دوستان من دست و پام عرق میکنه میخواستم بدونم هنوز برای این موضوع معافیت وجود داره یا خیر؟
دوستان من دست و پام عرق میکنه میخواستم بدونم هنوز برای این موضوع معافیت وجود داره یا خیر؟
بند3- هيپرئيدروز(عرق كردن كف يک يا دو دست و يا كف يک يا دو پا ) شديد (بنحويكه در دماي معمول اتاق بعد از شستن و خشك كردن دستها يا پاها بعداز مدت 5 دقيقه كف دستها يا پاها كاملاً خيس شود) : معاف از خدمات رزمي
نظام وظیفه تهران زنگ بزنید وصل شید اپراتور
به احتمال زیاد به شما تعلق نمیگیره
ولی باز باید صبر کردش تا خبرش تو خود سایت رسمی درج بشه و ابلاغ بشه به ارگان ها و پادگان ها عجله نکنید یه یک ماهه زمان میبره تا دقیق مشخص بشه
مثل اینکه همین سه ماه هم شرایط داره و باید 1 سال از تاریخ عقد گذشته باشه
زیاد نگران نباشید
دوست عزیز الان دیگه معلولین هم معاف نمیکنن چه برسه به عرق کردن
دلت خوشه ها
به فکر این حرف ها نباش مثل مرد برو خدمت
من فردا میشم 100 روز خدمت مثل برق گذشت
میشه بیشتر توضیح بدید؟در مورد آموزشگاه خبر ندارم ولی اگه در زندان خدمت کنین حواستون به خودتون و اطرافتون جمع باشه.
ضمناً در زندان ممکنه چه کارهایی به من بدن؟
با تشکر.
دوستان تا ۶ ماه اینده احتمالا به قانون جدید کلی تبصره و بند اضافه خواهد شد به نظرم من اینا تا انتهای سال وقت و زمان لازم را برای بررسی و پیچیده کردن ان دارن برخلاف ۲ سال قیل که سریع قانون رو تصویب و از چند روز بعد اجرا کردند. قوانین اینا هیچ وقت به نفع سرباز ها نیست متاسفانه در امر سربازی قانون نوشته شده و هدفمندی وجود ندارد و هر چند سال با توجه به نیازشون ان را تغییر می دهند.
شماره اش چنده؟ مال من یه 2 سالی میشه! شما خودت زنگ زدی؟
دوستان متاسفانه باید بگم این کسر خدمت ها اصلا به ما تعلق نمیگیره همین الان شبکه خبر داره زیر نویس میکنه و میگه این قوانین از اول فروردین 94 اجرا خواهد شد و این کسری خدمت برای متاهلین از 24 ماه کسر خواهد شد و خیلی تاکید میکنه چندین بار که این قوانون متاهلین از 24 ماه کسر خواهد شد
میگم دولت جایی نمیخوابه که زیرش اب بره سه ماه اضافه کردن به خدمت بعد اومدن کسری گذاشتن براش
خسته نباشن
از صبح فقط با روان سرباز هایی مثل ما بازی کردن
کمد ها چفت و بست دارن . ولی صبح ها که میرید بیرون باید کلید رو روی کمد بذارید و برید .
خودشون بهتر از من وشما میدونن که جوونا عرضه همین کار هم ندارن!!!!
از حالا باید رفت توی کار هفت قلو که 21 ماه کسری گرفت و 3 ماه هم تاهل!!!!نمیشه یک کاری کرد بچه ها را 3 ماه یا نهایت 6 ماهه اورد؟؟؟
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)