بچه ها حقوق سرباز متاهل امریه تقریباً چقدره؟
بچه ها حقوق سرباز متاهل امریه تقریباً چقدره؟
آقا کسی نبود جواب این سوال منو بده؟!![]()
ولی خودمونیما اگه همه تصمیم بگیرن که نرن اونوقت تو سیاست گذاریهاشون ی چرخش کامل خواهند داشت. باور کنید همش تقصیر خودمونه
من از شهریور 93 اونجا رفتم و دو هفته دیگه تموم میشه ، هفته اول توی مرخصی هستید ، هفته دوم و سوم به شدت سخته وااااای وااااای خیلی خیلی خسته میشید از بشین و پاشو بگیر تا نگهبانی و بیگاری ، اصلا نمیتونی بخوابی ، هفته چهارم و پنجم کلاسا زیاد میشه و راحت تر میشه اما بازم خسته و کسلی ، هفته ششم تا هفتم تقریبا میان دورست و هشتمم اردو و پایان دوره ، در کل نسبت به سایر پادگان ها خیلیییییی خوبه اما خستگی و بیگاری طبیعیه ، علاوه بر دو روز اخر هفته یه روزم روز برگ میدن ، رندومیه ، متاهل دوشنبه و چهارشنبه میره
دوست عزیز ظاهرا شما اصلا پست من رو نخوندین !
من نگفتم این قوانین هست ، گفتم برای اجبار به راحتی میشه قانون وضع کرد
اگر بگن برای تمدید گواهینامه هم کارت لازمه شما میگین قانون قدیم میگفته لازم نیست ؟
اگر بگن خرید و فروش ممنوع ، شما میگین من به فکر جیب دولت هستم ؟
انتقال سند و ازدواج اگر کارت پایان خدمت نیاز داشته باشه شما بین خودتون و طرف مقابلتون یه کاغذ دست نوشت به عنوان قرارداد انتخاب میکنین ؟
من نگفتم به کسی که کارت نداره زن نمیدن ! گفتم اگر بخوان ثبتش نمیکنن تو محضر
خدمت رو در حالی که تا شب عید 18 ماه بود ( + کسری برای مدرک ) کردن 21 ماه ، شما رفتین اعتراض یا من که همون سال 91 رفتم خدمت ؟
الان شد 24 ماه ، کی رفته میدون سپاه بگه من نمیرم ؟
یه خورده واقع بین باشیم ، اینجا ایران هست و ما هم ایرانی
تا وقتی هم که اینقدر بی بخار باشیم مطمئن باشین همینجوری از نیروهای متخصص و غیر متخصص بیگاری میکشن و استفاده میکنن
وضع کردن قوانین محدود کننده از آب خوردن هم راحت تر هست !
یه عده از دوستان خیلی خوشخیال تشریف دارن، اینکه تعداد فراری ها زیاد بشه تاثیر مستقیمش این میشه که بیان از خونتون خیابونتون بگیرن و ببرنتون.
ما زمان خدمت که پاسگاه بودیم، هر ماه نامه میومد و غایبین اون ماه را میدادن به ما میرفتیم دستگیر میکردیم میاوردیم با دستبند میفرستادیم نظام وظیفه شهرستان.
در تورهای ایست بازرسی که داشتیم اتوبوس ها و خودروها را که بررسی می کردیم از افراد مشکوک را پایان خدمت می خواستیم، استعلام می گرفتیم اگه مشمول بودن می بردیم پاسگاه با دستبند می فرستادیم نظام وظیفه شهرستان، حالا اگه فراری ها زیاد تر بشه این به صورت شدید تر اجرا میشه.
هفته ای چند بار تکرار میشه. در ناجا کلا باز و بست کلاشنیکف، ژ3، کلت زیگ زائور، رولور، گرینف را داشتیم.
در ضمن شاید تا آخر خدمت اصلا نیازی به استفاده از سلاح نباشه ولی توصیه شخص من اینه که با توجه به اینکه نه محل خدمتی مشخص هست و نه اینکه در 21 - 24 ماه چی به سر آدم بیاد حتما روی باز و بست سلاح - آیین پاسداری - بدرقه متهم - اصول ایست و بازرسی - نحوه دستبند زدن - تیراندازی - حفاظت (حفاظت گفتار و...) حتما حساس باشن، بعضا با یه اشتباه با جونتون بازی میکنین. (علی الخصوص در یگان های عملیاتی و بیشتر برای ناجا)
اگه تعجیل نزنن که هیچ، یه راه میمونه رو اعزام برین نظام وظیفه شهرتون شاید اعزام کردن.
در همون ارتش خدمت میکنین.
یعنی کسی نبود؟
یعنی کسی نبود؟
میشه بگین کجا خدمت کردین؟من اینطور چیزی را فقط زمان جنگ شنیدم!!!توی جاده هم چند بار جلوم گرفتن یا بابت گشت مواد بوده یا گوهینامه
ویرایش.............
Last edited by M0hsen3D; 13-10-2014 at 14:34.
هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)