یک مورد جالب تازه فهمیدم که مخابرات روی مودم Dlink 2730u تا 10 مگ میکشه ولی روی یک مودم جدیتر مثل Archer d2 حداکثر تا 5 مگ میکشه تازه کلی هم قطع میشه.
این مورد طبیعیه؟ چیپست مودم انقدر تاثیر داره؟
یک مورد جالب تازه فهمیدم که مخابرات روی مودم Dlink 2730u تا 10 مگ میکشه ولی روی یک مودم جدیتر مثل Archer d2 حداکثر تا 5 مگ میکشه تازه کلی هم قطع میشه.
این مورد طبیعیه؟ چیپست مودم انقدر تاثیر داره؟
بله طبیعیه.
خط دوستم با مودم 2640U تا 18 میکشه ولی وقتی مودم دیگه مثل2740 میزنیم میاد رو 16
چیپست برادکام عالیه
دقت کنید مودم 2640 خیلی قدیمیه ولی از مودمای الان بهتره
و اینکه الزاما مودمی که 3 میلیون قیمتشه قرار نیست از مودم 400 تومنی بهتر باشه. مگه بسته به امکاناتش ولی چیپستش حتی ممکنه بد تر باشه
چند روزیه که مخابرات، حجم مصرف اینترانت داخلی رو هم ضربدر چهار میکنه و از ترافیک دوره کم میکنه؛ توی ریز مصرف، همه چی تفکیک میشه و مقدار مصرف درسته، ولی توی داشبود، از حجم دوره کم کرده؛فقط برای من اینجوریه یا کسی هست این وضعیت رو درک کرده باشه؟
من همیشه، هفتهای یک بار پنل رو چک میکردم و این چند هفته مشکوک بود و با وجودیکه تا آخر دورهها، فقط یک سوم مصرف میکردم و بقیه حجمم میسوخت، این دفعه بعد از ده روز از شروع دوره این ماه، نصف حجم رفته! ریز مصرف رو نیگاه کردم و بعد از حساب و کتاب، مشخص شد که ترافیک داخلی هم با ضریب چهار حساب میکنه.
مملکت گل و بلبله![]()
![]()
سلام.مخابرات کلا اکثر سایت ها رو بین الملل حساب میکنه دیگه.فقط سایت شبکه خبر شاید داخلی باشه.
برای من تو بخش ریز مصرف زده ۱۶۲ گیگ حجم مصرفی در مجموع اونوقت تو صفحه اصلی ۱۷۸ گیگ کم کرده.
این اسمش چیه؟
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
چندین سال از مودم های asus با چیپ mediatek استفاده میکنم, سرعت و ثبات بسیار خوب.
قبلا با asus dsl-n14u و فاصله 3~4 کیلومتری از مرکز مخابرات 8مگ بدونه قطعی داشتم, کافونوری کشیدن پرید رو 20مگ
بعدا با dsl-ac68u و adsl سرعت 20مگ, تبدیل به vdsl شد 100مگ
نرم افزار خوب با گزینه هایی هم نقش داره, نه فقط یک chip خوب
Last edited by dadash42; 29-04-2020 at 09:53.
امیدوارم از شر اصطلاح اینترنت داخلی و خارجی خلاص شیم، اینترنت جهانی است
اون 100 سایت داخلی به درد خاله و عمه هم نمیخوره
Last edited by dadash42; 29-04-2020 at 10:12.
فکر نمیکنم قطعی ربطی داشته باشه اون از طرف خودشونه .
مودم من دی لینک 2600u قدیمی هستش تا 26 مگ هم میکشه ولی قطعی زیاد دارم .
مودم هم عوض کردم سیم کشی رو چک کردم هیچ تغییری نکرد. 10 بارم زنگ زدم فقط پاس میدادن بهم حتی از مخابراتم اومدن گفت ایرادی نداره . اخرشم 2020 گفت ایراد از سیم کشی داخلیه
من دیشب برای پشتیبانی درخواست فرستادم و البته امروز جواب دادن! که فقط مسیر دیدن ریز مصرف تفکیک شده رو گفته بود، در صورتیکه من مشکلم تفکیک در کم کردن از حجم و انجام درستش بود نه پیدا کردن مسیر دیدن گزارش! که خودم میدونم باید بعد از AAA رو انتخاب کرد و ...
باز هم حساب و کتاب کردم و حجم داخلی و خارجی رو با ضریب درست کم کردم - زمان قطعی و اتصال و مدت و روز جاری و ... رو مد نظر داشتم و خودم کانکشن رو سر ساعت مشخص تنظیم کردم و مقدار مصرف روز جاری رو هم به حساب آوردم - و دیدم که برای کل دوره 44.5 گیگ بیشتر کم کرده و این عدد رو تقسیم بر سه کردم - چون همون حجم داخلی بوده و از کل دوره کم شده و نباید دوباره کم بشه و یا تقسیم بر چهار بشه -و 99.99% نزدیک به حجم مصرف داخلی شد!
با استناد به ریز مصرف خودشون که درست و دقیقه و تاییدش میکنم، ساده بگم:
چهار برابر حجم بینالملل + چهار برابر حجم داخل = حجم کم شده (محاسبات 99.99% درست درومد)
نتیجه (غیر) اخلاقی: حجم داخل + خارج رو با ضریب چهار حساب میکنن
پینوشت: حجم داخل از سایتهایی مصرف شده که توی لیست هست (همین انجمن، ایسنا، دانلودلی، شاتللند و ...)
البته بستگی داره که با کابل به مودم وصل باشه یا وایرلس
یکی از دوستان مودم گرون قیمتی داشت که ایراد میگرفت و آپلودش بالای 100 کیلو بیت ! نمیرفت تا اینکه معلوم شد مشکل از مخابرات نیست و از خود مودمه ، در صورتیکه داخل خود مودم، کشش خط و پهنای باند تنظیم شده رو تا 2.5 مگ آپلود (Annex M) نشون میداد.
راستی اگه موقع دانلود برای حجم بالا و با سرعت زیاد، پهنای باند ارسال هم کاملا اشغال بشه، احتمال قطع اتصال خیلی بالا میره و لینک میپره که این مورد بیشتر توی حالت Annex A پیش میاد که نصف مود (حالت) Annex M بیت آپاستریم (upstream bit) - همون تخصیص بیت برای ارسال در نظر بگیرین- رو برای ارسال(آپلود) اختصاص میده.
نسبت سیگنال به نویز و تضعیف - میرایی - خط هم جای خودش رو داره که توی تاپیک (مبحث) در موردش بحث شده و میشه
ویرایش 1: جایگزاری حرف "و" در واژه "مودم"
Last edited by mokhabezart; 29-04-2020 at 12:42.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)