تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2434 از 4751 اولاول ... 1434193423342384242424302431243224332434243524362437243824442484253429343434 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,331 به 24,340 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خب دوستان عزیز شما نباید در مورد سرعت اعتراضی داشته باشید.سرویس آرت ۱ رو که نگاه کردم نوشته شده بود ۶۴ کیلوبیت یعنی حداکثر سرعت دانلود باید ۸ کیلوبایت باشه حالا خیلی از کاربران میگن که 15-16 کیلوبایت میگیرن و باز اگه حساب کنید میبینید که سرعت یک سرویس ۱۲۸ رو برای این مورد در نظر گرفتن.
    این رو به حساب اول خوشبینی و بعدش طمع خودتون بذارید که عصبانی میشید. به نظر من گرفتن سرویس با ترافیک نامحدود مگر موارد کاری دیگه به دردخور نیست. شما در سرویس محدود اما با سرعت بالاتر در یک بازه زمانی ۶ ساعته میتونستید بالای ۵۰۰ یا ۱ گیگ دانلود کنید ولی در شرایط فعلی باید بازه زمانی دانلودتون رو ۲۴ ساعته کنید.
    دوست عزیزم
    چقدر خوب میشد که ما ایرانی ها تو کارهایی که به ما ربط نداره دخالت نمیکردیم
    شما کاملا از این حرفتون معلوم میشه که اصلا شاتلی نیستید پس چرا میاید و یه حرفی رو میزنید!!!
    فکر کردید ما انقدر احمق هستیم که نمیدونیم شاتل چقد داره به ما پهنای باند میده
    آرت یک سرویسش 128 کیلو بیت هست نه 64!!!!!!
    حرف ما مشتری ها چیز دیگری است
    من از سال 82 با شاتل قرار داد دارم برای سرویس 128
    از همون اول هم پهنای باند من روی 192 کیلوبیت بسته شده بود که موقعی که یک مگش کردن گفتیم خدارو شکر
    موقعی هم که آوردن روی 128 کیلوبیت واقعی هیچی نگفتیم چون حقی نداشتیم
    ولی الان که قیمت ها کاهش پیدا کرده انتظار داریم یا سرعت هارو بالا ببرند یا قیمت هارو کم کنند نه اینکه به قول دوستان شعار بدند که ما نامحدود میدیم
    فقط شعار
    شعار شعار
    ما ایرانی ها فکر میکنیم سرعت یک مگ هم سرعت خیلی خوبی هست
    تو یه سفر خارجی به یک کافی نت رفتم مسئولش بهم گفت ببخشید چند روزه افت سرعت داریم دارن زیرساخت هارو اوکی میکنم منم گفتم اوه اوه ببین الان سرعتش از دایال اپ هم کمتره
    فکر میکنید سرعتش چند بود؟
    2 مگ
    تازه گفت افت کرده
    اوتا به 2 مگ میگن سرعت کم
    وای به حال ما

2. 14 کاربر از ahaghgoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من کاربر پارس انلاین بودم والآن اکانتم تموم شده حالا می خواستم شارژش کنم ولی می خواستم ببینم شاتل هم مثل پارس آنلاین سرویس burst داره یا نه ؟؟!!؟؟(همون سرویسی که مثلا اگر اکانت 128 بگیری اگر پهنای باند خلوت باشه سرعتت حتی تا 1 مگابیت هم میرسه)
    لطفا هر چه سریعتر جوابم رو بدید چون دارم از بی اینترنتی می میرم و تو دو راهی گیر کردم.
    آره سرویهای 128 شاتل معمولا رو 512 بسته میشن.
    Last edited by M0hsen3D; 13-09-2010 at 18:36.

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان
    من کاربر پارس انلاین بودم والآن اکانتم تموم شده حالا می خواستم شارژش کنم ولی می خواستم ببینم شاتل هم مثل پارس آنلاین سرویس burst داره یا نه ؟؟!!؟؟(همون سرویسی که مثلا اگر اکانت 128 بگیری اگر پهنای باند خلوت باشه سرعتت حتی تا 1 مگابیت هم میرسه)
    لطفا هر چه سریعتر جوابم رو بدید چون دارم از بی اینترنتی می میرم و تو دو راهی گیر کردم.
    آره سرویهای 128 شاتل معمولا رو 512 بسته میشن.
    تازگیا دارن سرعت رو واقعی میکنن، یعنی دان استریم 128 رو که قبلا بین 544 تا 600 میبستن دارن به 160 کاهش میدن.

5. این کاربر از mojtaba-civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خب دوستان عزیز شما نباید در مورد سرعت اعتراضی داشته باشید.سرویس آرت ۱ رو که نگاه کردم نوشته شده بود ۶۴ کیلوبیت یعنی حداکثر سرعت دانلود باید ۸ کیلوبایت باشه حالا خیلی از کاربران میگن که 15-16 کیلوبایت میگیرن و باز اگه حساب کنید میبینید که سرعت یک سرویس ۱۲۸ رو برای این مورد در نظر گرفتن.
    این رو به حساب اول خوشبینی و بعدش طمع خودتون بذارید که عصبانی میشید. به نظر من گرفتن سرویس با ترافیک نامحدود مگر موارد کاری دیگه به دردخور نیست. شما در سرویس محدود اما با سرعت بالاتر در یک بازه زمانی ۶ ساعته میتونستید بالای ۵۰۰ یا ۱ گیگ دانلود کنید ولی در شرایط فعلی باید بازه زمانی دانلودتون رو ۲۴ ساعته کنید.
    متاسفانه شما درست نخوندی ارت 1 سرعتش 128 است .بعد اومدی برای ملت ضرب میکنی که اره 64 سرعتش 8 کیلو است . بابا Iq چه چیزایی بلد بودی ما نمیدونستیم.
    بعد هم طمعکار تو هستی. بنظرم شما مزدور شاتل هستی )
    شما از کسانی هستی که اینترنت رو برای دانلود کردن میخوان و در صورتی که دانلود نداشته باشی. کار دیگه ای به فکرت نمیرسه که انجام بدی!!!
    بعد مشکل بخاطر پولیه که میگرن. اگر قراره سرعت واقعی باشه پولی هم که میگیرن باید واقعی باشه.

داره خودمونی میشه mjs2007a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شما 128داری برات 2مگ بستن
    خیلی خوش شانسی هاااااااااااااااااااااااا ااا
    میگم بیا و یه مگشو بده من
    چه فایده
    وقتی سرعت شبانش پایینه
    اصلا بیا همش ماله شما

8. این کاربر از mjs2007a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه iicty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که ماهی 53 هزار تومن دارم میدم، سرعت دانلودم 30 بیشتر نمیشه، اونوقت یکی اونور تهران با آرت 1، که ماهی 28 هزار تومن میده، داره با سرعت 60 دانلود میکنه... آخه این انصافه؟

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جریان این نامحدود شدن ترافیک چیه ؟ اینجوری که تو خو سایتش نوشته تورنت تعطیل میشه!
    دوست عزیز کجا اینو خوندی؟ میشه لینکشو بفرستی؟

منم با اکثر نظرا موافقم اگه قراره با نا محدود شدن سرعت کم شه همون بهتر که نشه
    الان با این کارشون سرعت روز هم شدیدا پائین اومده و بدتر هم میشه
    یا اگه قراره سرعتا به سرعت واقعیش برگرده دیگه این همه محدودیت بستن هاستا مثل هات فایر یا رپیدشیر یا تورنت دیگه چه مسخره بازییه
    یا ما اگه نخوایم ترافیکمون نا محدود بشه بجاش همون 20% از قیمت ها کم بشه کیو باید ببینیم؟

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اگه مدير شاتل يه كم لايق بود و به كاربرهاش اهميت ميداد ميومد روزي 4 تا پست اين تاپيك رو ميخوند ميديد كاربرهاش چي ميخوان و مشكلشون چيه.

بابا به خدا ما سرعت ميخوايم نه سرويس نامحدود. همون محدود قبل رو بدين. آخه من با سرعت 16 چي كار كنم؟؟؟!

من که ماهی 53 هزار تومن دارم میدم، سرعت دانلودم 30 بیشتر نمیشه، اونوقت یکی اونور تهران با آرت 1، که ماهی 28 هزار تومن میده، داره با سرعت 60 دانلود میکنه... آخه این انصافه؟
    خيال شما سرعت هاي آرت براي تمام تهران يكسان هست.

شايد اكو فرق داشته باشه ولي تمام آرت يكي ها از امروز داون استريمشون 2 برابر قرارداد هست ولي سرعت دانلودشون همون سرعت قرارداد. يعني داون استريم روي اون بسته شده ولي 99.9 درصد سايت ها محدود شدن. خيالتون راحت.
    Last edited by siamak_mu; 13-09-2010 at 20:33.

12. این کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز moslem.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوست عزیز کجا اینو خوندی؟ میشه لینکشو بفرستی؟

منم با اکثر نظرا موافقم اگه قراره با نا محدود شدن سرعت کم شه همون بهتر که نشه
    الان با این کارشون سرعت روز هم شدیدا پائین اومده و بدتر هم میشه
    یا اگه قراره سرعتا به سرعت واقعیش برگرده دیگه این همه محدودیت بستن هاستا مثل هات فایر یا رپیدشیر یا تورنت دیگه چه مسخره بازییه
    یا ما اگه نخوایم ترافیکمون نا محدود بشه بجاش همون 20% از قیمت ها کم بشه کیو باید ببینیم؟
    خبر خوش برای مشتریان سرویس های آرت شاتل
    علاقه‌مندیم به اطلاع برسانیم از آن جایی که از سویی فراهم آوردن رضایت مشتریان، یکی از بنیادی‌ترین اهداف شاتل محسوب می‌شود، هم‌زمان با مطرح شدن موضوع کاهش قیمت اینترنت در کشور، (هر چند هنوز این کاهش قیمت پهنای باند برای شرکت‌های ارایه‌دهنده‌ی سرویس اینترنت پرسرعت، اعمال نشده است) از این پس و از شهریور ماه 1389 ترافیک سرویس‌های ویژه (آرت) در کلیه‌ی شهرها (به جز بندرعباس، بندرلنگه، شهرکرد، بروجن و یاسوج) نامحدود تحت قوانین Fair Use Policy خواهد بود تا مشتریان بتوانند با شرایط بهتری از سرویس اینترنت پرسرعت خویش بهره گیرید.
    برای این منظور و استفاده بهینه از ترافیک نامحدود سرویس، شایسته است مشتریان عزیز شرایط استفاده از سرویس‌های با ترافیک نامحدود Fair Use Policy را مطالعه فرمایند. برای مطالعه این شرایط این جا کلیک کنید. امید است، امکان جدید به وجود آمده، بتواند رضایت خاطر هر چه بیش‌تر مشتریان سرویس‌های آرت فراهم سازد

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    اون لینکی هم که خودش گفته :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خبر خوش برای مشتریان سرویس های آرت شاتل
    علاقه‌مندیم به اطلاع برسانیم از آن جایی که از سویی فراهم آوردن رضایت مشتریان، یکی از بنیادی‌ترین اهداف شاتل محسوب می‌شود، هم‌زمان با مطرح شدن موضوع کاهش قیمت اینترنت در کشور، (هر چند هنوز این کاهش قیمت پهنای باند برای شرکت‌های ارایه‌دهنده‌ی سرویس اینترنت پرسرعت، اعمال نشده است) از این پس و از شهریور ماه 1389 ترافیک سرویس‌های ویژه (آرت) در کلیه‌ی شهرها (به جز بندرعباس، بندرلنگه، شهرکرد، بروجن و یاسوج) نامحدود تحت قوانین Fair Use Policy خواهد بود تا مشتریان بتوانند با شرایط بهتری از سرویس اینترنت پرسرعت خویش بهره گیرید.
    برای این منظور و استفاده بهینه از ترافیک نامحدود سرویس، شایسته است مشتریان عزیز شرایط استفاده از سرویس‌های با ترافیک نامحدود Fair Use Policy را مطالعه فرمایند. برای مطالعه این شرایط این جا کلیک کنید. امید است، امکان جدید به وجود آمده، بتواند رضایت خاطر هر چه بیش‌تر مشتریان سرویس‌های آرت فراهم سازد

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    اون لینکی هم که خودش گفته :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خب این تورنتش کو؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 63 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 63 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •