تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 244 از 641 اولاول ... 144194234240241242243244245246247248254294344 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,431 به 2,440 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

پروفشنال NimoOol.HD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

پيش فرض

بچه ها سلام
    ببخشید یه قسمتی توی قلف های گوشی هست فکر کنم inactivity lock من پسوردش رو فرامش کردم ولی فعالش نکردم یعنی یه مدت پیش پسورد رو تغییر دادم حالا می خوام فعال کنم یادم رفته چه بکنم ؟

بچه ها جوابمو ندادیدا !×!×!×!×!×!×!
    لطفا جواب بدید ضمنا مدیرای این سایت هر وقت ( Pro Elevation socer 8 ) اومد توی ایران منو خبر کننداا

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

12

بچه ها سلام
    ببخشید یه قسمتی توی قلف های گوشی هست فکر کنم inactivity lock من پسوردش رو فرامش کردم ولی فعالش نکردم یعنی یه مدت پیش پسورد رو تغییر دادم حالا می خوام فعال کنم یادم رفته چه بکنم ؟
    لطفا جواب بدید ضمنا مدیرای این سایت هر وقت ( Pro Elevation socer 8 ) اومد توی ایران منو خبر کننداا

اگه نباشه جاش خالی می مونه naruto_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Home

پيش فرض

بچه ها سلام
    گوشيت چي هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه naruto_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Home

14 صداي p990i

سلام در مورد صداي p990i مي خوستم بپرسم ميشه كاريش كرد صداش زياد بشه اگر راهي هست بهم بگيد

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

12 مشکلات لاعلاج ؟

سلام
    حرفه ای ها لطف کنن کمک کنن . :
    وقتی مسیج میاد نه زنگ میخوره نه ایکون نامه زیر نوار ظاهر میشه میرم تو اینبوکس میبینم اس ام اس جدید اومده . در ضمن دیلایورت هم کار نمیکنه . امیدوارم نگین برا مسیج اهنگ انتخاب کن چون اینکارم که میکنم بیفایدست . دیلایورت هم تیکش فعاله .
    دوم : فقط وقتی گوشی در حال شارج هست صفحه خاموش نمیشه و دایم روشنه .
    سوم : برنامه هایی که قبلا انینستال شدن وقتی گوشی ری استارت میشه یا از کامپیوتر جدا میشه میان برای نصب .
    خودم حدس میزنم برای این مشکلات راه حلی جز مستر ریست نیست . اما مطمین نیستم .
    راستی برای شما هم اس ام اس که میاد فقط شکل کوچیک نامه زیر نوار ابزار میاد . برعکس همه گوشیها ؟
    اگر اساتید کمک کنن سپاسگذار میشوم .

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام در مورد صداي p990i مي خوستم بپرسم ميشه كاريش كرد صداش زياد بشه اگر راهي هست بهم بگيد
    نه . امپلی فایر بیشتر از این خروجی نمیده . ابدیت R9G صدا رو به حداکثر میرسونه که بهتر میشه . البته نه انچنان !
    در ضمن امکانات کم نظیر این مدل کمی صدا رو قابل تحمل میکنه .

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

پيش فرض

بچه ها سلام

p990 دیگه عزیزم

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

پيش فرض

بچه ها سلام

p990 دیگه عزیزم
    ضمنا نمیشه کاری کرد برنامه ی face warp روی این گوشی بیاد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    IRAN ===> MAZANDARAN ===> SARI

پيش فرض

سلام
    حرفه ای ها لطف کنن کمک کنن . :
    وقتی مسیج میاد نه زنگ میخوره نه ایکون نامه زیر نوار ظاهر میشه میرم تو اینبوکس میبینم اس ام اس جدید اومده . در ضمن دیلایورت هم کار نمیکنه . امیدوارم نگین برا مسیج اهنگ انتخاب کن چون اینکارم که میکنم بیفایدست . دیلایورت هم تیکش فعاله .
    دوم : فقط وقتی گوشی در حال شارج هست صفحه خاموش نمیشه و دایم روشنه .
    سوم : برنامه هایی که قبلا انینستال شدن وقتی گوشی ری استارت میشه یا از کامپیوتر جدا میشه میان برای نصب .
    خودم حدس میزنم برای این مشکلات راه حلی جز مستر ریست نیست . اما مطمین نیستم .
    راستی برای شما هم اس ام اس که میاد فقط شکل کوچیک نامه زیر نوار ابزار میاد . برعکس همه گوشیها ؟
    اگر اساتید کمک کنن سپاسگذار میشوم .
    با اجازه اساتید گرام و مجرب ها در این زمینه....
    1. دوست عزیز شاید آهنگ انتخاب کردی ولی صداشو آیا رو آخر یا بالا کشیدی؟ آیا از برنامه ای برای کنترل sms هاتون استفاده می کنید؟ مثل MAGIC MESSAGE MANAGER ؟ اگه بله ، کار اون نرم افزاره که آیکون نمیاره
    2.P990 همینطوریه نترس
    3.یه بار دیگه نصب کن از روی مموریت دوباره پاکشون کن
    اگه فیلیپ باز باشه همه چیز پایین میاد وگرنه مثل همه گوشی ها آیکونها بالا میآد
    امید وارم درست بشه
    موفق باشی
    Last edited by hamed1987; 28-09-2007 at 03:32.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    گوشی رو ری استارت کردم مشکل مسیج حل شد .
    تنها چیزی که اعصاب خورد کنه اینه که برنامه هایی که قبلا از مموری پاک شدن وقتی گوشی روشن میشه یا از کامپیوتر جدا میشه همشون که ده دوازده تایی هستن صفحه نصبشون بالا میاد و برای هر کدوم باید بک زد .یه راه هست که باید مموری فرمت بشه ! خواستم بدونم راه دیگه ای هست یا نه .

در اخر شما که 990 دارین وقتی اس ام اس میاد روی دسکتاپ نشون نمیده و فقط شکل کوچیک نامه زیر نوار میاد یا گوشی من اینجوریه ؟
    ممنون از همکاریتون .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •