داووده دیگهکاریش نمیشه کرد
بچه ها این بازیای جدید که میان ، توشون فایلای آپدیت هم دارن مث که... درسته؟؟؟ بعدش اگه آپدیت کنیم که LT میپره و اگه آپدیت نکنیم هم اجرا نمی شن... پس باید چی کار کنیم این وسط؟؟؟
داووده دیگهکاریش نمیشه کرد
بچه ها این بازیای جدید که میان ، توشون فایلای آپدیت هم دارن مث که... درسته؟؟؟ بعدش اگه آپدیت کنیم که LT میپره و اگه آپدیت نکنیم هم اجرا نمی شن... پس باید چی کار کنیم این وسط؟؟؟
دوستان LT v1.9 برای lite-on FAT اومد.
تو سایتش نوشته Completed (not released yet ) d حالا چرا ریلیز نمیکنن خدا میدونه
شما باید محور Y بازی رو از حالت Invert خارج کنی یا اینکه Invert اونو فعال کنی چون ممکن هست در بعضی بازی ها این حالت طبیعی باشه.
حجم هر بازی بین 1.9GB الی 6.8GB هست. البته فکر کنم بازی 7.5GB هم داشتیم .
اونو دیگه باید تخمینی حساب کنی ولی فکر میکنم تا حدود 30-35 تا جابشه.
تا اونجایی که میتونید باید تمام بازی هایی که میخواید انجام بدید رو روی هارد کنسول بریزید تا درایو گرمای خودش رو به HeatSink انتقال نده.
FW یا فریم ور همون نرم افزاری هست که برای یک سری از سخت افزار ها حکم درایور رو اجرا میکنه و تمام محاسبات و پردازش های اون سخت افزار رو کنترل و هدایت میکنه.
FW هایی که الان برای کنسول Xbox 360 لانچ میشه برای اینه که کنسول رو از به حالتی در بیاره که فکر کنه داره بازی اصل اجرا میکنه.
تو هارد کنسول تو قسمت Games هر بازی دارای پروفایل مخصوص به خودش هست , اونجا هم بازی نصب شده روی هارد رو شما میبینی و هم Save های اون بازی رو در کنار خودش .
کنسولت چیه مدلش ؟
سلام دوست عزیز
شما میخوای چیکار کنی بگو من بهت بگم , چیشو میخوای رنگ کنی ؟ FAT داری ؟
شما دو راه داری :
1- Xbox رو بکنی تو رنگ !
2- رنگ رو با قلمو بزنی به Xbox !
برار مگه Xbox رو هم رنگ میکنن ؟ اگه هم رنگ بکنن مگه آموزش خاصی داره ؟
اره برادر رنگم ميكنن
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:26 AM ----------
اره برادر رنگم ميكنن
![]()
سلام دوستان
یه بنده خدایی یدونه xbox آرکید سالم با مادربرد جاسپر
با یک دسته و 10 تا بازی میخواد بفروشه.
حدودا چند خوبه بتونم بخرم؟
سلام دوست عزیز
شما میخوای چیکار کنی بگو من بهت بگم , چیشو میخوای رنگ کنی ؟ FAT داری ؟[/QUOTE]
سلام
خيلي ممنون عزيز
fat دارم يه همچين كاري كه تو اين عكس با قاب كردن
سیو هایی که کنسول تو هر مرحله می کنه رو چطوری باید پاک کنم
مثلا بازی تموم شده پوسیده هنوز سیو هاش هست؟
یکی هم اینکه وقتی من کنسول رو خریدم 3 ،4 تا توش سیو بازی داشت این یعنی چی؟دست دو که نبود /فکر کنم برای تست ه ک ریختن درسته؟ لطفا بگین که داستان چیه>؟
سیو هایی که تو گیم لایبرری هست.مدلش الایت
راستش تو بازي سنتر اين اموزش هست ولي پولي ! يعني بايد عضويت ثابت بگيري ولي نمي خوام
پول الكي بدم اينم لينكشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)