تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2433 از 4428 اولاول ... 1433193323332383242324292430243124322433243424352436243724432483253329333433 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,321 به 24,330 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوست عزيز يه بار دم در خونه از ورودي خط كه سيمش مياد توي خونه اگه لپ تاپ داريد مودمم ببريد اونجا امتحان كنيد .
    دوست عزیز امتحان کردم و نویزام از 10.5 شد 12من از مخابرات پیگیر شدم اونا میگن مشکل 100% از شرکت پارس آنلاینه احساس میکنم یه سیاست کثیفی پشت این قضیه هست که پهنای باند رو بالا ببرن و با این افزایش قیمت رو هم بالا ببرن و نویز خط رو خراب کنن تا سرعت بیشتراز 4 مگ نشه و وقتی هم کسی بهشون بگه چرا نویزم بالاست بگن تقصیر مخابراته یا سیم کشی خونتون مشکل داره
    Last edited by l30l30y; 14-08-2013 at 17:01.

پروفشنال attaghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست عزیز امتحان کردم و نویزام از 10.5 شد 12من از مخابرات پیگیر شدم اونا میگن مشکل 100% از شرکت پارس آنلاینه احساس میکنم یه سیاست کثیفی پشت این قضیه هست که پهنای باند رو بالا ببرن و با این افزایش قیمت رو هم بالا ببرن و نویز خط رو خراب کنن تا سرعت بیشتراز 4 مگ نشه و وقتی هم کسی بهشون بگه چرا نویزم بالاست بگن تقصیر مخابراته یا سیم کشی خونتون مشکل داره
    سلام
    نه دوست عزيزم اينطوري نيست . بببنيد خط شما يا از داخل پست توي كوچه يا از كافو سر محل و يا از سالن mdf مخابرات منطقتون يه مشكلي داره . شما كه پدرتون توي مخابراته بگه يكي از همكاراي بخش خرابي بياد اينارو يكي يكي چك كنه و آخرش هم پورت خطتونو توي mdf بگيد عوض كنن از سر كافو هم عوض كنن مطمئن باشيد مشكل حل ميشه . اينايي كه دارم ميگم براي خودم اتفاق افتاده تازه آشنا هم نداشتم 50 تومن خرج كردم تا اينو برام رديف كردن . يعني ارزش داشت پول يه خط تلفن رو دادم تا درست شد چون پست ما پر بود نميشد خط جدي كشيد و گرنه يه خط ديگه ميگرفتم با 50 تومان .

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آقا این نویز و مویزرو از کجا بفهمیم؟
    سلام
    دوست عزيز 192.168.1.1 رو در صفحه آدرس بار مرورگرتون ترجيحا اينترنت اكسپلورر باشه وارد كنيد و در صفحه اي كه مياد هم يوزر و هم پسورد رو admin بزنيد و از صفحه اي كه باز ميشه يه عكس بگيريد . اگه مودمتون tp link باشه مقادير نويز همون صفحه اول هست .

4. 2 کاربر از attaghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    نه دوست عزيزم اينطوري نيست . بببنيد خط شما يا از داخل پست توي كوچه يا از كافو سر محل و يا از سالن mdf مخابرات منطقتون يه مشكلي داره . شما كه پدرتون توي مخابراته بگه يكي از همكاراي بخش خرابي بياد اينارو يكي يكي چك كنه و آخرش هم پورت خطتونو توي mdf بگيد عوض كنن از سر كافو هم عوض كنن مطمئن باشيد مشكل حل ميشه . اينايي كه دارم ميگم براي خودم اتفاق افتاده تازه آشنا هم نداشتم 50 تومن خرج كردم تا اينو برام رديف كردن . يعني ارزش داشت پول يه خط تلفن رو دادم تا درست شد چون پست ما پر بود نميشد خط جدي كشيد و گرنه يه خط ديگه ميگرفتم با 50 تومان .
    دوست خوبم میگم پدرم مهندس مخابراته و از تمام کارهای فنی مخابرات سر در میاره 10 سال فقط رییس شبکه بوده و از زیر و بم ام دی اف و ...رو خیلی خوب میدونه خودش به رفیقش که رییس مرکز مخابراتمونه سپرده تا پیگیر بشن اون هم شخصا پیگیری کرده و گفت من تست کردم از MDF تا خونتون هیچ مشکلی نداره و مشکل از شرکت پارس آنلاینه

6. این کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست خوبم میگم پدرم مهندس مخابراته و از تمام کارهای فنی مخابرات سر در میاره 10 سال فقط رییس شبکه بوده و از زیر و بم ام دی اف و ...رو خیلی خوب میدونه خودش به رفیقش که رییس مرکز مخابراتمونه سپرده تا پیگیر بشن اون هم شخصا پیگیری کرده و گفت من تست کردم از MDF تا خونتون هیچ مشکلی نداره و مشکل از شرکت پارس آنلاینه
    دوست عزيز من جسارت نكردم فقط تجربياتم رو بهتون گفتم . ايشالله كه هر چه زودتر مشكلتون حل بشه .

8. 2 کاربر از attaghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوست عزيز من جسارت نكردم فقط تجربياتم رو بهتون گفتم . ايشالله كه هر چه زودتر مشكلتون حل بشه .
    چاکرم میدونم منظورتون کمک هست اما من ناراحتیم از بابت جواب سربالا دادن پارس آنلاینه

10. 2 کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

چاکرم میدونم منظورتون کمک هست اما من ناراحتیم از بابت جواب سربالا دادن پارس آنلاینه
    دوست عزيز توي تبريز از دوستا و آشنايانتون كسي از پارس آنلاين سرويس داره ؟ اگه هست از اونم بپرسيد خطش رفته روي 9مگ سرعتش چنده شايد مشكل مربوط به dslam هاي پارس آنلاين يا اكانتينگشون باشه و به نويز ربطي نداشته باشه .

12. 2 کاربر از attaghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این سرکوچه شما یه جعبه کوچیک هست که رو دیوار نصب شده یا یه صندوق 1*1.5متر آهنی که رو یه پایه بتنی نصب شده؟؟؟
    اگر منظور شما پست رو دیوار باشه که اونم فیبرنوری هست من به طور قطع میگم که در کل ایران ما هنوز در هیچ نقطه ای این قابلیت رو که پست رو دیوار هم فیبرنوری باشه رو نداریم و چون هزینه این کار خیلی بالاست و برای مخابرات نمیصرفه و انشاالله در آینده نزدیک این قابلیت بصورت بی سیم ارائه خواهد شد.اما اگر منظور شما اون جعبه بزرگ که رو زمین نصب میشه هست بله عرض کردم که البته 10% کشور فعلا این قابلیت رو دارن که کافو نوری دارن که باز اون هم هیچ مشکلی برای ارائه خدمات دیگر رو نداره.
    هنوز موفق نشدم محل تجهیزات رو پیدا کنم اینجا برای بالای 1000 واحد خط تلفن آوردن، با سیم معمولی کلی دردسر میشد براشون، الان Attenuation خط من تو مخابرات 4.5 هست که عالیه اما سرویس خود مخابرات مزخرفه.

14. 2 کاربر از Tehranshahr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوست عزيز توي تبريز از دوستا و آشنايانتون كسي از پارس آنلاين سرويس داره ؟ اگه هست از اونم بپرسيد خطش رفته روي 9مگ سرعتش چنده شايد مشكل مربوط به dslam هاي پارس آنلاين يا اكانتينگشون باشه و به نويز ربطي نداشته باشه .
    متاسفانه اینجا یه شرکت بومی به نام هماراسیستم هست که خیلی چرته و چون پیمانکار فروش اینترنت پرسرعت مخابرات تو کل استان شده همه میرن از اونا میگیرن و فکر میکنن خوبه به خاطر همین از دوستام و آشناهام هیچکس غیر من پارس آنلاین نداره و اغلب یا مشترک مخابرات یا همارا و یا شرکت های متفزقه دیگه هستن

16. 2 کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه club2energy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام

کرمی که پارس آنلاین جدیدا داره میریزه رو کیا تا حالا پی بردن بهش؟
    توی تایم دانلود شبانه شما اگر با وی پی ان (منظور پروک سی نیست) دانلود انجام بدید، هر 10 مگ کانکشن قطع میشه و شما باید وی پی ان رو دوباره کانکت کنید
    دوباره 10 مگ بگیره این مشکل دوباره بوجود میاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •