تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2438 از 3347 اولاول ... 143819382338238824282434243524362437243824392440244124422448248825382938 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,371 به 24,380 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزیز مال من هم چند روزی میشه منفی شده فکر کنم همونطور که بعضی از دوستان میگفتن وتوراستین بازار هم بحث شده بود دارن پهنای باندfddرو میدن به tdlteتا ملت مجبور شن برن به سمتش چون میگن هزینه هاش خیلی کمتره اگه قرار باشه کیفیت و بسته های fddبهتر باشه خوب هیچ آدم عاقلی سمت tdlteکه هم مودم گرونتری داره هم اون بسته های ساعتی رو نداره نمیره من که خیلی دلخورم از حدود۳۵مگ تو ماه پیش الان کمتر از ۶مگ دارم شما چی فکر میکنید
    چند هفته پیش وقتی نقشه td lte اهواز رو نگاه کردم فقط چند تا منطقه پر بود ولی الان نقشه بیشتر مناطق حتی منطقه ای که من ساکن هستم تحت پوشش هست و همین روزها اهواز رو اعلام می کنند
    امروز سرعت پایین تر اومده بود و توی تماشای انلاین تاثیر گذاشته بود
    ضمنا snr در شب بهتر از ظهر هست
    نمی دونم چرا؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

با سلام
    دو هفته ای بود که مسافرت بودم و در این مدت بسته سه گیگ در ماه برای گوشی گرفته بودم وقتی برگشتم تهران اینترنت قطع شد الان دو روزه اینترنت سیم کارت کار نمی کنه 2.5 گیگ ترافیک مصرف شده 500مگ مانده حتی تنظیمات اینترنت را دوباره دریافت و نصب کردم مشکل همچنان پابرجاست مشکل از کجاست ؟ در تهران در جاهای مختلف هم تست کردم اصلا علامت e یا h یا lte نمیاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

البته من با کلیات حرف شما موافقم ولی چون به حرفی که من زده بودم اشاره کردید لازمه یه نکته رو بگم

عنوان ویدیو اینه دقیقا :

رکورد سرعت اینترنت همراه در ایران توسط ایرانسل شکسته شد

وقتی اسم اینترنت میاد یعنی شبکه جهانی اگر گفته بودن اینترانت هیچ جای صحبتی نمی موند ولی وقتی می گن اینترنت و تست داخلی می گیرن روی سرور خودشون خوب بعضیا مثل من که دوس دارن بهونه بگیرن می گیرن دیگه

این که تونستن بستر رو افزایش بدن کار بسیار بزرگی هست و اتفاقا ایرانسل یکی از رکوردهای خوب رو حتی توی دنیا داره اگر تحقیق کنید می بینید که خیلی از کشورها هنوز نتونستن به 1 گیگابیت برسن با استفاده از LTE البته این هم هنوز توی فاز تحقیقاتی هست و در نهایت برای رسیدن به 5G که نیاز به حداقل هایی داره که باید تحقق پیدا کنه.
    با حرف شما موافقم .

درکل بعضی از دوستان خیلی ضدیت عجیبی دارن توی این موارد
    داشتم نظر هارو توی زومیت و دیجیاتو میخوندم که نوشته بودن :

- یعنی از این به بعد اینترنت 1200 مگ داریم؟
    - ایرانسل به جای این کارا بره انتن دهیش بهتر کنه
    - خدا شاهده ما هنوز 3G درست درمون نداریم ، چه برسه به 4G و 4.5G
    و...

آخه بعضی از حرف ها واقعا از روی بی اطلاعی زده میشه .
    ایرانسل داره به سرعت پوشش رو گسترش میده. تازه 2 سال هست که مجوز گرفته و واقعا توی 2 سال تا جایی که من اطلاع دارم تمام توانش رو گذاشته
    مردم توقع دارن یه شبه کل ایران 4G بشه . خب کشور های دیگه چندسال هست که دارن توی زمینه نسل های بالاتر فعالیت میکنن ولی توی ایران تا چند سال پیش سرعت بیشتر از 128 کیلوبیت ممنوع بود !
    توی این 2 سال ایرانسل کم نگذاشته و الان داره آخرین نسل 4G که همون 4جی پلاس هست رو توی بیشتر شهر ها ارائه میده

ایرانسل که بدش نمیاد سرعت بالا ارائه بده، به نفعش هست. روی همین 4G پلاس میشه تا 200-300 مگابیت هم سرعت بده ولی زیر ساخت کشور این قابلیت رو نداره
    اصلا ما اینقدر پهنای باند نداریم .

اینکه داره روی نسل 5 سرمایه گذاری میکنه دلیل نمیشه که به همه ی کاربرا اینترنت 1 گیگابیت بده. بهرحال این موارد شاید الان تاثیری واسه ما نداشته باشه ولی در آینده در مواردی مثل اینترنت اشیا، شهر هوشمند، ارتباط بین سازمان ها و... تاثیر خودش رو میزاره

4. 5 کاربر از shirazdownload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با حرف شما موافقم .

درکل بعضی از دوستان خیلی ضدیت عجیبی دارن توی این موارد
    داشتم نظر هارو توی زومیت و دیجیاتو میخوندم که نوشته بودن :

- یعنی از این به بعد اینترنت 1200 مگ داریم؟
    - ایرانسل به جای این کارا بره انتن دهیش بهتر کنه
    - خدا شاهده ما هنوز 3G درست درمون نداریم ، چه برسه به 4G و 4.5G
    و...

آخه بعضی از حرف ها واقعا از روی بی اطلاعی زده میشه .
    ایرانسل داره به سرعت پوشش رو گسترش میده. تازه 2 سال هست که مجوز گرفته و واقعا توی 2 سال تا جایی که من اطلاع دارم تمام توانش رو گذاشته
    مردم توقع دارن یه شبه کل ایران 4G بشه . خب کشور های دیگه چندسال هست که دارن توی زمینه نسل های بالاتر فعالیت میکنن ولی توی ایران تا چند سال پیش سرعت بیشتر از 128 کیلوبیت ممنوع بود !
    توی این 2 سال ایرانسل کم نگذاشته و الان داره آخرین نسل 4G که همون 4جی پلاس هست رو توی بیشتر شهر ها ارائه میده

ایرانسل که بدش نمیاد سرعت بالا ارائه بده، به نفعش هست. روی همین 4G پلاس میشه تا 200-300 مگابیت هم سرعت بده ولی زیر ساخت کشور این قابلیت رو نداره
    اصلا ما اینقدر پهنای باند نداریم .

اینکه داره روی نسل 5 سرمایه گذاری میکنه دلیل نمیشه که به همه ی کاربرا اینترنت 1 گیگابیت بده. بهرحال این موارد شاید الان تاثیری واسه ما نداشته باشه ولی در آینده در مواردی مثل اینترنت اشیا، شهر هوشمند، ارتباط بین سازمان ها و... تاثیر خودش رو میزاره
    دقیقا نکته ای که راجع به اینترنت اشیا و بقیه موارد گفتید درسته حالا این جور چیزا توی ایران برای ما خیلی غریبه ولی همین الان تحقیقات بسیار سنگینی داره می شه و مرتبا مقالات ارسال می شه و کنفرانس های علمی برگزار می شه

توی چند تا پست گذشته هم اشاره کردم که به نظرم آینده اینترنت ایران ایرانسل خواهد بود و شرکت های اینترنتی حال حاضر حرفی نخواهند داشت البته این ماهیت تکنولوژی هست مثل dial-up که الان عملا منسوخ شده adsl هم تا چند سال دیگه به طور کامل حذف می شه و اینترنت های بی سیم جایگزین می شن.البته سو تفاهم پیش نیاد نسل های جدید DSL همچنان ممکنه وجود داشته باشن ولی پهنای باند adsl جواب گو نخواهد بود
    Last edited by otfbax; 22-09-2016 at 01:51.

6. 2 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    فکر کنم اطلاعات شما خیلی صحیح نیست adsl منقرض نشده تو دنیا این نمونه اش تو انگلیس میتونید ببینید که خیلی شرکت ها هستن که دارن خدمات ارائه میدن(تازه اینا ده تای برتر هستن):
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] o ne y.co.uk/broadband/adsl-broadband.htm

اگه نباشه جاش خالی می مونه black_19_night's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ایرانسل نبود ما الان رو همون 128 کیلوبیت قدیم بودیم

البته این 4.5G خیلی خوبه ولی کدوم موبایل ها میتوانند ساپورت کنند ؟ آخه هیچ حرفی از باند و ... زده نشد
    Samsubg s7 4.5G ya 4G+ را ساپورت می کنه

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

چند هفته پیش وقتی نقشه td lte اهواز رو نگاه کردم فقط چند تا منطقه پر بود ولی الان نقشه بیشتر مناطق حتی منطقه ای که من ساکن هستم تحت پوشش هست و همین روزها اهواز رو اعلام می کنند
    امروز سرعت پایین تر اومده بود و توی تماشای انلاین تاثیر گذاشته بود
    ضمنا snr در شب بهتر از ظهر هست
    نمی دونم چرا؟
    پس طبق گفته این دوستمون هم دارن سرعتا رو پایین میارن این چندمین نظریه که دوستان دادن که سرعتا داره خراب میشه ایا به نظر دوستان دیگه چه دلیلی برای این مورد وجود داره بنده هم تهران ساکنم وبه وضوح دارم این مورد رو میبینم حداقل کاش این td lteبتونه انتن خوبی بده چون با چند تا از کاربرانش که صحبت میکردم اکثرا از انتن دهی ضعیف ناراضی بودن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ساعت شروع اینترنت شبانه راس 2 شروع میشه برای شما؟

داره خودمونی میشه nader24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

ساعت شروع اینترنت شبانه راس 2 شروع میشه برای شما؟
    من همیشه تنظیم میکنم 2 و 3 دقیقه شروع به دانلود کنه
    از اونورم 7 و 59 میزنم.
    واس اطمینان

12. این کاربر از nader24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من همیشه تنظیم میکنم 2 و 3 دقیقه شروع به دانلود کنه
    از اونورم 7 و 59 میزنم.
    واس اطمینان
    تو این تایم چند گیگ میزنی داداش؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •