تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2437 از 4105 اولاول ... 1437193723372387242724332434243524362437243824392440244124472487253729373437 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,361 به 24,370 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

بچه ها حقوق سرباز متاهل امریه تقریباً چقدره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان من دارای سابقه خدمت قبلی هستم. ولی نتونستم برای آبان ماه اعزام بشم. درخواست تعجیل هم قبول نمیکنن. راهی داره آبان ماه برم؟سوال بعدی هم اینه که من ارتش خدمت کردم . جدیدا میگن اگر یگان قبلیت پر شده باشه ممکنه اعزام مجدد جای دیگه ای بیفتی مثل نیروی انتظامی. درسته؟
    آقا کسی نبود جواب این سوال منو بده؟!

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ولی خودمونیما اگه همه تصمیم بگیرن که نرن اونوقت تو سیاست گذاریهاشون ی چرخش کامل خواهند داشت. باور کنید همش تقصیر خودمونه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام به همگی من رفتم نظام وظیفه کدم خورده 1 ابان عزامم
    مركز آموزش نظام وظيفه شهيد خضرايي-كد176

میخواستم ببینم چه طور جایی هستش ؟؟؟؟؟

من از شهریور 93 اونجا رفتم و دو هفته دیگه تموم میشه ، هفته اول توی مرخصی هستید ، هفته دوم و سوم به شدت سخته وااااای وااااای خیلی خیلی خسته میشید از بشین و پاشو بگیر تا نگهبانی و بیگاری ، اصلا نمیتونی بخوابی ، هفته چهارم و پنجم کلاسا زیاد میشه و راحت تر میشه اما بازم خسته و کسلی ، هفته ششم تا هفتم تقریبا میان دورست و هشتمم اردو و پایان دوره ، در کل نسبت به سایر پادگان ها خیلیییییی خوبه اما خستگی و بیگاری طبیعیه ، علاوه بر دو روز اخر هفته یه روزم روز برگ میدن ، رندومیه ، متاهل دوشنبه و چهارشنبه میره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

معلومه که زیاد دستتون توی کار نیست!!!گواهینامه از اول همینطور بوده ولی کسی که گواهینامه اش را گرفت و دیگه نمیخاد به پایه یک و..ارتقا بده،اصلا نیازی نداره و برای تمدید هم ازش کارت نمیخان!!!در مورد خرید و فروش هم چند ساله که ممنوعیت خرید وفروش بخاطردرآمد کلانی که گیر دولت میاد بزای همه آزاد شده!!!!و همه چه غایب و غیرغایب میتونن انتقال سند انجام بدهن!!!اگه بخاهن این کار را بکنند باید قید این درآمد کلان را بزنند!!ادامه تحصیل و وثیقه هم که تا بوده برای فردی بوده که غایب نبوده!!!پس چه قانونی و چه کشکی!!!بخان به کسی زن هم بدهن نگاه پول تو جیبش میکنند نه کارت پایان خ!!! این کارت فقط برای جواز کسب و بیمه بدرد میخوره(اونم باز راه دیگه داره)
    دقیقا من هم موافقم کسی بخاد بره میره کسی هم نخاد نمیره..همونطور که حالا خیلی ها که رفتند پشیمون هستند چون بیکار و علاف دارند میگیردن و عملا کار دولتی نیست که این کارت بدردشون بخوره و کارتشون بدرد پاک کردن آب بین هم نمیخوره!!!و بعضی هم که نرفتند پشیمون هستند!!!ولی اینکه شکایت جواب نمیده در مورد ملت با فرهنگ ایران!!!شدیدا صادقه!!چون همه مثل خودم توزرد و توخالی هستند...جالبه میخان با همین سربازها جلوی داعش هم وایستان!!!مطمئنا همه سربازا دوروزه فرار میکنن
    دوست عزیز ظاهرا شما اصلا پست من رو نخوندین !
    من نگفتم این قوانین هست ، گفتم برای اجبار به راحتی میشه قانون وضع کرد
    اگر بگن برای تمدید گواهینامه هم کارت لازمه شما میگین قانون قدیم میگفته لازم نیست ؟
    اگر بگن خرید و فروش ممنوع ، شما میگین من به فکر جیب دولت هستم ؟
    انتقال سند و ازدواج اگر کارت پایان خدمت نیاز داشته باشه شما بین خودتون و طرف مقابلتون یه کاغذ دست نوشت به عنوان قرارداد انتخاب میکنین ؟
    من نگفتم به کسی که کارت نداره زن نمیدن ! گفتم اگر بخوان ثبتش نمیکنن تو محضر
    خدمت رو در حالی که تا شب عید 18 ماه بود ( + کسری برای مدرک ) کردن 21 ماه ، شما رفتین اعتراض یا من که همون سال 91 رفتم خدمت ؟
    الان شد 24 ماه ، کی رفته میدون سپاه بگه من نمیرم ؟
    یه خورده واقع بین باشیم ، اینجا ایران هست و ما هم ایرانی
    تا وقتی هم که اینقدر بی بخار باشیم مطمئن باشین همینجوری از نیروهای متخصص و غیر متخصص بیگاری میکشن و استفاده میکنن
    وضع کردن قوانین محدود کننده از آب خوردن هم راحت تر هست !

6. 2 کاربر از *momad* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

یه عده از دوستان خیلی خوشخیال تشریف دارن، اینکه تعداد فراری ها زیاد بشه تاثیر مستقیمش این میشه که بیان از خونتون خیابونتون بگیرن و ببرنتون.

ما زمان خدمت که پاسگاه بودیم، هر ماه نامه میومد و غایبین اون ماه را میدادن به ما میرفتیم دستگیر میکردیم میاوردیم با دستبند میفرستادیم نظام وظیفه شهرستان.
    در تورهای ایست بازرسی که داشتیم اتوبوس ها و خودروها را که بررسی می کردیم از افراد مشکوک را پایان خدمت می خواستیم، استعلام می گرفتیم اگه مشمول بودن می بردیم پاسگاه با دستبند می فرستادیم نظام وظیفه شهرستان، حالا اگه فراری ها زیاد تر بشه این به صورت شدید تر اجرا میشه.

یه سوال کمدی تراژیک! بازو بسته کردن سلاح اونقدر سخته که هر روز باید تکرار بشه؟
    هفته ای چند بار تکرار میشه. در ناجا کلا باز و بست کلاشنیکف، ژ3، کلت زیگ زائور، رولور، گرینف را داشتیم.

در ضمن شاید تا آخر خدمت اصلا نیازی به استفاده از سلاح نباشه ولی توصیه شخص من اینه که با توجه به اینکه نه محل خدمتی مشخص هست و نه اینکه در 21 - 24 ماه چی به سر آدم بیاد حتما روی باز و بست سلاح - آیین پاسداری - بدرقه متهم - اصول ایست و بازرسی - نحوه دستبند زدن - تیراندازی - حفاظت (حفاظت گفتار و...) حتما حساس باشن، بعضا با یه اشتباه با جونتون بازی میکنین.
    (علی الخصوص در یگان های عملیاتی و بیشتر برای ناجا)
    آقا کسی نبود جواب این سوال منو بده؟!
    اگه تعجیل نزنن که هیچ، یه راه میمونه رو اعزام برین نظام وظیفه شهرتون شاید اعزام کردن.

در همون ارتش خدمت میکنین.

8. 4 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

یعنی کسی نبود؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

بچه ها حقوق سرباز متاهل امریه تقریباً چقدره؟
    یعنی کسی نبود؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

یه عده از دوستان خیلی خوشخیال تشریف دارن، اینکه تعداد فراری ها زیاد بشه تاثیر مستقیمش این میشه که بیان از خونتون خیابونتون بگیرن و ببرنتون.

ما زمان خدمت که پاسگاه بودیم، هر ماه نامه میومد و غایبین اون ماه را میدادن به ما میرفتیم دستگیر میکردیم میاوردیم با دستبند میفرستادیم نظام وظیفه شهرستان.
    در تورهای ایست بازرسی که داشتیم اتوبوس ها و خودروها را که بررسی می کردیم از افراد مشکوک را پایان خدمت می خواستیم، استعلام می گرفتیم اگه مشمول بودن می بردیم پاسگاه با دستبند می فرستادیم نظام وظیفه شهرستان، حالا اگه فراری ها زیاد تر بشه این به صورت شدید تر اجرا میشه.

هفته ای چند بار تکرار میشه. در ناجا کلا باز و بست کلاشنیکف، ژ3، کلت زیگ زائور، رولور، گرینف را داشتیم.

در ضمن شاید تا آخر خدمت اصلا نیازی به استفاده از سلاح نباشه ولی توصیه شخص من اینه که با توجه به اینکه نه محل خدمتی مشخص هست و نه اینکه در 21 - 24 ماه چی به سر آدم بیاد حتما روی باز و بست سلاح - آیین پاسداری - بدرقه متهم - اصول ایست و بازرسی - نحوه دستبند زدن - تیراندازی - حفاظت (حفاظت گفتار و...) حتما حساس باشن، بعضا با یه اشتباه با جونتون بازی میکنین.
    (علی الخصوص در یگان های عملیاتی و بیشتر برای ناجا)

اگه تعجیل نزنن که هیچ، یه راه میمونه رو اعزام برین نظام وظیفه شهرتون شاید اعزام کردن.

در همون ارتش خدمت میکنین.
    میشه بگین کجا خدمت کردین؟من اینطور چیزی را فقط زمان جنگ شنیدم!!!توی جاده هم چند بار جلوم گرفتن یا بابت گشت مواد بوده یا گوهینامه

12. این کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوست عزیز ظاهرا شما اصلا پست من رو نخوندین !
    من نگفتم این قوانین هست ، گفتم برای اجبار به راحتی میشه قانون وضع کرد
    اگر بگن برای تمدید گواهینامه هم کارت لازمه شما میگین قانون قدیم میگفته لازم نیست ؟
    اگر بگن خرید و فروش ممنوع ، شما میگین من به فکر جیب دولت هستم ؟
    انتقال سند و ازدواج اگر کارت پایان خدمت نیاز داشته باشه شما بین خودتون و طرف مقابلتون یه کاغذ دست نوشت به عنوان قرارداد انتخاب میکنین ؟
    من نگفتم به کسی که کارت نداره زن نمیدن ! گفتم اگر بخوان ثبتش نمیکنن تو محضر
    خدمت رو در حالی که تا شب عید 18 ماه بود ( + کسری برای مدرک ) کردن 21 ماه ، شما رفتین اعتراض یا من که همون سال 91 رفتم خدمت ؟
    الان شد 24 ماه ، کی رفته میدون سپاه بگه من نمیرم ؟
    یه خورده واقع بین باشیم ، اینجا ایران هست و ما هم ایرانی
    تا وقتی هم که اینقدر بی بخار باشیم مطمئن باشین همینجوری از نیروهای متخصص و غیر متخصص بیگاری میکشن و استفاده میکنن
    وضع کردن قوانین محدود کننده از آب خوردن هم راحت تر هست !
    ویرایش.............
    Last edited by M0hsen3D; 13-10-2014 at 14:34.

14. 3 کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •