بستگی به این داره که شما چه استفاده ای داری و کدومش رو نیاز داری
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
بستگی به این داره که شما چه استفاده ای داری و کدومش رو نیاز داری
پینگ و سرور خارجی داغونه !
پینگ 8.8.8.8 روی 350 ! پینگ داخلی هم روی 100 !
من فقط برای این میخواهم سایت ها رو لود کنه و سرعتش کند نباشه و اهل دانلود نیستم ..
صبانت 7 سال داشتم ولی جدیدآ قطعی روزی بالای 20 بار داشت و جمع آوری کردم و الان مبین نت دارم 1 مگابایت خوبه ولی گاهی کند میشه ...
کنارش های وب گرفتم ببینم چی میشه ...
خیلی کار خوبی کردی
فشفشه ها های وب خیلی به صرفن
فشفشه ها روزانه گیگی زیر هزار هم در میاد
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
چند ماه پیش خود شرکت سرعت دانلود منو برد روی 10 مگ ولی سرعت آپلود روی 512 موند
اگه تماس بگیرم سرعت آپلود رو بالا میبرند ؟
نه سرعت اپلود رو بالا نمی برن سرویس هاشون اینجوریه
دانلود 12 آپلود 512
دانلود 10 آپلود 512
دانلود 8 آپلود 768
دانلود 6 آپلود 1 مگ
دوست عزیز
شهراد نت در حال حاضر در واقع یکی از نمایندگان فروش شرکت آسیاتکه. یعنی پهنای باندش رو از آسیاتک اجاره میکنه. چندین جا هم من دیدم با خود آسیاتک غرفه تبلیغاتی زده بودن. یه بارش رو پارسال تو فروشگاه هایپراستار دیدم. یعنی مثل نمایشگاهها نبود که تصادفی کنار هم باشن. از طرف دیگه، کلیه سرویسهای شهراد تو پنل کاربریش و حتی نوع سیستم اکانتینگش، زمانی که ازش سرویس داشتم عین خود آسیاتک بود. من بعد از چند ماه استفاده از شهراد (منطقه مخابراتی کاشانی تهران) و قطعیهای مکرر و کیفیت پایین سرویسش، رفتم سراغ آسیاتک. جالبه که خطم بدون این که از رانژه شهراد دربیاد روی آسیاتک فعال شد. در واقع تجهیزات شهراد تو مرکز مخابراتی ما مال آسیاتک بود. ظاهرن از این شرکت پورت اجاره کرده.
به نظرم، شهراد نمیتونه بهتر از آسیاتک باشه. اگه آسیاتک (حتی بعد از 50 روز پیگیری شما) هنوز خط رو رانژه نکرده، بهتره بری سراغ شرکت دیگهای. اما نه شهراد.
50 روز برای رانژه زمان برده؟
تو رو خدا تو دل ما رو خالی نکنید دو روز دیگه اشتراک فن آوای من تموم میشه چیکار کنم بالاخره بیام آسیاتک یا نه
من وبگردی زیاد ندارم دانلود بیشتر برام مهمه
نه اقا همه جا که 50 روز نمیشه ! واسه خیلیا یکی دو روزه هم اوکی شده ! برای خود من 4-5 روز طول کشید
اگه اشنا توی منطقه مخابراتی تون دارید یه سوال کنید ببینید پورت خالی داره اسیاتک یا نه
اگه اشنا ندارید برید نزدیکترین نمایندگی اسیاتک بپرسید فلان منطقه مخابراتی پورت خالی هست یا نه اگه پورت خالی باشه کمتر از ده روز رانژه میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)