اگه میشد سایت شاتل رو -- کرد و فقط یه اسکریپت ساده ریخت توش!!!
رپید لچ
اگه میشد!اونوقت بهشون میگفتم!!!!!!!!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اگه میشد سایت شاتل رو -- کرد و فقط یه اسکریپت ساده ریخت توش!!!
رپید لچ
اگه میشد!اونوقت بهشون میگفتم!!!!!!!!!
اونوقت سرعت خود سایتشونو هم کم میکردن
دوستان بیان اکو
الان تا این ثانیه خوبه شبو نمیدونم
یه روشی پیدا کنید که بشه از سایت شاتل به عنوان یه درگاه استفاده کینم و به عبارتی
شاتل یه واسطه بین ما و یه هاست دیگه باشه!!!
چنین چیزی امکان داره؟
دوستان عزیز، روش جدید شاتل، از دو روز پیش از حدود ساعت 12:30 به بعد پشتیبانی آنلاین رو از کار میندازه!
من همین الان چک کردم، وقتی روی لینک کلیک می کنید، به جای پشتیبانی آنلاین یه عکس Gif رو می خواد باز کنه!
ميخوام ART1 بگيرم
ماهي تا چند گيگ داره ؟
مستمر
واقعا هیچ کاری نمیشه کرد.؟؟؟من شخصا رفتم نمایندگی مشهد میخواستم دوباره 512 اکو رو تمدید کنم.(6ماه اکو 512 داشتم)اما گفتم یه بارام 128 اکو رو تست کنم.گرفتم.اومدم خونه شب دیدم سرعتش نهایت 50-60.دو سه روز بعد رفتم دوباره دفتر شاتل او بنده خدا پشتیبانی گفت فعلا همین 128 رو استفاده کن سرعتش با 512 تفاوتی نداره گوش نکردم 12 تومن دادم دوباره سرویسم شد 512 اما شب دیدم سرعتم همون 50.زنگ هم که میزنی میگن این سیاست دفتر تهران دست ما نیست
.......................![]()
![]()
داداش راست میگه دیگه!! میخوای سرعت 512 تا چقدر بهت بده ؟؟؟؟؟؟
به نظر من سرویسای ART دیگه برای کاربرای خانگی مناسب نیست!
فقط بدرد وبگردی میخوره همین.
بفرما سرعت ارت 5:
فقط پول اضافی میدیم فکر کنم ارت 2 سرعتش همینه!
ببینم شما آرت 5 داری؟
400هزار تومن پول دادی؟
بابا خیلی سرمایه داری
خوب اگه بری اکو بگیری و 100 گیگ هم ترافیک بگیری یه جا اینقدر نمیشه
خب من كه گفتم داون استريم رو دست نزدن ولي همه ي سايت ها رو به جز چندتا انگشت شمار محدود كردن.
پيشنهاد ميكنم نگير! چون از ديشب گند زدن بهش و سرعت آرت ها رو روي سرعت واقعي كه بايد باشن بستن يعني آرت 1 سرعتش شده 16 كيلوبايت. پس به صرفه هست برين 128 مخابرات رو بگيرين 10 تومن ماهي!
ولي حالا در جواب سؤالتون بگم نامحدود شده حدود 1 ماه هست.
آخه مشكل اينه سرعت 16 كيلوبايت براي آرت 1 به درد وبگردي هم نميخوره! آخه من با 16 كجاي وب رو بگردم؟ چي پيدا كنم؟!
حالا باز شما 32 هستي (مثل سرعت سابق آرت 1) ولي به نظر من شما ديگه حتماً بايد از شاتل بري چون با اين پولي كه شما ميدي البته با 20 تومن كمتر ميتوني مبين نت 512 با حجم 25 گيگ بگيري.
شما بايد شكايت كني چون آرت 5 حداقل بايد 48 باشه نه 32. مطمئن هستين آرت 3 نيستين؟!![]()
Last edited by siamak_mu; 13-09-2010 at 23:53.
هم اکنون 53 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 53 مهمان)