تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2438 از 4105 اولاول ... 1438193823382388242824342435243624372438243924402441244224482488253829383438 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,371 به 24,380 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان من دی ماه اعزام خوردم، ولی تمدید کردم برا اسفند، کار خوبی کردم؟ تعطیلات فروردین هم جزو اون دو ماه حساب میشه؟

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ویرایش.............
    Last edited by M0hsen3D; 13-10-2014 at 14:33.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اگه تعجیل نزنن که هیچ، یه راه میمونه رو اعزام برین نظام وظیفه شهرتون شاید اعزام کردن.

در همون ارتش خدمت میکنین.
    بله منم قصدم اینه که همین کارو بکنم دیگه راهی به نظرم نمیرسه منو زودتر ببرن سربازی از شرش خلاص شم! به قول یه بنده خدایی برای مردنم باید رفت تو صف

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان من دی ماه اعزام خوردم، ولی تمدید کردم برا اسفند، کار خوبی کردم؟ تعطیلات فروردین هم جزو اون دو ماه حساب میشه؟
    والا به این دوره میگن دوره طلایی به خاطر اینکه تعطیلات فروردین توش هست و در واقع آموزشیتون مقداریش تو تعطیلات میفته. البته برای ما که ارتش بودیم اون سال تا 6 ام دادن ولی سپاه تا 15 فروردین مرخصی داد. حالا کار بدی هم نکردی ولی به نظرم چند روز ارزش نداره! چه جوری تمدید کردی ناقلا؟!

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اقا پسر خالم افتاده پدافند هوایی بابلسر.. کسی هست که اونجا خدمت کرده باشه؟ چه جوریه؟ سخته یا اسان تر نسبت به جاهای دیگه؟
    Last edited by matr!x_2008; 02-10-2014 at 22:08.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

کمپین نه به سربـــــازی اجبـــــاری

در گوگل سرچ کنید:

na.be.sarbazi.ejbari

و به اولین لینک وارد شوید و از کمپین حمایت کنید.

دوست عزیز این فقط نظر منه و قصد توهین و مسخره کردن هیچکسی رو ندارم

هرکس که این کمپین رو ایجاد کرده و کسانی که دنبالش میکنن ، اکثرا بچه های زیر هجده سال هستن که به خیال خودشون فکر میکنن با دو تا کامنت میتونن سربازی رو از سر راه بردارن
    این اینترنت اون قدر پهناوره که این جور وب سایت و یا کمپین و یا هرچی که هست توش گم هستن و کسی حتی نیم نگاهی بهش نمیندازه .
    پسر جماعت چه بخواد چه نخواد باید بره خدمت ، پس هر چه زودتر بهتر ، یه روزی بود که میگفتم میشه منم سربازی رو تموم کنم ، الان 5 سال از اون روز میگذره...

7. 5 کاربر از pc-game بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست عزیز این فقط نظر منه و قصد توهین و مسخره کردن هیچکسی رو ندارم

هرکس که این کمپین رو ایجاد کرده و کسانی که دنبالش میکنن ، اکثرا بچه های زیر هجده سال هستن که به خیال خودشون فکر میکنن با دو تا کامنت میتونن سربازی رو از سر راه بردارن
    این اینترنت اون قدر پهناوره که این جور وب سایت و یا کمپین و یا هرچی که هست توش گم هستن و کسی حتی نیم نگاهی بهش نمیندازه .
    پسر جماعت چه بخواد چه نخواد باید بره خدمت ، پس هر چه زودتر بهتر ، یه روزی بود که میگفتم میشه منم سربازی رو تموم کنم ، الان 5 سال از اون روز میگذره...
    مثلا همین موضوع که سربازایی که خدمت قبلی دارن مشمول قانون جدید هستند و باید بیشتر خدمت کنند رو در نظر بگیرید، اگر هماهنگ یه درخواست ابطال مصوبه با چند هزار امضا جمع می شد و به دیوان عدالت ارایه می شد احتمال تاثیر گذاریش وجود داشت. با غر زدن یا ناامیدی هیچ چیز بهبود پیدا نمیکنه!
    Last edited by حسام2000; 02-10-2014 at 23:50.

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یعنی شما حاضری خدمت بری لب مرز جلوی اشرار بایستی که معلوم نیست افقی برمیگرده یا عمودی با ناقص!!!فقط صرف اینکه یک کارت دستت باشه؟؟؟؟به جرات میگم اکثر کسانی که حالا میرن بدون پارتی میوفتن لب مرز و در بهترین حالت راهور
    نه اتفاقا . . .
    همه که لب مرز نیستند . این همه نیروی انتظامی و ارتش پذیرش میگیرن . همه میفتن لب مرز ؟
    کمپین نه به سربـــــازی اجبـــــاری

شوخی جالبی بود !!!!

با شما موافقم اما فراموش نکنید اگه حرکت ها دسته جمعی و برای احقاق حقوق باشه میتونه موثر باشه البته نه از طریق اینترنت. مثلا همین موضوع که سربازایی که خدمت قبلی دارن مشمول قانون جدید هستند و باید بیشتر خدمت کنند رو در نظر بگیرید، اگر هماهنگ یه درخواست ابطال مصوبه با چند هزار امضا جمع می شد و به دیوان عدالت ارایه می شد احتمال تاثیر گذاریش وجود داشت. با غر زدن یا ناامیدی هیچ چیز بهبود پیدا نمیکنه!
    رفیق ، عدالتی در کار نیست و دیوانش هم فرمایشیه !!!!
    Last edited by PLAΨMID; 02-10-2014 at 22:29.

10. 3 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ویرایش.............
    Last edited by M0hsen3D; 13-10-2014 at 14:34.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

با شما موافقم اما فراموش نکنید اگه حرکت ها دسته جمعی و برای احقاق حقوق باشه میتونه موثر باشه البته نه از طریق اینترنت. مثلا همین موضوع که سربازایی که خدمت قبلی دارن مشمول قانون جدید هستند و باید بیشتر خدمت کنند رو در نظر بگیرید، اگر هماهنگ یه درخواست ابطال مصوبه با چند هزار امضا جمع می شد و به دیوان عدالت ارایه می شد احتمال تاثیر گذاریش وجود داشت. با غر زدن یا ناامیدی هیچ چیز بهبود پیدا نمیکنه!
    بله درسته ، اضافه خدمت ها بخشیده میشن ، فراری ها هم همین طور و شاید بشه از مدت خدمت هم کم کرد ، اما این کمپین میخواد صورت مساله رو پاک کنه و تیترش هم جبهه گیری در برابر سربازیه...

جدای از حرف مون یک توصیه به مشمولین عزیز دارم : اعزام که شدید سعی کنید یه سرباز زرنگ و زرنگ و زرنگ باشید ، این حرفیه که ترجمه ش رو موقع خدمت متوجه میشید
    مثال : اگه صبح پاشدی دیدی دمپایی ات نیست ! مثل دخترا جیغ و داد راه ننداز که دمپایی من کو ! فک کن دمپایی ها مشترکه و یه دمپایی دیگه بردار بپوش البته بیرون از خدمت از این کارا نکنید زشته !

هر حرفی درباره سختی خدمت شنیدید و یا اگه کسی شمارو ترسوند باور نکنید ، اصلا این طوریا نیست ، فقط هفته ی اول یکم دلتنگه خونه میشید و بعده اون کم کم راه میفتید
    با هرکسی دوست نشید و به هرکسی اعتماد نکنید
    اگه دعوا کردید به طرف توهین نکنید ، توهین از خوده دعوا بدتره !
    پادگان مثل مدرسه می مونه ، فقط آدم بزرگا هم با شما درس میخونن !

13. 2 کاربر از pc-game بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •