تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2437 از 3347 اولاول ... 143719372337238724272433243424352436243724382439244024412447248725372937 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,361 به 24,370 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ببینید موضوع این نیست که داخل شبکه بوده یا خارج
    یا حتی بعضی از دوستان میگن کاش با سرور آمریکا تست میکرد و..

اهمیت این موضوع این هست که ایرانسل تونسته روی بستر LTE به این سرعت برسه
    فناورسی های LTE و Wifi یک حداکثر سرعت دارن و این که ایرانسل به این تکنولوژی رسیده که روی بستر LTE با این سرعت داده جا به جا کنه جای تقدیر داره
    اصلا موضوع سرعت اینترنت اینجا مطرح نیست . سرعت اینترنت بستگی به بستر مخابراتی کشور داره .
    البته من با کلیات حرف شما موافقم ولی چون به حرفی که من زده بودم اشاره کردید لازمه یه نکته رو بگم

عنوان ویدیو اینه دقیقا :

رکورد سرعت اینترنت همراه در ایران توسط ایرانسل شکسته شد

وقتی اسم اینترنت میاد یعنی شبکه جهانی اگر گفته بودن اینترانت هیچ جای صحبتی نمی موند ولی وقتی می گن اینترنت و تست داخلی می گیرن روی سرور خودشون خوب بعضیا مثل من که دوس دارن بهونه بگیرن می گیرن دیگه

این که تونستن بستر رو افزایش بدن کار بسیار بزرگی هست و اتفاقا ایرانسل یکی از رکوردهای خوب رو حتی توی دنیا داره اگر تحقیق کنید می بینید که خیلی از کشورها هنوز نتونستن به 1 گیگابیت برسن با استفاده از LTE البته این هم هنوز توی فاز تحقیقاتی هست و در نهایت برای رسیدن به 5G که نیاز به حداقل هایی داره که باید تحقق پیدا کنه.

2. 4 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

ایرانسل نبود ما الان رو همون 128 کیلوبیت قدیم بودیم

البته این 4.5G خیلی خوبه ولی کدوم موبایل ها میتوانند ساپورت کنند ؟ آخه هیچ حرفی از باند و ... زده نشد

4. این کاربر از Click 1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

البته من با کلیات حرف شما موافقم ولی چون به حرفی که من زده بودم اشاره کردید لازمه یه نکته رو بگم

عنوان ویدیو اینه دقیقا :

رکورد سرعت اینترنت همراه در ایران توسط ایرانسل شکسته شد

وقتی اسم اینترنت میاد یعنی شبکه جهانی اگر گفته بودن اینترانت هیچ جای صحبتی نمی موند ولی وقتی می گن اینترنت و تست داخلی می گیرن روی سرور خودشون خوب بعضیا مثل من که دوس دارن بهونه بگیرن می گیرن دیگه

این که تونستن بستر رو افزایش بدن کار بسیار بزرگی هست و اتفاقا ایرانسل یکی از رکوردهای خوب رو حتی توی دنیا داره اگر تحقیق کنید می بینید که خیلی از کشورها هنوز نتونستن به 1 گیگابیت برسن با استفاده از LTE البته این هم هنوز توی فاز تحقیقاتی هست و در نهایت برای رسیدن به 5G که نیاز به حداقل هایی داره که باید تحقق پیدا کنه.
    دوست گرامی !
    اگه دقت کنید امریکاییا وقتی گوگل فیبر دارن از داخل امریکا تست میکنن نه از ایران یا المان ... چرا ؟ چون اینترنت اونا بیشتر تو داخل میچرخه تا خارج ! مثلا اگه بخوان برن یوتیوب ویدیو ببین از سرور یوتیوب امریکا میبینن از فیس بوک از داخل میبینن یاهو و... اگه بخوان از خارج تست بگیرن که زیاد پینگ جالبی ازش یا پهنای خوبی نمیگیرن!
    تنها امریکا هم نیست! هلند هم هست و ... اونا چطور مثلا اپل سرور توچین داره تو هلند داره تو امریکا داره تو خیلی از جاههای دیگه این هم باعث میشه سرعت دسترسی کاربر مثلا تو کشور هلند و سرور اپل تو هلند زیاد باشه هم اینکه اگه ی زمانی سرور تو امریکا داون شد کاربرا باز با بهترین کیفیت از نزدیک ترین کشور دسترسی داشته باشن!
    اینی که ایرانیا میگن از خارج تست بگیر بخاطر اینکه بیشتر وب مسترا برای اینکه هزینه های زیادی واسه سرور تو ایران ندن میرن میدن به خارجیا کلی جای اون هزینه داخلی از خارجی امکانات بیشتر میبرن در نتیجه کیفیت همون پخی میمونه که هست و انتظار زیادی نباید داشت ! ولی همین 1200 مگابایت هم بمبیه واسه خودش ! چرا چون جاهایی هست که مثل 4upld قدیم فایلارو میشه ریخت توشون از داخل با سرعت بالا دانلود کرد

6. 4 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

دوست گرامی !
    اگه دقت کنید امریکاییا وقتی گوگل فیبر دارن از داخل امریکا تست میکنن نه از ایران یا المان ... چرا ؟ چون اینترنت اونا بیشتر تو داخل میچرخه تا خارج ! مثلا اگه بخوان برن یوتیوب ویدیو ببین از سرور یوتیوب امریکا میبینن از فیس بوک از داخل میبینن یاهو و... اگه بخوان از خارج تست بگیرن که زیاد پینگ جالبی ازش یا پهنای خوبی نمیگیرن!
    تنها امریکا هم نیست! هلند هم هست و ... اونا چطور مثلا اپل سرور توچین داره تو هلند داره تو امریکا داره تو خیلی از جاههای دیگه این هم باعث میشه سرعت دسترسی کاربر مثلا تو کشور هلند و سرور اپل تو هلند زیاد باشه هم اینکه اگه ی زمانی سرور تو امریکا داون شد کاربرا باز با بهترین کیفیت از نزدیک ترین کشور دسترسی داشته باشن!
    اینی که ایرانیا میگن از خارج تست بگیر بخاطر اینکه بیشتر وب مسترا برای اینکه هزینه های زیادی واسه سرور تو ایران ندن میرن میدن به خارجیا کلی جای اون هزینه داخلی از خارجی امکانات بیشتر میبرن در نتیجه کیفیت همون پخی میمونه که هست و انتظار زیادی نباید داشت ! ولی همین 1200 مگابایت هم بمبیه واسه خودش ! چرا چون جاهایی هست که مثل 4upld قدیم فایلارو میشه ریخت توشون از داخل با سرعت بالا دانلود کرد

سلام
    فقط این نیست .
    سرورهای داخلی هنوز پایداری مناسبی ندارن به علت برخی مشکلات که امیدواریم برطرف بشه به خصوص هزینه ی بسیار بسیار سنگین پهنای باند ! تا همین چند مدت اخیر هم به محض ایجاد حملات دیداس روی یکی از سرورهای مثلا دیتاسنتر زیرساخت کل اکسس رو به ایران لیمیت میکرد ! این به هیچ عنوا راهکار مناسبی نیست و باعث میشه از خارج سایتت حتی توسط گوگل مشاهده نشه .
    ناپدایداری uptime که گاها هم مشاهده میشه به صورت مقطعی و گاها طولانی که به ندرت پیش اومده جای خود داره.
    از طرف دیگر قبلا هم در همین تاپیک صحبتش شده بود دولت در مورد تامین پهنای باند بین المللی نسبت به تمامی همسایه ها شنیدم حتی نسبت به کشور افغانستان کم کاری کرده
    و عقب هستیم

8. 4 کاربر از Tornado2800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

ایرانسل نبود ما الان رو همون 128 کیلوبیت قدیم بودیم

البته این 4.5G خیلی خوبه ولی کدوم موبایل ها میتوانند ساپورت کنند ؟ آخه هیچ حرفی از باند و ... زده نشد
    دمو تشکیلات همونه فک کنم ! باید پهنای باند لازم رو به bts ها برسونن ! باند فرکانسی هم همونه باید گوشی ببینی چطوریه داستانش فک کنم پهنای باند رو میبرن بالاتر از mimo استفاده میکنن !

الان من فقط شاخ ترینو دیدم cat 12 بوده 600 مگا بوده اینو نمیدونم دیگه با چی رسوندن ! ولی عاشق ویدیو اییم که گذاشته اسپید تست لگ میزنه از سرعت شدید !

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

اقا ما بیشتر از 53 تا نمیتونیم بگیرم دلمون ازین 1200 تا میخواد ! با یه 10 20 تا بسته شبانه 2 تا 8

میشه یکی زنگ بزنه اقای محبودی بیاد دکل مارو 4 و نیم جی کنه ؟ چهار و هفتاد پنج هم برای بالاشهریا باشه؟ دیگه بهرحال باین یه تفاوتی باشه یا ن؟

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان من ميتونم از اين طرح ساعتي 2 تومن سه ساعت رايگان 2 بار پشت سر هم خريداري كنم كه بشه مثلا 6 ساعت از 2 تا 8 دانلود كنم ؟

يا تنها ميشه يك بار اين بسته رو در شبانه روز بخرم ؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان من ميتونم از اين طرح ساعتي 2 تومن سه ساعت رايگان 2 بار پشت سر هم خريداري كنم كه بشه مثلا 6 ساعت از 2 تا 8 دانلود كنم ؟

يا تنها ميشه يك بار اين بسته رو در شبانه روز بخرم ؟
    میشه دوتا فعال کنی از 2 تا 8 بذاری دانلود

13. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

برای شما هم snrمتغیره ؟
    برای من وقت به وقت تغییر می کنه دیشب 6بود الان شده بود 4 refresh زدم شد 1-

Sent from my SM-G531H using Tapatalk
    دوست عزیز مال من هم چند روزی میشه منفی شده فکر کنم همونطور که بعضی از دوستان میگفتن وتوراستین بازار هم بحث شده بود دارن پهنای باندfddرو میدن به tdlteتا ملت مجبور شن برن به سمتش چون میگن هزینه هاش خیلی کمتره اگه قرار باشه کیفیت و بسته های fddبهتر باشه خوب هیچ آدم عاقلی سمت tdlteکه هم مودم گرونتری داره هم اون بسته های ساعتی رو نداره نمیره من که خیلی دلخورم از حدود۳۵مگ تو ماه پیش الان کمتر از ۶مگ دارم شما چی فکر میکنید

تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

برای شما هم snrمتغیره ؟
    برای من وقت به وقت تغییر می کنه دیشب 6بود الان شده بود 4 refresh زدم شد 1-

Sent from my SM-G531H using Tapatalk
    البته منظورم از هزینه های کمتر واسه ایرانسل بود چون میگن هم راه اندازی براشون ارزون تر میافته هم نگهداریش تومنطقه ما که اصلا خبری از fddنیست پوشش کامل tdlte گذاشتن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •