دوست عزیز متاسفانه من هم فن آوا بودم و حدود ۲۰ روز تخلیه و رانژه طول کشید مخصوصا رانژه فقط هم با شکایت ۱۹۵ و پیگیری زیاد کارت راه میفته وگرنه بعید نبود مال من هم ۵۰ روز طول بکشه پورت خالی هم داشتن تو مرکز مخابراتی ما
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوست عزیز متاسفانه من هم فن آوا بودم و حدود ۲۰ روز تخلیه و رانژه طول کشید مخصوصا رانژه فقط هم با شکایت ۱۹۵ و پیگیری زیاد کارت راه میفته وگرنه بعید نبود مال من هم ۵۰ روز طول بکشه پورت خالی هم داشتن تو مرکز مخابراتی ما
ممنون از راهنمایی شما
مگه تلفنی نمیشه اینو سوال کرد؟
آره بابا من اواخر برج 5 ثبت نام کردم گفتن سه روز میره واسه رانژه که هنوز رانژه نشده
یکی اواخر برج 6 فکر کنم 28 شهریور تو همین منطقه خودمون و همین مخابرات منطقه ثبت نام کرد (آسیاتک سرویس شهاب) بعد 30 شهریور وصل شده
بعد زنگ زدم آسیاتک میگم چرا اینجوریه طرف فقط میگه شما صبر کن این هفته ردیفه
الان دو هفته از آخرین حرفشون میگذره هنوز که هنوز وصل نشده
البته خیلی ها در عرض نهایت یک هفته وصل میشه واسه من نمیدونم چرا اینجوری شده
5تا شکایت تند تو 195 نوشتم هنوز جوابی نگرفتم
راه حلی داری بگو شاید ماهم به نتمون رسیدیم؟؟؟![]()
احتمالن مشکل از کمبود پورت خالی تو مرکز مخابراتی شماست.
ISPها در این جور مواقع اولویت رو به سرویسهای با درآمد بیشتر (سرویسهای با سرعت بالاتر یا سرویسهایی که 6ماهه یا 1ساله خریده بشن) میدن. اما این موضوع رو باید به شما اطلاع بدن و سر کار گذاشتن شما اصلن توجیهی نداره. حتی اگر به شما بگن «در صورتی که فلان سرویس رو بخری میتونیم زودتر بهت پورت خالی اختصاص بدیم» بازم کارشون غلطه و شما میتونی ازشون به 195 شکایت کنی.
پ.ن: این پست آخری شما رو ندیده بودم. با این اوصاف فقط باید یا تو خود آسیاتک آشنا داشته باشی یا تو مرکز مخابراتی که پیگیر کارت بشن. البته 195 معمولن تو این جور موردا خوب کمک میکنه.
Last edited by bilmazlar; 03-10-2015 at 14:35.
که آشنایی موجود نیست
یکی از دوستان میگفت شهراد نت برو که شما گفتی داغونه بدرد نمیخوره
سرویس دهنده دیگه ای فکر نکنم باشه که مثل سرویس شهاب آسیاتک (شبانه رایگان) هم سرعت خوبی داشته باشه هم برای دانلودرها باشه وگرنه خیلی سریع عوض میکردم
اینترنت 10 مگ اسیاتک معمولا چه سرعتی داره؟
در مورد شهراد نت تو مرکز مخابراتی خودتون بازم بیشتر پرس و جو کنین. شاید اونجا سرویسش بهتر باشه.
من تجربه خودم رو عرض کردم و تجربه چند تا از دوستان دیگه رو که شنیده بودم. به هر حال شهراد یه جورایی واسطه است و خودش فروشنده دست اول خدمات نیست. شهراد نت اون زمان که من ازش سرویس داشتم، دفترش تو خیابان وفاآذر بین کاشانی و بلوار فردوس بود. یعنی یه خیابون با ما فاصله داشت و به نوعی مرکز مخابرات کاشانی باید گل سرسبد خدماتدهیش محسوب میشد. اما اون موقع کیفیت سرویساش به شدت پایین بود. بعدن که عوض کردم از آسیاتک گرفتم حداقل قطعیهای مرتب اینترنت دیگه نداشتم. تو شهراد من بین هر 30 دقیقه تا 1 ساعت یک بار اینترنتم قطع میشد. تو لاگ خود سیستمشون هم مشکل معمولن پورت ارور بود.
ولی بازم شما تو مرکز خودت باید پیگیر بشی ببینی کیفیت شهراد چه طوره.
سلام دوستان 10 مگ آسیاتک 4 تا 10 رایگان از سرور خارجی با اکانت رفع محدویت سرعت دانلود و بدون اکانت رفع محدویت چه سرعتی داره؟
سلام
سه حالت داره با توجه به شانستون
250 و 500 و 1024 کیلوبایت
یا خارجی و داخلی محدود روی 250
یا داخلی 500 خارجی 250
یا داخلی 1024 و خارجی 250
*منظور از داخلی سرورهای اسیاتکی هستند
*با اکانت افزایش سرعت, سرعت سرور های داخلی و خارجی یکی میشه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Last edited by k1ozil; 03-10-2015 at 15:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)