تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2439 از 4105 اولاول ... 1439193923392389242924352436243724382439244024412442244324492489253929393439 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,381 به 24,390 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

شوخی جالبی بود !!!!

رفیق ، عدالتی در کار نیست و دیوانش هم فرمایشیه !!!!
    ویرایش.............
    Last edited by M0hsen3D; 13-10-2014 at 14:35.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

همه میدونیم که اوضاع مملکت چطوره و نیاز هم نیست حرفی دربارش بزنیم و احیانا خودمون به دردسر بندازیم اما شما راه حل بهتری سراغ دارید؟
    حتی اگه اوضاع خوبه خوب هم بود بازم کسی دلش نمیخواست بره ، کسی دوست نداره از خونه ی گرم و نرمش و رفاهش دل بکنه و بره ناکجا اباد سختی بکشه ، اما این چیزیه که هست و تا بوده چنین بوده
    اگه از مدت خدمت کم بشه و هر کس در شهر خودش خدمت کنه اوضاع کمی بهتر میشه

3. این کاربر از pc-game بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان بحث انحرافی نکنید ...
    یه زمانی هم ملت نمیرفتن خدمت راه و جاده رو میبستن هر پسری رو که میدین مینداختن تو مینی بوس میبردند سر خدمت کافی از پدرانتان بپرسید ! پس اگر فکر کردید با نرفتن به خدمت . سربازی کنسل خواهد شد و یا کم خواهد شد سخت در اشتباهید ..
    این بحث کمپین و .... رو خواهشن تموم کنید اینجا جاش نیست

5. 4 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

حتی اگه اوضاع خوبه خوب هم بود بازم کسی دلش نمیخواست بره ، کسی دوست نداره از خونه ی گرم و نرمش و رفاهش دل بکنه و بره ناکجا اباد سختی بکشه ، اما این چیزیه که هست و تا بوده چنین بوده
    اگه از مدت خدمت کم بشه و هر کس در شهر خودش خدمت کنه اوضاع کمی بهتر میشه
    چرا خیلی ها میتونن به عنوان شغل اتخاذش کنن و سربازی حالت داوطلبانه و اختیاری به خودش بگیره میتونین در مورد الگو های دیگه سربازی گوگل کنید.

پ.ن:
    به پاسخ شما در صفحه قبل هم پاسخ دادم.

7. این کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اقا پسر خالم افتاده پدافند هوایی بابلسر.. کسی هست که اونجا خدمت کرده باشه؟ چه جوریه؟ سخته یا اسان تر نسبت به جاهای دیگه؟
    کسی نیست اینجا خدمت کرده باشه؟؟

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان بحث انحرافی نکنید ...
    یه زمانی هم ملت نمیرفتن خدمت راه و جاده رو میبستن هر پسری رو که میدین مینداختن تو مینی بوس میبردند سر خدمت کافی از پدرانتان بپرسید ! پس اگر فکر کردید با نرفتن به خدمت . سربازی کنسل خواهد شد و یا کم خواهد شد سخت در اشتباهید ..
    این بحث کمپین و .... رو خواهشن تموم کنید اینجا جاش نیست
    اون دوره گذشت داداش. زمونه تغییر کرده

10. این کاربر از ali gamma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال momo1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

بابا این 2یا3سال اخیر من چن مورد شنیدم طرف ظرف 6ماه کارت معافی امور خاص گرفته میگن حدود 10 میلیون خرج داره.... باید یه پارتی خفن تا خود سردارها داشته باشیدو... کسی شنیده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4umbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

۱ ابان اموزشی میرم این میفته تو محرم و عاشورا تاسوعا چنتا تعطیلی دیگه هم هست مثل اربعین.‌.واسه عاشورا تاسوعا مرخصی میدن ؟؟ اگه بدن نهایت چندروز؟

Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

میشه بگین کجا خدمت کردین؟من اینطور چیزی را فقط زمان جنگ شنیدم!!!توی جاده هم چند بار جلوم گرفتن یا بابت گشت مواد بوده یا گوهینامه
    خوب شما شنیدین من میگم خودمون اجرا کردیم!

من خودم غیر اینکه یه مدت بعد آموزش یگان ویژه، پلیس راه، ستان فرماندهی شهرستان بودم اغلب خدمتم را پاسگاه انتظامی و ایست بازرسی بودم تو خود آ. شرقی

تور ایست بازرسی هر موردی را بررسی میکنن از قاچاق و مواد بگیر تا مشمول غایب و توقیف خودرو و موتور و....

بله منم قصدم اینه که همین کارو بکنم دیگه راهی به نظرم نمیرسه منو زودتر ببرن سربازی از شرش خلاص شم! به قول یه بنده خدایی برای مردنم باید رفت تو صف
    دیگه اگه اون روز هم نبرن چاره ای نیست و باید منتظر باشین.

مثلا همین موضوع که سربازایی که خدمت قبلی دارن مشمول قانون جدید هستند و باید بیشتر خدمت کنند رو در نظر بگیرید، اگر هماهنگ یه درخواست ابطال مصوبه با چند هزار امضا جمع می شد و به دیوان عدالت ارایه می شد احتمال تاثیر گذاریش وجود داشت. با غر زدن یا ناامیدی هیچ چیز بهبود پیدا نمیکنه!
    دوست عزیز درسته قانون را مجلس تایید کرده ولی پیشنهاد دهنده ستاد کل نیرویهای مسلح هست و توسط رهبر هم تایید شده و اجرا میشه.

در نتیجه دیوان عدالت اصلا صلاحیت رسیدگی نداره.

اون دوره گذشت داداش. زمونه تغییر کرده
    اگه پست قبلی من رو بخونید میبینید که همین موضوع را ما خفیف اجرا میکردیم، بخوان هم خیلی سخت گیرانه اجرا میکنن.

ما حتی در زمانهایی که دسترسی نداشتیم، طرف هم کارت پایان خدمت نداشت و طبق روشهای خودمون ! حدس میزدیم مشمول هست میگرفتیم و میاوردیم و شب را مهمونمون بود بعد صبح کارت طرف را می آوردن و می بردن
    .

۱ ابان اموزشی میرم این میفته تو محرم و عاشورا تاسوعا چنتا تعطیلی دیگه هم هست مثل اربعین.‌.واسه عاشورا تاسوعا مرخصی میدن ؟؟ اگه بدن نهایت چندروز؟

Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
    ببینید فکرتون را مشغول این موضوعات نکنین

شاید مرخصی بدن و شاید ندن، شاید شهری بدن.

چندین بار گفتم این موارد نسبت به نیرو، آموزشگاه، دوره فرق میکنه و چیز ثابتی نیست که بشه گفت.

در ضمن تاسوعا و عاشورا در اکثر یگان ها آماده باش هست، ناجا هم که الحمدالله در تمامی روزهای عزا و میلاد و عید و... آماده باش هست.

14. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

کسانی که قبلا رفتن خدمت و وسط کار دانشگاه قبول شدند،حالا برای ادامه خدمت توی چه یگانی و محلی می افتند؟همون جای قبلی؟یا یک شهر دیگه؟احتمال داره شهر خودش بیوفته؟مثلا قبلش 5 ماه پلیسراه در تهران خدمت کرده،حالا میوفته کجا؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 29 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 29 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •