربین خریدن به این چیزا نیست که تو اینترنت مینویسن ... به اون چیزاییه که عکاسش میگه .
ما هم باید سعی کنیم بجای اینکه بیایم نوشته های تو سایت های مختلف رو به اسم کمک اینجا کپی کنیم ، بریم دنبال عکاسی بگیردیم که فلان دوربین رو مثلا استفاده کرده باشه ... اگه ملاکمون این باشه ، چیزی رو که میخویم بدست میاریم .
سلامم...ببین Review هایی که توووی سایتهای تخصصی نوشته میشه توسط افراد آماتور نیستش و مغرضانه هم تهیه نشده....افراد حرفه ای و با صلاحیت فنی اووونم در شرایط یکسان میان چند محصول مختلف ره تست میکنن......حتی از دید تخصصی بخوای نگاه کنی این Reviewها از نظرات توووی همین انجمن هم معتبرتره.....نوشته شده توسط Mohammad Hosseyn
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)