1 ماه پیش سرعت 512 من زیره 100 نمی اومد.بین 100 تا 200 متغیر بود ولی الان دیگه خیلی ناجوره.من که سه ماهه 512 گرفتم باید سرعتم با اونی که 128 گرفته و پول کمتری هم داده هر چقدر هم که ناچیز باشه فرق داشته باشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
1 ماه پیش سرعت 512 من زیره 100 نمی اومد.بین 100 تا 200 متغیر بود ولی الان دیگه خیلی ناجوره.من که سه ماهه 512 گرفتم باید سرعتم با اونی که 128 گرفته و پول کمتری هم داده هر چقدر هم که ناچیز باشه فرق داشته باشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
منم Art5 دارم سرعت دانلود الان عین شماست، ماهی 65000 پول دادن برای همچین اینترنتی پول دور ریختنه!
سرعت 512 همین 60 هست دیگه.اونموقع بهت حال میدادن که سرعتت بین 100 تا 200بوده
حالا دارن تلافی می کنن
سلام دوستان. امشب هم مثل دیشب جیره بندیه.![]()
آخه جالبیش اینجاست من که Art3 هستم و قبلا با 64 دان میکردم و متغیر هم نبود الان سرعتم به زور به 25 میرسه و شدیدا هم متغیره!
درضمن شبها بعد از ساعت 1:10 هم بیشتر سرورهای بزرگ مثل رپیدشیر رو می بندن و بدون چیز- پیز نمیشه ازشون دانلود کرد.
دیشب به کارشناسشون گفتم چرا شاتل این سرور ها رو محدود کرده، گفت مشکل از شاتل نیست از رپیدشیره!
گفتم یعنی رپیدشیر هر شب من کاربر پریمیومش رو راس همین ساعت محدود میکنه، گفت آره!
وقتی هم که براش قاطی کردم که چرا داره اراجیف تحویلم میده صفحه رو بست، دیگه هم باز نشد!
اینم از یک به بعد :
![]()
Last edited by athryal; 14-09-2010 at 00:20.
سلام
من هم Art5 دارم ولی سرعت دانلودم نسبتا خوبه و تغییری نکرده. اینم تست سرعت که الان گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی سرعت آپلودم کم شده که خدا رو شکر من خیلی نیاز ندارم ..( قبلا حدود 0.22 بود ) .. وضع پینگم هم که خرابه !!
بره من که کلا پشتیبانی آنلاین رو بستن!
اینم لینکش:همونطور که میبینید به یه عکس خالی آدرس دهی کردنش!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی که به پشتیبانی دسترسی داره آدرسشو بزاره منم یکم بهشون فحش بدم!
به سلامتی پشتیبانی آنلاین هم آفلاین شد و رفتن بخوابن.
امشب سرعت فوق افتضاح هست حداقل بقیه شب ها بین 30 تا 40 نوسان داشت و حداقل 800-900 مگ دانلود داشتم الان رپیدشیر که تعطیل هست از ex.ua هم بیشتر از 15 کیلو بایت نمیگیره.دلمون خوشه که اینترنت 512 داریم......
هم اکنون 52 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 52 مهمان)