سلام
واقعا وقتی این پست های دوستان می خونم بدنم می لرزهخدا را شکر که 4 سال پیش خدمت ضربه فنی کردیم رفت
سلام
واقعا وقتی این پست های دوستان می خونم بدنم می لرزهخدا را شکر که 4 سال پیش خدمت ضربه فنی کردیم رفت
Last edited by CAPITAN MAC; 01-10-2014 at 23:01.
معمولا تو آموزشی زیاد نمیتونید به این که چجوری روزتون می گذره فکر کنید! در واقع از بیدار باش تا عصر که صف جمع و باز و بسته کردن سلاح و پست دادن و کلاس ها مختلف رو دارید یا برنامه های متنوع عقیدتی و حفاظت و نماز و...! که اصلا متوجه گذر زمان نمیشید. شب هم فاصله بین دراز کشیدن روی تخت و بخواب رفتن از فرط خستگی بسیار کوتاهه! کلا خیلی سریعتر از اون چیزی که فکر می کنید می گذره.. روزهای اول یکم سخته و تو شک میرید و سورپرایز هم میشید اما بعد به محیط و سیستم جاری عادت می کنید...
یه سوال کمدی تراژیک! بازو بسته کردن سلاح اونقدر سخته که هر روز باید تکرار بشه؟![]()
دوست عزیز هر روز سلاح بازو بسته نمیکنید...
منظور دوستمون کلاس های مختلفی بود که میزارن یکیش بازو بسته کردنه...
در کل من یادمه توی دوران آموزشیمون ما 3 بار اسلحه باز کردیم بستیم
اگه برین یگان رزمی ، از این داستانا زیاده .
توی ارتش هفته ای یکبار روز های سه شنبه که تعمیر و نگهداری هست باید اسلحه رو باز کنید و تمیز کنید .
توی کلاس های آموزش هم معمولا باز و بسته کردن اسلحه هست . تیربار یا ژ-3 میارن .
در کل تقریبا هفته ای دو سه بار میشه . . .
باز و بسته کردن اسلحه هم مثل آب خوردنه . بچه ها با چشم بسته تایم میگرفتن تیربار باز و بسته میکردن . حال میده فقط باید مواظب باشید چیزیش گم نشه .
دوره آموزشی راحت ترین دوره خدمتم بود . بهمون میگفتن اگه برید یگان اونوقت قدر مارو میفهمید !!!
دقیقا وقتی رفتم یگان فهمیدم آموزشی چقدر راحت بوده !!!
و چقدر افسران ما محترم و مودب و انسان! بودن !!!
Last edited by PLAΨMID; 02-10-2014 at 01:42.
من در حد تمیزکاری کیس و تعویض شیر آب کار ازمن بعمل میاد! امیدوارم باز و بستنش همینطور که فرمودید باشه
شما آموزشی کجا تشریف داشتید؟
معلومه که زیاد دستتون توی کار نیست!!!گواهینامه از اول همینطور بوده ولی کسی که گواهینامه اش را گرفت و دیگه نمیخاد به پایه یک و..ارتقا بده،اصلا نیازی نداره و برای تمدید هم ازش کارت نمیخان!!!در مورد خرید و فروش هم چند ساله که ممنوعیت خرید وفروش بخاطردرآمد کلانی که گیر دولت میاد بزای همه آزاد شده!!!!و همه چه غایب و غیرغایب میتونن انتقال سند انجام بدهن!!!اگه بخاهن این کار را بکنند باید قید این درآمد کلان را بزنند!!ادامه تحصیل و وثیقه هم که تا بوده برای فردی بوده که غایب نبوده!!!پس چه قانونی و چه کشکی!!!بخان به کسی زن هم بدهن نگاه پول تو جیبش میکنند نه کارت پایان خ!!! این کارت فقط برای جواز کسب و بیمه بدرد میخوره(اونم باز راه دیگه داره)
دقیقا من هم موافقم کسی بخاد بره میره کسی هم نخاد نمیره..همونطور که حالا خیلی ها که رفتند پشیمون هستند چون بیکار و علاف دارند میگیردن و عملا کار دولتی نیست که این کارت بدردشون بخوره و کارتشون بدرد پاک کردن آب بین هم نمیخوره!!!و بعضی هم که نرفتند پشیمون هستند!!!ولی اینکه شکایت جواب نمیده در مورد ملت با فرهنگ ایران!!!شدیدا صادقه!!چون همه مثل خودم توزرد و توخالی هستند...جالبه میخان با همین سربازها جلوی داعش هم وایستان!!!مطمئنا همه سربازا دوروزه فرار میکنن
نترس . آخر آموزشی با یه بشکن از دیوار راست هم میتونی بالا بری !!! باز و بسته کردن اسلحه که شوخی ای بیش نیست .
من 01 تهران بودم . ارتش. نیروی زمینی
---------------------------------------------------------------------------------
یه پیشنهاد : قبل از اینکه بری خدمت یه کاغذ بردار و هر عادتی بدی که داری( از نظر خودت و خوانواده ات ) مثل شب بیداری و سحرخیز نبودن ، بد غذایی ، زود از کوره در رفتن و . . . . روی اون کاغذ بنویس .
بعد که از خدمت برگشتی نگاه کن ببین چند تا از اون عادت هات هنوز باقی هستن . از دیدن نتیجه شگفت زده میشی !! بهت قول میدم .
خدمت چیز بیخودیه از همه جهات ولی لاجرم گاهی خوبی هایی هم ازش در میاد . در مورد عادات بد که بالا گفتم بهت . دوستانی پیدا میکنی که هیچ وقت نمی تونی ولشون کنی !!
آره. مسئله خدمت رو به نظر من باید حلش کرد . یعنی در درجه اول با معافی و پارتی و پول و زور و خلاصه هر جوری که میتونید کارت رو جور کنید ولی اگه نشد برید انجامش بدید . کار دولتی اصلا وجود نداره و خیلی راحت هم میشه بدون کارت زن گرفت یا معامله کرد . ضمنا من 9 ساله گواهینامه دارم تا حالا یه پلیس ازم نخواسته . خلاصه از نرفتن میشه نرفت ولی باید عاقل باشیم . توی کشوری زندگی میکنیم که فردا معلوم نیست چی پیش بیاد و چی پیش نیاد . بهتره کارت توی دست آدم باشه . شاید یه موقعیتی پیش اومد خواستی بری خارج . شاید دوباره مثل قدیم "نظر بگیری" راه افتاد ، معلوم نیست . . . .
Last edited by PLAΨMID; 02-10-2014 at 06:43.
یعنی شما حاضری خدمت بری لب مرز جلوی اشرار بایستی که معلوم نیست افقی برمیگرده یا عمودی با ناقص!!!فقط صرف اینکه یک کارت دستت باشه؟؟؟؟به جرات میگم اکثر کسانی که حالا میرن بدون پارتی میوفتن لب مرز و در بهترین حالت راهور
الان که فکر می کنم بهترین تصمیم رو ۲ سال قیل گرفتم با وجود قبولی در ارشد به خدمت رفتم گرچه ما چوب قانون ۲۱ ماه رو خوردیم و باید ۱۷ ماه خدمت می کردیم و اقایون هم این و رو می گفتن اما ، به هر حال من هم به همه شما دوستان پیشنهاد می کنم به جای جر و بحث و درگیر کردن اعصاب خودتون زودتر از شر این مصیبت رها بشید تا برای همیشه ارامش داشته باشید.
می دونم هیچ کس تحمل حرف زور رو نداره به خصوص از برخی از افراد نظامی که حتی در صحبت کردن معولی هم مشکل دارند ، تا زمانی که نیروی جوان و مفت در اختیار دارند که حتی حقوق ان ها از کف حقوق که مصوبه شواری عالی کار برای کارگران(قصد توهین به قشر زحمت کش کارگران را ندارم) تصویب کرده کمتر هیچ وقت به فکر جذب نیرو نظامی و پروش ان ها به عنوان نیروهای متخصص نیستند.
پیش بینی ۲۴ ماه شدن خدمت زیاد سخت نبود ، چون نرح موالید ذکور از اعاز دهه ۷۰ کاهش یافته و تبلیغ و تشویق مردم مبنی بر افزایش چمعیت یا اینگه گفته میشه کشور توان مدیرت ۱۵۰ ملیون نفر رو داره بر همین اساسه باید از ۲۰ سال یا ۱۰ سال قبل پیش بینی اینده رو می کردن اما چون در کشور ما برنامه ریزی بلند مدت برای اینده وجود ندارد بنابراین این کمبود رو با افرایش مدت خدمت چبران می کنند.
باید تاسف خورد که فردی برای چند ماه زودتر ترخیص شدن از خدمت صاحب فرزند بشه در حالی که هنوز از نظر شعلی و مالی اینده روشنی ندارد .اگر در این ۲۴ ماه تخصص های به سربازه ها داده شود که به محض خروج از حیط نظامی وارد چرخه تولید و صنعت بشه از همه جهت برای جامعه و رشد اقتصاد مفید خواهد بود.
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)