قبلا 30 گیگ
الان دکل جدید زدن سرعتم رفته 5 مگابایت
الان بیشتر میتونم دان کنم ولی دیگه واقعا چیزی برای دان ندارم ، فعلا دان نمیکنم و دارم عادی از سرویس هاش استفاده میکنم![]()
قبلا 30 گیگ
الان دکل جدید زدن سرعتم رفته 5 مگابایت
الان بیشتر میتونم دان کنم ولی دیگه واقعا چیزی برای دان ندارم ، فعلا دان نمیکنم و دارم عادی از سرویس هاش استفاده میکنم![]()
ساعت ایرانسل قدیم هست الان جدید؟
sent from Huawei mate 8
منم فکر کنم شما پست من رو با عجله خوندید
گفتم adsl تا چند سال دیگه حذف می شه نگفتم الان حذف شده که.dial-up رو گفتم الان حذف شده حتی همونم شما سرچ کنید یه جاهایی هست ولی دلیلی برای استفاده به عنوان اینترنت وجود نداره.
بهترین نوع adsl که ADSL2+ ANNEX M هست ماکزیمم پهنای باند 24 مگابیت در ثانیه رو برای دانلود و 3 مگابیت برای آپلود می تونه داشته باشه که در عمل به این عدد به سختی می شه رسید. با توجه به افزایش بسیار زیاد حجم داده ها این سرعت چند سال دیگه سرعت کمی محسوب خواهد شد.آینده تکنولوژی مطمئنا با افزایش حجم بسیار گسترده ای همراه هست مثل تماس های ویدیویی با کیفیت 4k و بالاتر و شما هیچوقت با این مقدار سرعت آپلود و دانلود نمی تونید این کار رو انجام بدید (حالت کلیشو می گم حالا این که کی ایران بتونه این کارو بکنه بحث دیگه ایه)
من قصدم این بود این مودم بگیرم از انور البته 22a
کدوم مدل تجمیع فرکانس داره تو ایران؟ b315 هم نداره؟ دلیل فروشتون همینه؟ یا مشکل دیگم داره؟
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز
من دانلود منیجر رو تنظیم کرده بودم ساعت 2:15 شروع کنه اما انگار هر وقت دوست داره شروع میشه دانلود منیجر هم وقتی نتونه بعد از یک مدت کانکت بشه ارور میده فایلها رو نمیگیره
مثل اینکه حتما باید بشینی پای کامپیوتر
هیچ راهی برای این مشکل و.خودکارسازی دانلود وجود نداره؟![]()
از همون دیروز درست شده
بسته های 30 گیگ 6 ماهه و 100 گیگ یکساله از برنامه مای ایرانسل حذف شدن
برای من هست و حذف نشده
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
سلام
دوستان اینجا کسی از ایرانسل برای کنسول اکس باکس وان استفاده نکرده؟
الان بیشتر از 1 هفته میشه که بسته های 3 ساعت شبانه که میگیریم سرعت دانلود در بهترین حالت 2 مگ میشه ، در حالیکه حدود 1 ماه پیش با همین کنسول و با همین ایرانسل سرعت دانلود زیر 10 مگ نبود . الان هم با گوشی که تست سرعت میگیرم سرعت دانلود 24 مگ رو نشون میده. با پشتیبانی ایرانسل تماس گرفتم که اون بنده خدا اصلا نمی دونست اکس باکس وان چیه و وقتی براش توضیح دادم گفت مشکل از خود سرویس دهنده دستگاهته! که البته من قبلش برا محکم کاری با پارس آنلاین تست گرفتم و سرعت 7 مگ بهم داد روی کنسول و بنابراین مشکلی از طرف اکس باکس نیست.
حالا سوالم اینه به نطرتون امکان داره ایرانسل پورت های مربوز به اکس باکس رو محدود کرده باشه؟
برای من هم برداشته
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)