تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 244 از 312 اولاول ... 144194234240241242243244245246247248254294 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,431 به 2,440 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

ون دیگه مربوط به نیرو های خاص الکترو مغناطیسی می شه
    ربطی به نیروهای الکترومغناطیسی نداره به خاطر اینکه از فواصل بسیار دور جواب میده و فقط در مقابل مخاطب خودش جواب میده در آزمایش های انجام شده متوجه شدن درست مثل یک انسان که در یک جمع قرار میگیره مولکول اب هم در جمع امواج ها و تفکرات مختلف فقط به مخاطب خود جواب میده شما این رو خوب میدونی
    اگر بازهم دلیلی دارید بیان کنید تا بررسی بشه شاید حق با شما باشه ولی تا اینجا نمیشه قدرت و توانایی هوشی و ادراکی مواد رو منکر شد

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

بیشتر توضی بده مخاطبش یعنی چی؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

فرض کنیم شما در یک فروشگاه قرار دارید و در حال تصویه حساب با صندوق دار فروشگاه هستید
    افراد زیادی غیر از شما در فروشگاه حضور دارند ولی هیچ تاثیری بر شما نمی گذارند و شما تنها در مقابل مخاطب خودتان یعنی صندوق دار واکنش می دهید حالا ممکن است یکی از مشتریان فروشگاه نیز با شما ارتباط برقرار کند در این صورت مخاطبی جدید محسوب می شود
    در مورد مولکول اب و امواج الکترومغناطیسی هم همین طور است امواج بسیاری با مولکول اب برخورد می کنند از رادیویی گرفته تا الکترومغناطیسی ولی تا زمانی که این مولکول مخاطبی نداشته باشد به ان واکنش و پاسخی نمی دهد جالبترین نکته هم همین است
    اگر 10 نفر در مقابل لیوان ابی بنشینند و 9 نفر انها با هم مشغول صحبت شده و 1 نفر هم با لیوان اب مشغول صحبت شود لیوان فقط به مخاطبش واکنش می دهد البته در صورتی که رفتار ان 9 نفر برای اب اهمیتی داشته باشد امکان پاسخگویی به ان 9 نفر هم وجود دارد

متوجه شدید یا بیشتر توضیح بدم

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

ولی مولکول آب نمی تونه روح داشته باشه:(
    این مسئله که همون شهادت آبه

اگه نباشه جاش خالی می مونه man7tomani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    VS/Projects

پيش فرض

سلام
    بچه های عزیز من خیلی به این مسایل علاقه دارم و بعضی موقعه که وقت گیر بیارم میام پست های این تاپیک رو میخونم
    منم میخوام شروع کنم
    باید از کجا شروع کنم اول کار رو؟
    اینم بگم که من خیلی خیلی ترسو هستم

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

راستش از صفحه 34_35 تاپیک شرو کنی بهتره! از 36 تازه شرو می شه ! زود باش!!
    Last edited by *Necromancer; 18-03-2008 at 01:16.

اگه نباشه جاش خالی می مونه man7tomani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    VS/Projects

پيش فرض

چقدر سخت!!!!
    یه راه حل بهتر نداری؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

نوچ!
    دیر اومدی زودم می خوای اوستا شی؟؟

داره خودمونی میشه ensan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام بچه ها
    دیشب نمی دونم به چه علتی بود که فهمیدم دارم خواب می بینم اما اینبار بد قولی نکردم نشستم یه گوشه برای تمرکز برای ورود به خواب دوستان خلاصه کاملا معلوم بود که اونقدر قدرت و کنترل برای تمرکز ندارم سعی کردم یه کاری کنم یه کمد جلوم بود تصویر winter girls را واضح توی ذهنم مجسم کردم و گفتم الان که زیر کمد را نگاه میکنم اون اونجاست با شدت روی این موضوع متمرکز شدم به اندازه 1 درصد شاید بدنش شروع به شکل گرفتن کرد خیلی مات بود خیلی هم سخته خلاصه رفتم زیر کمد را نگاه کنم دستم را دراز کردم که دستش را بگیرم البته هنوز هیچی ندیده بود داشتم از ترس می مردم نکنه یه جونوری چیزی اون زیر ظاهر بشه دستما بگیره خلاصه اینقدر ترسیدم و اینقدر هیجان داشتم برای کار جدیدی که می خواستم توی خواب انجامش بدم که کنترلم از دست رفت و بیدار شدم.
    در کل اینا می خواستم بگم بیداری توی خواب یه طرف کنترل بیداری یه طرف هیجان برای کاری جدید یه طرف تمرکز روی یه موضوعهم یه طرف فعلا این چند موضوع هست که به ذهنم می رسه و یه جورایی خخخخخعععععییییییییللللللی یییییییی سخت کرده کارا و نیاز به انگیزه و تلاش و پشت کار زیادی داره.نقطه سر خط. تمام.

داره خودمونی میشه ensan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز که می خواس تازهشروع کنی توصیه من به شما اینه که حتما با ترست کنار بیایی چون می خوای سریع بهنتیجه برسی خوب من تاحالاا کلی توی خواب بیدار شدم و هر بار بیشتر به ترس و هیجانم غالب می شم و اگه این ترس و هیجان نبود از اول خیلی زمان زیادی را توی خوای به جستجو می پرداختم در مورد برونفکنی مسئله خیلی حادتر می شه ترس و هیجان به اوج خودش می رسه خودم با اینکه سعی به کنترلش کردم تا به مراحل خروج می رسم شدیداهیجان زده می شم یادو سه بارهم که خارج شدم نگران بدنم شدم و برگشتم به اون. و برای اینکه بتونی سریع تر به برونفکنی و بیداری تو خواب برسی همون روش darkstreet را توصیه میکنم البتهبرای بیداری تویخواب هم موثره ولی شکل تلقین عوض می شه و باید باتمرکز روی بیداری توی خواب بیه خواب بری و استفاده از تلقین که داری به خواب می ری و توی خواب اگاه میشی و از این موارد اما اگه تاپیک را بخونی خیلی نکته ادستگیرت می شه که کمکت می کنه در ضمن سعی کن از این شاخه به اون شاخه نپری و نکاتی که تو تاپیک می خونی را ذخیره کنی و یکی یکی بررسیشون کنی. نقطه سر خط.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •