جای خوبیه اگه فوق دیپلم باشین میبرنتون اسلامشهر و اموزش میبینین
اگه از فوق دیپلم بالاتر باشین اونجا اموزش میبینین جاش هم تقریبا وسط شهره جای خوبی هست
ادرسش امام حسین خ دماوند بعد از اتوبان امام علی سمت راست هستش
جای خوبیه اگه فوق دیپلم باشین میبرنتون اسلامشهر و اموزش میبینین
اگه از فوق دیپلم بالاتر باشین اونجا اموزش میبینین جاش هم تقریبا وسط شهره جای خوبی هست
ادرسش امام حسین خ دماوند بعد از اتوبان امام علی سمت راست هستش
Last edited by samfisher7; 01-10-2014 at 19:32.
دوستان میگن خدمت شده 24 ماه !!
فقط میتونم بگم خدا به همراهتون برید شرش رو بکنید، این مملکت هیچ چیزش رو حساب کتاب نیست سال دیگه ممکنه بشه 30 ماه !
درجه ها رو هم که کم کردن رسماً عجب !!
سلام
دوستان این ها که فقط حرف هست
نمیدونم خدمت کدین یا در حین خدمت هستین یا در آینده میخواین برین
ولی مطمئن باشید اگر شما بخواین روی این حرف ها حساب کنید که ملت نمیرن و مجبور میشن کم کنن مدتش رو سخــــــت در اشتباه هستین
واقعا فکر میکنین کاری داره که همه رو مجبور کنن برن سربازی ؟ اونم نه با دژبان و این کارا که خودشون هم درگیر شن ، نه !
پس فردا میبینن ملت نمیرن سربازی 1000 تا قانون محدود کننده میذارن
گواهی نامه و خرید و فروش که فعلا هست ، ثبت رسمی ازدواج ، ادامه تحصیلات برای کارشناسی ارشد ، وثیقه برای خروج رو از 10-15 تومن میذارن 150 تومن و ...
اونوقت بازم کسی میتونه نره ؟
قوانین هم که روز به روز داره سخت تر میشه ، نمونه اش همین معافیت های پزشکی
این قضیه 24 ماه هم حالا حالاها هست ، چون کاهش رشد جمعیت از دهه 70 شروع شد و تا الان هم که روز به روز کمتر شده
حرف دوستانی که میگن بریم اعتراض و این حرف ها ، از این جماعت بی بخار ( خود من هم تا 1 هفته پیش جزو همین جماعت بودم ، به کسی بر نخوره ) این کارها بر نمیاد ، خیالتون راحت
اگر هم کسی بره به راحتی همه رو بازداشت میکنن و 6 ماه هم اضافه خدمت
به نظر من که ( کسی که 21 ماه زندگی اش رو ریخت توی جوب آب و رفت ! ) اگر کسی قصد رفتن داره هرچه زودتر بره ، اگر هم نمیخواد بره ممکنه بعدها به این راحتی نتونه از نرفتن و اعتصاب و این ها حرف بزنه
الان فقط کافیه ببینین چجوری مردم میرن پلیس+10 که اعزامشون یه جوری بیوفته اینور سال ، به جای اینکه از سربازی رفتن ناراحت باشن ، از اینکه اعزامشون میوفته اینور خوشحال میشن !
باز خوبه که الان 6 ماه زودتر اعلام کردن ، ما کسی داشتیم با مدرک فوق لیسانس اسفند 90 دفترچه رو به امید 16 ماه پست کرده بود ، مجبور شد 21 ماه بیشتر خدمت کنه
چون همین سردار کمالی گفته بود قوانین عوض نمیشه ، ولی سال که تحویل شد قوانین سربازی هم متحول شدن !
سلام درود
من لیسانس هستم چه طوره برای لیسانس ها ؟
منم ۱ ابان اعزامم...خاهش میکنم یکی بیاد توضیح بده چ اتفاقی میفته...روزو چجوری شب میکنیم تو اموزشی؟؟ با تشکر
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
دوستانی که در فکر این هستن نرن جمعیت غایبین زیاد بشه و خدمت رو کم کنن سخت در اشتباه هستین
تاریخ نشون داده روی کمپین های اجتماعی ملت ایران نباید حساب کرد
نرفتن = ضرر بیشتر
کسی که بخوا نره نمیره به فکر اینم نیس که خدمت کمتر بشه.![]()
حالا که خدمت شده 24 ماه ادامه تحصیل کار منطقی میتونه باشه یا خیر؟(بعضیا میگن که تا2سال دیگه ممکنه قانونی بهتر و مناسبتر از اینی که الان سرما اومده وضع بشه! هرچند که بعیده)
اینها به جای اینتکه ارتش حرفه ای استخدام کنند ... سقف مدت سربازی را افزایش میدهند .
فکر کردید اصلا جوانی میاد به خاطر معافیت تو این وضعیف بد اقتصادی ازدواج کنه یا صاحب فرزند بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
با این وضعیت اقتصادی بعید میدونم جمعیت کشور زیاد بشه و زاد و ولد زیاد بشه .
به نظرم هر چه زودتر برید و گندشو ببرید بهتره ... مطمئن باشید وقتی ببینن کسی نمیره مدتشو میکنن 27 ماه یا شایعشو میندازن ..و همه میگن تا 27 ماه نشده بریم ..![]()
این درباره هر کشوری صدق میکنه که وضعیتشون بهتر میشه. جز ایران .
شرایط و تجربه ثابت کرده شرایط زندگی در ایران هر روز بد تر و بدتر شده ...
Last edited by sansa; 01-10-2014 at 23:09.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)