@ v-abbasi
داداش از سرویس جدیدت راضی هستی ؟
شبا چقدر بر میداری ؟
کدوم سرویس رو خریداری کردی شما ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
@ v-abbasi
داداش از سرویس جدیدت راضی هستی ؟
شبا چقدر بر میداری ؟
کدوم سرویس رو خریداری کردی شما ؟
خط بنده تا 6 مگ میکشه و به همین خاطر حدودا 14 گیگ برمیدارم ( البته روی 10 هم ببنددند فرق چندانی برام نمیکنه ، چون 99 درصد دانلودام از سرور خارجی هست . بله تا بدین جا راصی هستم و هیچ گونه قطعی هم به وجود نیومده .
سرویس 10 مگ شهاب - 10 گیگابایت - 4 تا 10 صبح رایگان ( جمع آوری و وصلش هم حدود 10 روز طول کشید )
ماشالا !!!
من سال پیش 1 ترا با ایرانسل دانلود کردم فکر کنم فقط 100 گیگش رو استفاده کردم - بقیش همینجوری موندهاین همه دانلودتون به چه دردی میخوره ؟
از سال پیش دقیقا همین روز ها به اینور فکر نکنم 50 گیگ هم دانلود کرده باشم![]()
مخلصیم !
والا من بیشتر سریال و فیلم و برنامه های ورزشی و اموزشی و موزیک و نرم افزار و بازی و گهگاه برای اینکه دانلودمون خالی نمونهچیز های بدرد نخور
اقا به نظرت من از سرویس شبانه 20 گیگ 2 تومنی ایرانسل استافده کنم یا برم اسیا تک و سرویس شهاب بگیرم ؟
تو مخابرات هم که بودم هر ماه نزدیک 10 گیگ حجم مصرف میکردم که میشد 35 تومن ولی اسیا تک 45 میشه یعنی 10 تومن گرونتر عوضش میشه راحت شبانه دانلود بالای 10 گیگ داشت![]()
به نظر من دانلود اعتیاده !!![]()
هرچی بیشتر دانلود کنی دلت میخواد بیشتر و بیشتر دانلود کنی
وقتی لیست دانلود آدم خالی میشه همه جا رو میگرده تا بلاخره حداقل یه چیزی داشته باشه ! با اینکه خودشم میدونه به دردشون نمیخورهخودمم اینجوری بودم قبلا !! ولی در عرض 1 ماه انقدر با ایرانسل دانلود کردم که دیگه حالش برام نمونده و دانلود کردن دیگه برام جالب نیس
![]()
به نظر منم ول کن !!![]()
ولی نمیشه رو ایرانسل حساب باز کرد !! چون سرعتش متغیره ولی آسیاشت همیشه همونه که هست ( البته امیدوارم )![]()
آسیاتک شاید سرور خارجی لیمیت بشه ولی سرور داخلی عمرا لیمیت نمیشه
ماله خودشونه دیگه
چه فایده فایل های درست حسابی و تورنت و ... بیشتر رو سرور خارجیه
میتونی با دوستات یه VPS آسیاشت بخری و فایل هات رو بیاری روی اون و دانلود کنیاشتراکی میتونید بخرید
راستی :
چرا برای من زده شبانه فقط 13 گیگ ؟ مگه 3 برابر حجم نیس؟
من 5 گیگ حجم دارم که 25 درصد اون هم برای آپلود میاد روش میشه 6.5 گیگ !! و 3 برابر اون هم برای شبانه میشه 19.5 گیگ !! ولی اینا دبه کردن و نوشتن 13 گیگ![]()
مطمئنم با همین قیمت یه مگ مخابرات هیچ شرکتی سرویسی نداره که بشه توی یه سال اینقدری که من دانلود کردم رو بده
به هر حال بازگشت همه به سوی اسیاشت است
این هم کل دانلود یه سالمه تقریبا
![]()
ماشالانزدیک 6 ترابایت دانلود
چه خبره بابا ؟ این همه دانلود رو میخواید چیکار ؟![]()
من ماهی 16.7 میدم اینم مثلا دو ماهه گذشتمه پس لزوما این طور نیستش دوست من ولی در همین حین چون اطلاعی از اطرافم به طور کامل ندارم نمیتونم ادعا کنم من ارزون ترینو دارم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)