تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2433 از 4751 اولاول ... 1433193323332383242324292430243124322433243424352436243724432483253329333433 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,321 به 24,330 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال omidtb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام کسی تو مشهد هست که سرویس ART1 داشته باشه و به من بگه سرعت دانلودش چقدره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تایید میشه ارت 1 اومده روی 16 تهران

داره خودمونی میشه edomanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا که مسخره کردن

پیام میدن که

فراهم آوردن رضایت مشتریان، یکی از بنیادی‌ترین اهداف شاتل محسوب می‌شود

بعد میان نامحدود می کنن . که بگن ما تکیم و زودتر از موعد این کار کردیم

دو روز نشده میان سرعت کم می کنن . چرا ؟ چون اینجوری به نفعشون تموم میشه

اون موقعی که نامحدود نبود و محدودیت حجم داشت با شبانه + پنجشنبه و جمعه 45 گیگ دانلود می کردم

اما الان آخر آخرش خودم و سیستم بکشم میشه نهایتش 34 گیگ

خب معلومه میان زرنگ بازی در میارن . هم 20 % به قول یکی از بچه ها قیمت کم نمی کنن هم میزان استفاده کم می کنن بعد شعار میدن میگن نامحدود هست

واقعا خیلی عذاب داره تا دیروز 200 مگ تو دو ساعت می گرفتم الان باید چهار ساعت صبر کنم

فکر می کنن زرنگن . بهشون ایمیل میزنی می گن سرعتتون درسته و ایده ال هستش خیلی آدم باید پرو باشه که اینجوری صحبت کنه

تازه می گه سرعت ما کم نکردیم .ولی موقع دانلود یه چیز دیگه نشون میده

داره خودمونی میشه rezamicro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    من ساکن اصفهانم دیشب 115 مگابایت دانلود داشتم سرعت افتضاح بود

داره خودمونی میشه iicty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخه چرا شاتل این کارو میکنه؟
    من آرت4 دارم، از امروز میبینم که سرعت دانلود از 35 بالاتر نمیره! خیلی مسخره شده! قبلا مینیمم روی 60 بود و تا 80 هم میرفت!
    منو بگو به هوای سابقه شاتل توی این 5-6 ماه اخیر، برای 2 جای دیگه هم ازش سرویس گرفتم! شیطونه میگه برم همشو پس بدما! قبلاها که محدود بود بیشتر دانلود میکردیم!!!!!

واقعا که!

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان زنگ زدم به پشتیبانی، آقای محترم و با شخصیتی بنده رو توجیه کردن که سرویس آرت4 320 هست که تقسیم بر 8 میشن 40! یعنی شما باید سرعت دانلودتون 40 باشه! منم گفتم باشه...

من: جسارتا ببخشید که سوال میکنم، قبل از اینکه سرویس ها نامحدود بشن سرعت دانلود ما روی 70-80 بود...
    آقای پشتیبانی: سیستم ما اینطوری هست که هر چند وقت یک بار بصورت رندوم، پهنای باند مشتریان تغیییر میکنه...
    من: این یعنی کاملا اتفاقی هست که بطور رندوم همزمان با نامحدود شدن ترافیکها، پهنای باند ما هم اینطور افت پیدا کرده؟؟؟؟
    آقای پشتیبانی: بله، حالا ان شالله دوره های بعدی پهنای باند رندوم شما بیشتر باشه!

7. این کاربر از iicty بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من به پشتیبانی زنگ زدم گفتش که سرعت تمام سرویسهای آرت به حالت قبلیش برگشته این قضیه تقسیم به 8 و اینا رو هم به من هم گفت. البته سرعت بالا اومدن مودم همون مقدار قبله اما سرعت دانلود رو بشدت کم کردند. اینم گفت که هر چند وقت یکبار بصورت هدیه(!) سرعت ها رو بالا می برند و این بالا بردن هم دائمی نیست بنابراین سرعت دانلود رو کم کردن و ما طبق قرار داد سرویس میدیم و حق اعتراض ندارید و... اون زمانی که محدودیت دانلود بود خیلی خیلی بهتر بود، خیلی بیشتر و راحتتر میشد دانلود کرد.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من میخواستم فردا یه قرار داد 600 هزارتومنی برای آرت3 با شاتل ببندم، به احتمال 90 درصد این قرارداد رو کنسل میکنم! شاید یه حکمتی بوده که امروز پیک شرکت از ما پول قرار داد رو نگرفت و گفت که فردا میاد میگیره...

واقعا که من نمیدونم اینا اینقدر ... هستن که فکر میکنن ملت به خاطر سرعت واقعـــــی(!!!) میان ماهی 43000 تومن میدن؟ ... که نامحدود دانلود کنند؟!؟!!؟!! نه داداش، پول میده که با سرعت 80 دانلود کنه!
    هر چی فریاد داشتم بر سر پشتیبانی شاتل زدم...

الحمدلله توی مرکز مخابراتی ما سرویس اکو که نمیدن... آرت 1 تا 3 هم نمیدن، حداقل آرت4، اونم تازه حالا چون شمایی و از این حرفا... چون داری یک ساله قرارداد میبندی... آرت3 هم شـــــاید بتونیم بهت بدیم...

من نمیفهمم اون موقعی که خودم رو کشتم به مسئول بخش فروش بفهمونم که چرا دارم از شاتل سرویس میگیرم، به من نمیگه که قراره پالیسی شرکت عوض بشه و سرعتها واقعــــــی بشن؟؟؟!؟

به کی باید گفت؟ خداااااا

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خب دوستان عزیز شما نباید در مورد سرعت اعتراضی داشته باشید.سرویس آرت ۱ رو که نگاه کردم نوشته شده بود ۶۴ کیلوبیت یعنی حداکثر سرعت دانلود باید ۸ کیلوبایت باشه حالا خیلی از کاربران میگن که 15-16 کیلوبایت میگیرن و باز اگه حساب کنید میبینید که سرعت یک سرویس ۱۲۸ رو برای این مورد در نظر گرفتن.
    این رو به حساب اول خوشبینی و بعدش طمع خودتون بذارید که عصبانی میشید. به نظر من گرفتن سرویس با ترافیک نامحدود مگر موارد کاری دیگه به دردخور نیست. شما در سرویس محدود اما با سرعت بالاتر در یک بازه زمانی ۶ ساعته میتونستید بالای ۵۰۰ یا ۱ گیگ دانلود کنید ولی در شرایط فعلی باید بازه زمانی دانلودتون رو ۲۴ ساعته کنید.

11. 2 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Perpetual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض دو راهی بد

سلام دوستان
    من کاربر پارس انلاین بودم والآن اکانتم تموم شده حالا می خواستم شارژش کنم ولی می خواستم ببینم شاتل هم مثل پارس آنلاین سرویس burst داره یا نه ؟؟!!؟؟(همون سرویسی که مثلا اگر اکانت 128 بگیری اگر پهنای باند خلوت باشه سرعتت حتی تا 1 مگابیت هم میرسه)
    لطفا هر چه سریعتر جوابم رو بدید چون دارم از بی اینترنتی می میرم و تو دو راهی گیر کردم.
    Last edited by Perpetual; 13-09-2010 at 17:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 92 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 92 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •