اینم Speed Test الان سرویس Art3 من:
البته بگم از دیدن پینگ پایین و Send بالا ذوق زده نشین، چون V-P-N استفاده میکنم اینجوریه وگرنه پینگم سابقه نداشته زیر 500 بیاد!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اینم Speed Test الان سرویس Art3 من:
البته بگم از دیدن پینگ پایین و Send بالا ذوق زده نشین، چون V-P-N استفاده میکنم اینجوریه وگرنه پینگم سابقه نداشته زیر 500 بیاد!
من که فردا میرم از مخابرات بگیرم
اشنا هم پیدا میکنم
یه مایه ای باج بدیم
و
اینترنت 512 نامحدود بگیریم شرف داره!!!
کسی قیمت مخابرات رو نداره
سلام من اینترنتم رو شارژ نکردم یعنی اصلا نمیخواستم ولی الان که میرم تو اکانتم واسم شارژ شده(سرویس قبلی تمدید شده) جریان چیه؟
ای بابا این ایران هیچی نداشته باشه حداقل یاد ادم میندازه که چقدر بدبخته . یادمه همین چند سال پیش بود که وزیر مخابرات بود یا ارتباطات (خدا رو شکر هیچکدوم هم نمیشناسم) اومد تو اخبار گفت که سرعت دیال اپ برای کشور فوق العاده ایده اله . حق داشت چون فک نکم خودش اصلا با اینترنت کار کرده بود . حالا هم اگه روزنامه کلیک رو خونده باشید وزیر مخابرات گفته که این پولی رو که مشترکین برای اینترنت پرسرعت میدن فقط یک چهارمش رو شرکت های سرویس دهنده صرف خرید پهن باند میکنن . که بعدش هم گفت باید قیمت ها رو بیارن پایین که شاتل اومد یعنی پیروی کنه به جایه اینکه قیمت رو کاهش بده سرعت رو اورد پایین و نا محدود کرد . در واقع اصلا کاری نکرده . حلا هم اگه شکایت کنی میگن ما نامحدود کردیم ولی بیسواد میشن خودشون حساب کنن با این کارشون ما حتی نمیتونیم به اندازه ی ترافیک ماهای قبل دانلود کنیم تازه باید 24 ساعته pc روشن باشه که پول برق و اصطحلاک کامپیوتر هم به کنار .شکر خدا دستمون به هیچ جا بند نیست ادم شکایت کنه .این دل از دست شاتل پره پره که اگه بخوام مشکلاتی رو که اینا در طول مدتی که مشترکشون بودم برام به وجود اورده تو این صفحه جا نمیشه
قشنگ معلومه که محدود کردن! منم اون فایل نصب آکروبات رو دانلود کردم، روی 70 فیکس داشت دانلود میکرد... خیـــــلـــــی نامردن
حتی تست سرعت هم که میگیرم نتیجش اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی آخه آیا این یعنی سرعت دانلود بین20-30؟ اونم با آرت4؟؟؟!؟!؟!
آقایون من می خوام به علت نا محدود شدن ترافیک سرویسای آرت به آرت مهاجرت کنم، می خواستم ببینم شما ماکس دانلود اسپیدتون تو این دو تا سرویس چقدر بوده؟ (اوریج نه ها.... ماکس، من اکو 512 هم که داشتم از رو 60kb/s تکون نمی خورد)
دوستان یه سوال سریع میخواستم ازتون بپرسم
من میخوام یه 2MB از شاتل بگیرم ماهی 23500 3Gig میخواستم ببینم خوبه؟
خواهشا سریع جواب بدین
کار دارم
ممنون
من 2 مگ دارم ، بیشتر اشنا ها هم 2 مگ گرفتن ، سرعت از 235 پایین نمیاد ، سرویس اکو 2 مگ معمولی شبانه تا اخر برج رایگانه ، بعدشو باید تصمیم بگیرن ولی به گفته خودشون احتملا برای پاییز هم شبانه رایگان بذارن ....، سرعت شبانه هم باز 235 هستش ...
اگر رفتی بهت اراجیفی مثل خط شما 2 مگ نمی کشه و اینا گفتن بگو گ ه زیادی نخورید و کارتونو بکنید ....
با نامحدود شدن سرویس های ارت سرعت همه به حالت اصلی خودش برگشته ، کسی که 128 داره الان با 16 کیلوبایت داره کار می کنه ....
به مدت چند روز برای بررسی گزارش ها تاپیک بسته می شود....لطفا از زدن تاپیک های مشابه خود داری کنید.
تشکر![]()
هم اکنون 70 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 70 مهمان)