تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2439 از 2605 اولاول ... 14391939233923892429243524362437243824392440244124422443244924892539 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,381 به 24,390 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تا 10 مگ بدون مشکل
    یک مورد جالب تازه فهمیدم که مخابرات روی مودم Dlink 2730u تا 10 مگ میکشه ولی روی یک مودم جدیتر مثل Archer d2 حداکثر تا 5 مگ میکشه تازه کلی هم قطع میشه.
    این مورد طبیعیه؟ چیپست مودم انقدر تاثیر داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2020

پيش فرض

بله طبیعیه.
    خط دوستم با مودم 2640U تا 18 میکشه ولی وقتی مودم دیگه مثل2740 میزنیم میاد رو 16
    چیپست برادکام عالیه
    دقت کنید مودم 2640 خیلی قدیمیه ولی از مودمای الان بهتره

3. 2 کاربر از شهرنوش.انوار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2020

پيش فرض

و اینکه الزاما مودمی که 3 میلیون قیمتشه قرار نیست از مودم 400 تومنی بهتر باشه. مگه بسته به امکاناتش ولی چیپستش حتی ممکنه بد تر باشه

5. 2 کاربر از شهرنوش.انوار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2020

پيش فرض

چند روزیه که مخابرات، حجم مصرف اینترانت داخلی رو هم ضربدر چهار می‌کنه و از ترافیک دوره کم می‌کنه؛ توی ریز مصرف، همه چی تفکیک می‌شه و مقدار مصرف درسته، ولی توی داشبود، از حجم دوره کم کرده؛فقط برای من اینجوریه یا کسی هست این وضعیت رو درک کرده باشه؟
    من همیشه، هفته‌ای یک بار پنل رو چک می‌کردم و این چند هفته مشکوک بود و با وجودیکه تا آخر دوره‌ها، فقط یک سوم مصرف می‌کردم و بقیه حجمم می‌سوخت، این دفعه بعد از ده روز از شروع دوره این ماه، نصف حجم رفته! ریز مصرف رو نیگاه کردم و بعد از حساب و کتاب، مشخص شد که ترافیک داخلی هم با ضریب چهار حساب می‌کنه.

مملکت گل و بلبله

7. 2 کاربر از mokhabezart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام.مخابرات کلا اکثر سایت ها رو بین الملل حساب میکنه دیگه.فقط سایت شبکه خبر شاید داخلی باشه.
    برای من تو بخش ریز مصرف زده ۱۶۲ گیگ حجم مصرفی در مجموع اونوقت تو صفحه اصلی ۱۷۸ گیگ کم کرده.
    این اسمش چیه؟

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

9. این کاربر از hamed_korn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

یک مورد جالب تازه فهمیدم که مخابرات روی مودم Dlink 2730u تا 10 مگ میکشه ولی روی یک مودم جدیتر مثل Archer d2 حداکثر تا 5 مگ میکشه تازه کلی هم قطع میشه.
    بله طبیعیه.
    خط دوستم با مودم 2640U تا 18 میکشه ولی وقتی مودم دیگه مثل2740 میزنیم میاد رو 16
    چیپست برادکام عالیه
    دقت کنید مودم 2640 خیلی قدیمیه ولی از مودمای الان بهتره
    و اینکه الزاما مودمی که 3 میلیون قیمتشه قرار نیست از مودم 400 تومنی بهتر باشه. مگه بسته به امکاناتش ولی چیپستش حتی ممکنه بد تر باشه
    چندین سال از مودم های asus با چیپ mediatek استفاده میکنم, سرعت و ثبات بسیار خوب.
    قبلا با asus dsl-n14u و فاصله 3~4 کیلومتری از مرکز مخابرات 8مگ بدونه قطعی داشتم, کافونوری کشیدن پرید رو 20مگ
    بعدا با dsl-ac68u و adsl سرعت 20مگ, تبدیل به vdsl شد 100مگ
    نرم افزار خوب با گزینه هایی هم نقش داره, نه فقط یک chip خوب
    Last edited by dadash42; 29-04-2020 at 09:53.

11. 3 کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام.مخابرات کلا اکثر سایت ها رو بین الملل حساب میکنه دیگه.فقط سایت شبکه خبر شاید داخلی باشه.
    برای من تو بخش ریز مصرف زده ۱۶۲ گیگ حجم مصرفی در مجموع اونوقت تو صفحه اصلی ۱۷۸ گیگ کم کرده.
    این اسمش چیه؟

امیدوارم از شر اصطلاح اینترنت داخلی و خارجی خلاص شیم، اینترنت جهانی است
    اون 100 سایت داخلی به درد خاله و عمه هم نمیخوره
    Last edited by dadash42; 29-04-2020 at 10:12.

13. 3 کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

فکر نمیکنم قطعی ربطی داشته باشه اون از طرف خودشونه .
    مودم من دی لینک 2600u قدیمی هستش تا 26 مگ هم میکشه ولی قطعی زیاد دارم .
    مودم هم عوض کردم سیم کشی رو چک کردم هیچ تغییری نکرد. 10 بارم زنگ زدم فقط پاس میدادن بهم حتی از مخابراتم اومدن گفت ایرادی نداره . اخرشم 2020 گفت ایراد از سیم کشی داخلیه

15. این کاربر از mehrdadb3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2020

پيش فرض

این اسمش چیه؟
    ...
    من دیشب برای پشتیبانی درخواست فرستادم و البته امروز جواب دادن! که فقط مسیر دیدن ریز مصرف تفکیک شده رو گفته بود، در صورتیکه من مشکلم تفکیک در کم کردن از حجم و انجام درستش بود نه پیدا کردن مسیر دیدن گزارش! که خودم میدونم باید بعد از AAA رو انتخاب کرد و ...
    باز هم حساب و کتاب کردم و حجم داخلی و خارجی رو با ضریب درست کم کردم - زمان قطعی و اتصال و مدت و روز جاری و ... رو مد نظر داشتم و خودم کانکشن رو سر ساعت مشخص تنظیم کردم و مقدار مصرف روز جاری رو هم به حساب آوردم - و دیدم که برای کل دوره 44.5 گیگ بیشتر کم کرده و این عدد رو تقسیم بر سه کردم - چون همون حجم داخلی بوده و از کل دوره کم شده و نباید دوباره کم بشه و یا تقسیم بر چهار بشه -و 99.99% نزدیک به حجم مصرف داخلی شد!

با استناد به ریز مصرف خودشون که درست و دقیقه و تاییدش میکنم، ساده بگم:
    چهار برابر حجم بین‌الملل + چهار برابر حجم داخل = حجم کم شده (محاسبات 99.99% درست درومد)
    نتیجه (غیر) اخلاقی: حجم داخل + خارج رو با ضریب چهار حساب میکنن

پی‌نوشت: حجم داخل از سایتهایی مصرف شده که توی لیست هست (همین انجمن، ایسنا، دانلودلی، شاتل‌لند و ...)

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2020

پيش فرض

فکر نمیکنم قطعی ربطی داشته باشه اون از طرف خودشونه .
    مودم من دی لینک 2600u قدیمی هستش تا 26 مگ هم میکشه ولی قطعی زیاد دارم .
    مودم هم عوض کردم سیم کشی رو چک کردم هیچ تغییری نکرد. 10 بارم زنگ زدم فقط پاس میدادن بهم حتی از مخابراتم اومدن گفت ایرادی نداره . اخرشم 2020 گفت ایراد از سیم کشی داخلیه
    البته بستگی داره که با کابل به مودم وصل باشه یا وایرلس
    یکی از دوستان مودم گرون قیمتی داشت که ایراد می‌گرفت و آپلودش بالای 100 کیلو بیت ! نمی‌رفت تا اینکه معلوم شد مشکل از مخابرات نیست و از خود مودمه ، در صورتیکه داخل خود مودم، کشش خط و پهنای باند تنظیم شده رو تا 2.5 مگ آپلود (Annex M) نشون می‌داد.
    راستی اگه موقع دانلود برای حجم بالا و با سرعت زیاد، پهنای باند ارسال هم کاملا اشغال بشه، احتمال قطع اتصال خیلی بالا می‌ره و لینک می‌پره که این مورد بیشتر توی حالت Annex A پیش میاد که نصف مود (حالت) Annex M بیت آپ‌استریم (upstream bit) - همون تخصیص بیت برای ارسال در نظر بگیرین- رو برای ارسال(آپلود) اختصاص میده.
    نسبت سیگنال به نویز و تضعیف - میرایی - خط هم جای خودش رو داره که توی تاپیک (مبحث) در موردش بحث شده و میشه

ویرایش 1: جایگزاری حرف "و" در واژه "مودم"
    Last edited by mokhabezart; 29-04-2020 at 12:42.

18. 3 کاربر از mokhabezart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •