ویرایش.............
ویرایش.............
Last edited by M0hsen3D; 13-10-2014 at 14:35.
حتی اگه اوضاع خوبه خوب هم بود بازم کسی دلش نمیخواست بره ، کسی دوست نداره از خونه ی گرم و نرمش و رفاهش دل بکنه و بره ناکجا اباد سختی بکشه ، اما این چیزیه که هست و تا بوده چنین بوده
اگه از مدت خدمت کم بشه و هر کس در شهر خودش خدمت کنه اوضاع کمی بهتر میشه
دوستان بحث انحرافی نکنید ...
یه زمانی هم ملت نمیرفتن خدمت راه و جاده رو میبستن هر پسری رو که میدین مینداختن تو مینی بوس میبردند سر خدمت کافی از پدرانتان بپرسید ! پس اگر فکر کردید با نرفتن به خدمت . سربازی کنسل خواهد شد و یا کم خواهد شد سخت در اشتباهید ..
این بحث کمپین و .... رو خواهشن تموم کنید اینجا جاش نیست
چرا خیلی ها میتونن به عنوان شغل اتخاذش کنن و سربازی حالت داوطلبانه و اختیاری به خودش بگیره میتونین در مورد الگو های دیگه سربازی گوگل کنید.
پ.ن:
به پاسخ شما در صفحه قبل هم پاسخ دادم.
کسی نیست اینجا خدمت کرده باشه؟؟
اون دوره گذشت داداش. زمونه تغییر کرده
بابا این 2یا3سال اخیر من چن مورد شنیدم طرف ظرف 6ماه کارت معافی امور خاص گرفته میگن حدود 10 میلیون خرج داره.... باید یه پارتی خفن تا خود سردارها داشته باشیدو... کسی شنیده؟
۱ ابان اموزشی میرم این میفته تو محرم و عاشورا تاسوعا چنتا تعطیلی دیگه هم هست مثل اربعین..واسه عاشورا تاسوعا مرخصی میدن ؟؟ اگه بدن نهایت چندروز؟
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
خوب شما شنیدین من میگم خودمون اجرا کردیم!
من خودم غیر اینکه یه مدت بعد آموزش یگان ویژه، پلیس راه، ستان فرماندهی شهرستان بودم اغلب خدمتم را پاسگاه انتظامی و ایست بازرسی بودم تو خود آ. شرقی
تور ایست بازرسی هر موردی را بررسی میکنن از قاچاق و مواد بگیر تا مشمول غایب و توقیف خودرو و موتور و....
دیگه اگه اون روز هم نبرن چاره ای نیست و باید منتظر باشین.
دوست عزیز درسته قانون را مجلس تایید کرده ولی پیشنهاد دهنده ستاد کل نیرویهای مسلح هست و توسط رهبر هم تایید شده و اجرا میشه.
در نتیجه دیوان عدالت اصلا صلاحیت رسیدگی نداره.
اگه پست قبلی من رو بخونید میبینید که همین موضوع را ما خفیف اجرا میکردیم، بخوان هم خیلی سخت گیرانه اجرا میکنن.
ما حتی در زمانهایی که دسترسی نداشتیم، طرف هم کارت پایان خدمت نداشت و طبق روشهای خودمون ! حدس میزدیم مشمول هست میگرفتیم و میاوردیم و شب را مهمونمون بود بعد صبح کارت طرف را می آوردن و می بردن.
ببینید فکرتون را مشغول این موضوعات نکنین
شاید مرخصی بدن و شاید ندن، شاید شهری بدن.
چندین بار گفتم این موارد نسبت به نیرو، آموزشگاه، دوره فرق میکنه و چیز ثابتی نیست که بشه گفت.
در ضمن تاسوعا و عاشورا در اکثر یگان ها آماده باش هست، ناجا هم که الحمدالله در تمامی روزهای عزا و میلاد و عید و... آماده باش هست.
کسانی که قبلا رفتن خدمت و وسط کار دانشگاه قبول شدند،حالا برای ادامه خدمت توی چه یگانی و محلی می افتند؟همون جای قبلی؟یا یک شهر دیگه؟احتمال داره شهر خودش بیوفته؟مثلا قبلش 5 ماه پلیسراه در تهران خدمت کرده،حالا میوفته کجا؟
هم اکنون 29 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 29 مهمان)