تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2433 از 3745 اولاول ... 1433193323332383242324292430243124322433243424352436243724432483253329333433 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,321 به 24,330 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شما فاصلتون تا مرکز مخابراتی زیاده
    به نظر من خط شما بیشتر از 5.5 مگ نمی شه

مکس ریت هم خود مودم براساس نویز محاسبه می کنه . به isp مربوط نیست
    تغییر snr هم میتونه از نویز باش و هم نبود پهنای باند کافی در ساعات مختلف... من دقیقا تا مخابرات منطقه نیم کیلو مترم فاصله ندارم اما در ساعتهای مختلف snr های متفاوت دارم سیم کشی هم مستقیم از سیم مشکی مخابرات بوده به خود مودم و فرقی نکرده...

امیدوارم همیشه بهانه فاصله و بهانه نویز رو در نبود پهنای باند کافی در ساعات مختلف مبنا قرار ندهید!!

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

می بخشید یکم مبتدی صحبت می کنم ولی الان باید چکار کنم؟
    معمولا وقتی یه جا فشار آب کم باشه از پمپ استفاده می کنند
    می خواستم بدونم وسیله ای نیست که بتونه این مشکل رو برطرف کنه؟
    و نکته دیگه این که اگه من بخوام از پارس آنلاین 16 مگابایت بگیرم باید ب م یکی از اتاق های مخابرات رو اجاره کم افت سرعت نداشته باشم،درسته؟

- - - Updated - - -

می بخشید یکم مبتدی صحبت می کنم ولی الان باید چکار کنم؟
    و نکته دیگه این که اگه من بخوام از پارس آنلاین 16 مگابایت بگیرم باید ب م یکی از اتاق های مخابرات رو اجاره کم افت سرعت نداشته باشم،درسته؟
    اجاره اتاق مخابرات؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinboss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

آره دیگه اگه 16 مگ بخوام و افت س سرعت هم نداشته باشم یکی از اتاقها رو اجاره کنم که دیگه نگن فاصله زیاده افت سرعت دارید
    از بس این جواب و شنیدم به این نتیجه رسیدم

- - - Updated - - -

آره دیگه اگه 16 مگ بخوام و افت س سرعت هم نداشته باشم یکی از اتاقها رو اجاره کنم که دیگه نگن فاصله زیاده افت سرعت دارید

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

اسیاتک هیچی برای عید غدیر نداد ؟؟؟
    عجب گدایی هست این اسیاتک

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

5. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من الان بیش از 9 ماهه از آسیاتک سرویس 10 مگ دارم که معمولا 10 گیگ یا 20 گیگ میگیرم.

از ساعت 10 صبح تا حدود 10 شب سرعت دانلود بین 800 تا 1050 کیلو هستش، از ساعت 10 هی افت میکنه. مثلا 11 میشه 700 ، 12 میشه 500 ، و دقیقا ساعات رایگان یعنی 2 تا 8 و یا 4 تا 10 سرعت دانلود فیکس محدود میشه روی 2 مگ.
    کلی تماس گرفتم ولی جواب های مسخره میدن... میگم سرعت رو لیمیت کردید روی 2 مگ چون بیشتر از 250کیلو نمیتونم دانلود کنم، میگه شیره!!! میگم خب باشه، نباید برای 10 ثانیه سرعتم بشه 500 کیلو!؟؟؟! و یا اگر شیره مثلا بیاد روی 100 کیلو؟؟؟!! میگه طبق قانون تنظیم مقررات باید 160 دانلود داشته باشید به بالا!!!!! که شما 250 رو دارید!!!!!! ببینید من چی میپرسم اینا چی میگن!!!!

و حالا یک سوال از دوستان که شاید بهش برخورده باشید:

من وقتی کانکشن رو روی 1 میذارم و توی روز میخوام دانلود کنم سرعت دانلودم بین 30 کیلو تا 90 متغیره. هر چی تعداد کانکشن رو ببرم بالا هی بیشترمیشه. مثلا اگه روی 16 تا بذارم میرسه به 500 کیلو، اگه روی 32 بذارم میره تا 1 مگ بر ثانیه که فول میده!!! با این وضع نمیتونم چیزی استریم کنم چون 1 کانکشن سرعتش واقعا لیمیته و بیشتر از 90 کیلو نمیره. کسی راه حلی داره که 1 کانکشن سرعت بالاتر بده؟ DNS هم ست کردم فایده ای نداشت.

دوستان راهنمایی ندارند؟

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

من الان بیش از 9 ماهه از آسیاتک سرویس 10 مگ دارم که معمولا 10 گیگ یا 20 گیگ میگیرم.

از ساعت 10 صبح تا حدود 10 شب سرعت دانلود بین 800 تا 1050 کیلو هستش، از ساعت 10 هی افت میکنه. مثلا 11 میشه 700 ، 12 میشه 500 ، و دقیقا ساعات رایگان یعنی 2 تا 8 و یا 4 تا 10 سرعت دانلود فیکس محدود میشه روی 2 مگ.
    کلی تماس گرفتم ولی جواب های مسخره میدن... میگم سرعت رو لیمیت کردید روی 2 مگ چون بیشتر از 250کیلو نمیتونم دانلود کنم، میگه شیره!!! میگم خب باشه، نباید برای 10 ثانیه سرعتم بشه 500 کیلو!؟؟؟! و یا اگر شیره مثلا بیاد روی 100 کیلو؟؟؟!! میگه طبق قانون تنظیم مقررات باید 160 دانلود داشته باشید به بالا!!!!! که شما 250 رو دارید!!!!!! ببینید من چی میپرسم اینا چی میگن!!!!

و حالا یک سوال از دوستان که شاید بهش برخورده باشید:

من وقتی کانکشن رو روی 1 میذارم و توی روز میخوام دانلود کنم سرعت دانلودم بین 30 کیلو تا 90 متغیره. هر چی تعداد کانکشن رو ببرم بالا هی بیشترمیشه. مثلا اگه روی 16 تا بذارم میرسه به 500 کیلو، اگه روی 32 بذارم میره تا 1 مگ بر ثانیه که فول میده!!! با این وضع نمیتونم چیزی استریم کنم چون 1 کانکشن سرعتش واقعا لیمیته و بیشتر از 90 کیلو نمیره. کسی راه حلی داره که 1 کانکشن سرعت بالاتر بده؟ DNS هم ست کردم فایده ای نداشت.

دوستان راهنمایی ندارند؟
    دوست عزیز تک کانکشن اسیاتک اوضاعش خرابه
    ( سرویس های اینترانت به اینترنت تست کن شاید بهتر شه)
    در کل اسیاتک جز دانلود اونم برای بعضی مراکز مخابراتی بدرد هیچ چیز نمیخوره

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinboss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

کسی جوابم رو نداد
    الان باید چکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

کسی جوابم رو نداد
    الان باید چکار کنم؟
    نه دوست عزیر پمپی سر راه قرار نمیدن
    از نظر مخابرات فقط مهمه که تلفن خونه شما بوق داشته باشه

10. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

کسی جوابم رو نداد
    الان باید چکار کنم؟
    این که گفته می‌شه باید خونه‌تون نزدیک مخابرات باشه واقعن بی‌راه نیست. تکنولوژی خانواده DSL به شدت وابسته به فاصله است و هر چی این تکنولوژی ارتقا بیشتری پیدا کنه یعنی از ADSL به ADLS2+ به VDSL و در نهایت به VDSL2 درسته که حداکثر سرعتش خیلی افزایش پیدا می‌کنه، اما به همون نسبت برد مفیدش هم به شدت کم می‌شه. مثلن همین ADSL معمولی که حداکثر سرعتش 8مگابیته، تا 3 کیلومتر فاصله حدود 75% اون سرعت یعنی حداقل 6مگابیت رو می‌شه گرفت. اما ADSL2+ که حداکثر سرعتش 24مگابیته، تا حدود 1.5 کیلومتری 75% یعنی حداقل 18 مگابیت رو می‌ده و بعد از اون به شدت افت می‌کنه. حتی یه جاهایی از ADSL معمولی هم سرعتش کمتر می‌شه. شرایط VDSL2 که تا 100مگابیت هم می‌تونه سرعت بده بدتره. یعنی بردش مفیدش زیر 300 متره. یعنی اگه قرار باشه با ساختار فعالی مخابرات ما، تکنولوژی VDSL2+ بیاد فقط خونه‌های کوچه بغلی یا دیوار به دیوار مخابرات سرعت مناسب این تکنولوژی گیرشون می‌آد.

یه راه قدیمی هست که با گذاشتن دستگاه‌های repeater تو برد مفید بین کابل‌های مسی، سرویس اینترنت رو هم حفظ کنن. این کار رو باید خود شرکت مخابرات بکنه که نمی‌کنه. یعنی به قول دوستمون اهمیتی براش نداره. کاری دیگه‌ای که تو کشورهای دیگه می‌شه اینه که اینترنت پرسرعت رو ISP با فیبر نوری می‌آره تو محله‌ها و خیابون‌ها و تو هر کدوم اونا یه مرکز (در حد یک جعبه یا کافو) درست می‌کنه. اونجا اینترنت پر سرعت رو از طریق همین تکنولوژی‌ها مبتنی بر کابل مسی می‌رسونه در خونه‌ها. مثلن در فاصله حداکثر 500 متری. این جوری سرعت‌های بالای 60 - 70 مگابیت امکان‌پذیر می‌شه. خوب این راه هم تو ایران فعلن در انحصار مخابراته. اونم با این روش حداکثر تونسته 4مگابیت سرعت رو برسونه.

به نظرم شما اگه بتونی یا باید از اینترنت موبایل استفاده کنی به شرطی که پوشش 3G یا 4G داشته باشی. یا این که از اینترنت وایرلس استفاده کنی که افت سرعت خیلی کمی داره. اما هزینه راه‌اندازی اولیه‌اش یه کمی بالاست.

یا این که خونه رو ببری خیابون بغلی مرکز مخابراتی.

12. 5 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kraiof3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

آقا من تازه 2 روزه اومدم اسیاتک چرا اینقد افتضاحه گوگل رو 15 ثانیه طول میده باز کنه . از سرورهای خارجی 500 تا بیشتر نمیره بعضیاشم 70-80 میشه دانلود . اصلا راضی نیستم . هیلترشکنم که وصل میکنی که یه فاجعه کامله از یوتوب میخوام ویدئو دانلود کنم 60 کیلو بایت هی هم قطو وصل میشه . این مشکلارو همه دارن یا ماله ما اینطوریه اینطوری باشه سرماه از اسیاتک میرم همون پارس انلاین قیمتش زیاده ولی خدایی سرویسش خیلی بهتره و stable تره .
    پارس آنلاین سرویس سه ماهه سه گیگ سرعت دو مگ داره فقط هزارتومان هرگیگ اضافه هم هزارتومان هست.بدو بخرش

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •