دوستان برای شما هم کیفیت خط داغون شده؟برا من هی snr میره رو منفی و لینک میپره
دوستان برای شما هم کیفیت خط داغون شده؟برا من هی snr میره رو منفی و لینک میپره
دقیقا، این مشکل یه جند روزیه پیش امده از موقع پرش لینک ها!دوستان برای شما هم کیفیت خط داغون شده؟برا من هی snr میره رو منفی و لینک میپره
نه خط من الان زده تا 26 مگ میکشه
توپ هم تکونش نمیده![]()
انگار سرعتا رو از اکانتینگ بردن بالا من الان دان استریمم رو 4990 گذاشتم سرعتم 550کیلوبایته خطم بیشتر نمیکشه لینک میپره شما امتحان کنید ببینید برا شما هم سرعت رفته بالا؟
نه واسه من دان استریم امده روی 9888 ولی سرعت 550 هست!
دوستان من گذاشتم رو G.dmt محدودیت سرعت برام از بین رفت ولی رو adsl2+ رو 500کیلوبایت محدوده شما هم تست کنید ببینید رو G.dmt محدودیت سرعت از بین میره واستون؟
کجای مودمه؟!دوستان من گذاشتم رو G.dmt محدودیت سرعت برام از بین رفت ولی رو adsl2+ رو 500کیلوبایت محدوده شما هم تست کنید ببینید رو G.dmt محدودیت سرعت از بین میره واستون؟
قسمت مدولاسیون ها تعجب میکنم چطور محدودیت از بین میره من با g.dmt بالاتر از 6100نتونستم ببرم دان استریم رو ولی رو همون دان استریم 6100 سرعت 610 کیلوبایتو داد قبلش هم رو دان استریم 4990 سرعت 550کیلوبایتو میداد
ما ک نفهمیدیمقسمت مدولاسیون ها تعجب میکنم چطور محدودیت از بین میره من با g.dmt بالاتر از 6100نتونستم ببرم دان استریم رو ولی رو همون دان استریم 6100 سرعت 610 کیلوبایتو داد قبلش هم رو دان استریم 4990 سرعت 550کیلوبایتو میداد)
ماغلوم نیست اوضاع جطوره، هر راهی هست که سرعتت ببری بالا!
آخرش ساعت 1لینکم پرید و سرعت اسمی شد اینقدر کیفیت خط افتضاح شده که الان رو 3مگ هم لینک میپرونه
![]()
Last edited by farshad0123; 23-05-2015 at 00:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)