تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2434 از 2550 اولاول ... 14341934233423842424243024312432243324342435243624372438244424842534 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,331 به 24,340 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یعنی دزدتر و بی ... تر از مخابرات هم مگر هستش ؟؟؟!!

تو رو خدا جمله رو نگاه کن : در راستای ارتقای کیفیت و ارائه بهتر خدمات به مشتریان گرامی و به پاس قدردانی از انتخاب این شرکت، حجم دانلود رایگان شبانه ( ساعت ۲ الی ۷ بامداد ) تا سه برابر میزان حجم خریداری شده افزایش یافته است

به پاس قدردانی از گوسفندان زدن شبانه رو ترکوندن دیگه وقت رفتنه از مخابرات . من که میرم اسیا تک

2. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    تبریز مقدس

پيش فرض

یعنی دزدتر و بی ... تر از مخابرات هم مگر هستش ؟؟؟!!

تو رو خدا جمله رو نگاه کن : در راستای ارتقای کیفیت و ارائه بهتر خدمات به مشتریان گرامی و به پاس قدردانی از انتخاب این شرکت، حجم دانلود رایگان شبانه ( ساعت ۲ الی ۷ بامداد ) تا سه برابر میزان حجم خریداری شده افزایش یافته است

به پاس قدردانی از گوسفندان زدن شبانه رو ترکوندن دیگه وقت رفتنه از مخابرات . من که میرم اسیا تک
    آره داداش بیا آسیاتک ، برای من هم امروز وصل شد ، آدم اصلا با پشتیبانیش اون هم در حالی که با تهران تماس گرفتم حال میکنه ، جواب های کاملا منطقی ، احترام و کاملا هم متخصص تو کارشون و خیلی هم صبور .

بنده قبلا سرویس 10 مگ مخابرات داشتم ، و برای رفع نویزش به یک سیم بان 10 تومن پول نهار دادم و اومد درستش کرد ، بعد مشکل پورت ایجاد شد و بعد از 10 بار تماس و فرستادن یک کارشناس آخرش گردن گرفتن که مشکل از طرف من نیست ( بعد از 5 روز که اینترنتم قطع بود ) ، 5 تومن هم هزینه برای کارشناس دادم که آقا تشریف بیارن و یک بار خط رو از ورودی چک کنند . پشت تلفن به پشتیبانی هر چقدر میگفتم که حاج آقا و حاج خانم بنده این کارهای روتین رو همون اولین لحظه و اون هم بدون تماس با شما انجام دادم و فهمیدم مشکل از من نیست و از طرف مخابرات هست ولی هی میگفتن که باید کارشناس بفرستیم که فرستادند !! بعد از تعویض پورت هم مشکل نویز ایجاد شد و با 2 ماه تماس پی در پی هم آخرش گردن نگرفتند که مشکل از اون موقع ایجاد شده و میگفتن باید برای بررسی کارشناس بفرستیم ، خارج شدن دوباره اون حرف از زبانشان همانا و خطور کردن جمع آوری سرویس به فکر بنده هم همانا !!!

خلاصه جمع آوری کردم و الان آسیاتک دارم ، به همین راحتی و به همین خوشمزگی !!
    Last edited by v-abbasi; 17-01-2016 at 16:40.

پروفشنال malek911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اینجا چند تا عضو داریم؟بیایین همگی قرار بزاریم تو یه تایم مشخص دستور جمع آوری بدیم(به دوستان و آشناها هم خبر بدیم).من مطمعنم 100 درصد جواب میده.این مدت رو هم با نت سیم کارت یه جوری بگزرونیم تا مشکلات حل بشه.فقط یه تصمیم جدی و همدلی میخاد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    تبریز مقدس

پيش فرض

من دیشب یک طومار چند خطی از طریق تماس با مای سایت ارسال کردم برای مخابرات ( چون قبلا یک پیام دادم و جواب داده بودند ) ، یعنی بعد از دربان هر اتاقی که توش مسول بوده رو مورد عنایت قرار دادم ، این دوستان به هیچ صراطی مستقیم نخواهند شد . بهترین کار این هست که بدون هیچ دردسری درخواست جمع آوری سرویس بدین .

اگه نباشه جاش خالی می مونه senator2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

هیچی دیگه اینم از دانلودمون... خدا وکیلی چیمون پیشرفت کرده که این دومیش باشه... وقتی خطمو از مخابرات کشیدم بیرون حساب کار دستشون میاد....البته این مردمی که من میشناسم خیلی بلاها سرشون اومده و صداشونم در نیومده تو قضیه اینترنت هم همین رویه وجود خواهد داشت....
    حالا اینا به کنار من میترسم اسیا تک هم کلا اون چار تا سرویس شبانشم برداره بعد حجوم ملت فرهیخته!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

اقایون در شهرستان مرند پورت های آسیاتک پره برای دانلود شبانه بعد از آسیاتک کدوم شرکت خوبه؟ خواهشا راهنمایی کنید تا ما هم بدون دانلود نمونیم خیلی ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

اقایون در شهرستان مرند پورت های آسیاتک پره برای دانلود شبانه بعد از آسیاتک کدوم شرکت خوبه؟ خواهشا راهنمایی کنید تا ما هم بدون دانلود نمونیم خیلی ممنون
    چرا جواب نمیدید؟

پروفشنال farshidnaji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آخه این چه پینگیه با سایتهای خارجی ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دیروز از سایت شاتل فرم شکایتشو پر کردم و عصرش یه خانومی از طرف شاتل تهران زنگ زد که مشکلتو چیه و کامل تر توضیح بدین. یه نیم ساعتی توضیح دادم که پینگ بالای 260 و بعد از ظهر ها بالای 300 و همچنین سرعتم هم عصر به بعد میره زیر 50KBps.
    امروز صبح از پشتیبانی شاتل تبریز تماس گرفتن که آقا شما مشکل پینگ داری ؟ گفتم بله اینجوری میگن. گفت کجا رو پینگ میگیری ؟ گفتم 8.8.8.8 'گفت خوب نشد که ملاک ما پینگ داخلی شاتله و اون حداکثر پینگی که تو قرارداد نوشتیم مربوط به پینگ داخلی شاتل میشه و برای اینترنت پینگ 300 تا 350 خوب و عاددیه و همه شرکت ها اینجورین .
    گفتم من از مخابرات 140 و از وایمکس ایرانسا 120 تا 150 میگیرم. گفت اونا کلاهبردارن و پینگاشون واقعی نیست. اینا تو روتررشون گفتن که هر کی 8.8.8.8 رو پینک کنه پینگ خودشونو نشون بده.
    اینم پینگ داخلی شاتل :

اینم پینگ 8.8.8.8

هاهاهاها timeout شبکه داخلی شاتل از گوگل بیشتره

11. این کاربر از Exlord27 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اینم متن شکایتم به شاتل:

سلام. ممنون که سریع پیگیری میکنین.
    امروز صبح از پشتیبانی شاتل تبریز تماس گرفتن که آقا شما مشکل پینگ داری ؟ گفتم بله. گفت کجا رو پینگ میگیری ؟ گفتم 8.8.8.8 'گفتن خوب نشد که ملاک ما پینگ داخلی شاتله و اون حداکثر پینگی که تو قرارداد نوشتیم مربوط به پینگ داخلی شاتل میشه و برای اینترنت پینگ 300 تا 350 خوب و عاددیه و همه شرکت ها اینجورین .
    گفتم من از مخابرات 80 تا 140 و از وایمکس ایرانسل 120 تا 140 میگیرم. گفتن اونا کلاهبردارن و پینگاشون واقعی نیست. اینا تو روتررشون گفتن که هر کی 8.8.8.8 رو پینک کنه پینگ خودشونو نشون بده.

من تعریف کیفیت شاتل رو خیلی شنیده بودم. حالا نمیدونم از شانس منه که اینجوری شده یا از شانس منه که تو یه بازه ای که اینطوری شده من اومدم یا کلا همینجوری بوده و کاربرای شاتل حالیشون نیست و فکر میکنن که خوبه ....

من مشکلاتم رو واضهتر و کاملتر و روشنتر میگم دوباره :
    1-اون latency حداکثر 130 که تو قرارداد و سایت نوشته شده بود برا من ملاک بود. چون من گیم بازی میکنم آنلاین و به پینگ زیر 200 و بدون timeout نیاز دارم که در حال حاضر شما ندارین. اون عکسی رو که پیوست کردم ملاحظی بکنین.
    2-پینگ من الان وضعیتشو میبینین توی عکس. این ماله مسیر آذربایجانه. وقتی با مسیر فرانسه وصل میشه اوضاع خیلی بدتره.
    3-سرعت من کلا از بعد از ظهر میاد پایین و بعد ساعت 8-9 شب به کمتر از 70-80KBps میرسه و timeout و package lost هم که به شدت افزایش پیدا میکنه که حتی وب گردی رو هم خراب میکنه
    4- مسیر ارتباطی من بدون restart کردن مودم و خود به خود از آذربایجان به فرانسه و بالعکس عوض میشه که این باعت disconnect شدن گیم و vpn میشه. این مورد رو جای دیگه ای ندیده بودم فقط تو شاتل دیدم. و این خودش به تنهایی خیلی مشکل ساز میشه.
    5-حالا این پینگ هم به کنار من مجبور شدم از ------ یه vpn داخل ایرانه مخصوص کاهش پینگ بگیرم که فعلا کارمو را میندازه اگه شبکه اینترانتتون timeout نداشته باشه .... دیگه برا این نمیتونین بهانه بیارین که از سرور فیلترینگ رد میشه و نم نمیدونم firewall داره و از این جور چیزا که پشتیبان مهترمتون تحویل من دادن. این که شبکه داخلی خود شاتل 11% timeout داره واقعا باعث شرم ساریه و نمیتونین براش عذر و بهونه ای بیارین و باید قبول کنین که شبکتون مشکل داره.

13. این کاربر از Exlord27 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •