صبانت شبانش 1/3 حجمته بعدش سرعت میشه 10kb در کل بدون قطعی سرعت و پینگ بهترین دیدم باهاشو همچنین حجم خوری خوبی داره انگار 3x مصرف میکنه!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
صبانت شبانش 1/3 حجمته بعدش سرعت میشه 10kb در کل بدون قطعی سرعت و پینگ بهترین دیدم باهاشو همچنین حجم خوری خوبی داره انگار 3x مصرف میکنه!
سلام یه پیشنهاد دارم به 2020 زنگ بزنین و یا از طریق تماس سایتشون بهشون بگین که ساعت دانلود شبانه رو از 2 به 1 بیارن
با توجه به اینکه همه ی کاراشون مث یهودیا مهندسی شده س و البته میخان با این راه کثیف مشتریاشون رو نیگه دارن بخاطر یه تیتر گنده که( شبانه رایگان! از 2 به 1 بخاطر جلب رضایت مشتری انتقال یافته) قبول میکنن
این پیشنهاد به چه درد میخوره وقتی دانلود رایگان به کلی محدود شده!! دیگه 15 گیگ دانلود ماهانه برای ساعات رایگان چقدر هست که سر ساعتش ادم چونه بزنه!! نیم گیگ در هر شب!!!
داداش طرف ما آسیاتک پورتاش پره نمیتونم استفاده کنم بخاطر همون پرسیدم
الان از بین همارا سیستم و شاتل و ماکس نت کدوم برای شبانه خوبه خواهشا جواب بدید تا چن بار نصب و جمع آوری نکنیم خیلی ممنون
الان زنگ زدم ماکس نت در مورد نامحدود 384 طلایی با قیمت ماهانه 46000 سوال کردم گفت نامحدود های طلایی پهنای باند اختصاصی هستن یعنی یک به دو و سرویس مذکور سرعت بین 100 الی 120 میده با این حساب میشه روزی 9الی 10 گیگ دانلود کرد
از حضرات کسی از ماکس نت سرویس داره یا استفاده کرده آیا گفتشون درسته؟
مکس نت هم روی آسیاتکه !
مکس نت بخرید از طریق اونا سروریس های آسیاتک رو انتخاب کنید
من تو جشنواره اینترنت مخابرات رو 1 ساله تمدید کرده بودم الانم 4 ماه از زمان سرویسم مونده و شبانه که دلیل اصلی خریدن اینترنت مخابرات بود رو قطع میکنن و دست من به جایی بند نیست وکاری نمیتونم بکنم
عاغا کسی اسیا تک داره سرعت هاش چجوریه ؟ 10 مگ چن دانلود میده تایم رایگان ؟
بدبخت مردم ایران
از این شرکت به اون شرکت
ملت دارن میریزن آسیاتک
فردا که آسیاتک کاربراش زیاد شد اینم مثل مخابرات شبانه رو محدود میکنه
بیا و یه شرکت جدید پیدا کن![]()
دوست عزیز شما چه چاره ای اندیشیدین بگین ما هم فیض ببریم یا فقط سخن بزرگان بگیم و بی نت بمونیم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)