تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2438 از 2550 اولاول ... 14381938233823882428243424352436243724382439244024412442244824882538 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,371 به 24,380 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

دوست عزیز شما چه چاره ای اندیشیدین بگین ما هم فیض ببریم یا فقط سخن بزرگان بگیم و بی نت بمونیم ؟
    لهجه اصل ترکی به به!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

کسی ماکس نت نداره؟

دارید به ما هم بگید وضعیتش چطوریه؟

سرویس های نامحدود برنزی و طلایی؟

میخام فردا تمدید کنم کسی داره بگه پولم هدر نره کمتر از سه ماه نداره 200 هزار تومانم وگرنه هدر میره
    سرویس 1024برنزی یا 384 طلایی میخوام بگیرم

راهنمایی کنید تشکر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

احتراماً ، در راستای ارتقای کیفیت و ارائه بهتر خدمات به مشتریان گرامی و به پاس قدردانی از انتخاب این شرکت، حجم دانلود رایگان شبانه ( ساعت ۲ الی 7 بامداد ) تا سه برابر میزان حجم خریداری شده افزایش یافته است،

خوب خدا رو شکر اینم شروع شد واقعا خیلی خوشحال شدم که به فکر ما هستند به پاس قدردانی از ما دارن همچین خدماتی میدن
    اصن اشک تو چشام جمع شده

پروفشنال farshidnaji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

کسی ماکس نت نداره؟

دارید به ما هم بگید وضعیتش چطوریه؟

سرویس های نامحدود برنزی و طلایی؟

میخام فردا تمدید کنم کسی داره بگه پولم هدر نره کمتر از سه ماه نداره 200 هزار تومانم وگرنه هدر میره
    سرویس 1024برنزی یا 384 طلایی میخوام بگیرم

راهنمایی کنید تشکر

من
    1024برنزی رو داشتم

روزی نزدیک یک گیگ سرعت خیلی زیاد میداد که راحت با سرعت زیاد میشد وبگردی کرد و دانلود هم تا همین سقف روزی میشد کرد بعدش اگر بیشتر دانلود کنی لیمیت میشه روی سرعت کم دقیقا یادم نیست چند

برای کسی که نامحدود میخواد گزینه خیلی خوبیه

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

از امروز حجم شبانه مخابرات اضافه شد.

کوله بارمان رو جمع کنیم بریم...

من
    1024برنزی رو داشتم

روزی نزدیک یک گیگ سرعت خیلی زیاد میداد که راحت با سرعت زیاد میشد وبگردی کرد و دانلود هم تا همین سقف روزی میشد کرد بعدش اگر بیشتر دانلود کنی لیمیت میشه روی سرعت کم دقیقا یادم نیست چند

سلام

آقا شما ویpان داخلی خوب سراغ دارید؟ هدف فقط دانلود هست.

شرکت زیاده و خرید vps شخصی داخل ایران هم به نظر نمی صرفه.

خیلی ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

عاغا کسی اسیا تک داره سرعت هاش چجوریه ؟ 10 مگ چن دانلود میده تایم رایگان ؟

بستگی به این داره که پهنای باندتون رو رو چند ببندن (چون اگه خطتون نکشه 10 مگ رو آپ نمیکنن براتون) .مثلا برا من رو 5 مگ بستن . سرعت دانلود از سایت هایی که رو سرور آسیا تک هستن همون 500 و بدون افت سرعت هستش و میشه هر شب حدود 10 گیگ دانلود کرد . ولی برا سایت های داخلی 200 و برای سرور خارجی 50 الی 100 در بهترین حالت .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان بنده هم مثل شما از این که مخابرات دانلود شبانه رو برداشته دلخورم .به خصوص با اون جمله مسخره در مورد حقوق مشتری و فلان .ولی به نظرم برای کسایی که دانلود زیاد ندارن و بیشتر گیم و پینگ مهمه بد نشده چرا که از دیروز که سرویس تازه گرفتم پینگ من خیلی بهتر شده و امیدوارم لااقل سرعت و پینگ بهتر بشه .در مورد دانلودر هایی مثل خودم هم به نظرم هر سه ماه یک بار یه 50 گیگ بگیرم با 72 تومن و البته سه برابر حجم شبانه که سر جمع میشه 200 گیگ میشه دانلود هم یه جوری راه بندازی البته هیچی دانلود رایگان نمیشه و صد در صد مخالف این روش جدیدم .ولی در کل اینم یه راهیه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

من
    1024برنزی رو داشتم

سلام اآقای farshidnaji بعد از دانلود یگ گیگ که سرعت لیمیت میشه قانونا باید کمتر128
    نباشه درسته یا نه؟یا خیلی سرعت پایین میاید؟ ضمنا کار من فقط دانلود هست خودش هم از سرورههای داخلی با لینک مستقیم و چند لینک همزمان خیلی ممنون

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقا این نتیجه یکسال دانلود شبانه من از مخابرات که البته بیشتر از این ارقام هستش و گهگاه هم استفاده نشده روحش شاد یادش گرامی

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان بنده هم مثل شما از این که مخابرات دانلود شبانه رو برداشته دلخورم .به خصوص با اون جمله مسخره در مورد حقوق مشتری و فلان .ولی به نظرم برای کسایی که دانلود زیاد ندارن و بیشتر گیم و پینگ مهمه بد نشده چرا که از دیروز که سرویس تازه گرفتم پینگ من خیلی بهتر شده و امیدوارم لااقل سرعت و پینگ بهتر بشه .در مورد دانلودر هایی مثل خودم هم به نظرم هر سه ماه یک بار یه 50 گیگ بگیرم با 72 تومن و البته سه برابر حجم شبانه که سر جمع میشه 200 گیگ میشه دانلود هم یه جوری راه بندازی البته هیچی دانلود رایگان نمیشه و صد در صد مخالف این روش جدیدم .ولی در کل اینم یه راهیه .
    50 گیگ حجم بخوای بخری باید 123 هزار تومن پول بدی از طرف دیگه شبانه اش هم سه برابر میشه 150 گیگ نه 200 گیگ

در کل مخابرات دیگه مفت نمیارزه

11. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •