تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2431 از 2605 اولاول ... 14311931233123812421242724282429243024312432243324342435244124812531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,301 به 24,310 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2019

پيش فرض

حجم منم منتقل نشد

2. این کاربر از persian.godfather بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

td ایرانسل و مبین نت از این خیلی به صرفه تره . اخه کی با سرعت 50 مگ ماهی 30 چهل گیگ میتونه مصرف کنه ؟ من با adsl 8 مگ ماهی حداقل 160 گیگ مصرف بین المللمه .اگر کسی تونست امارشو دربیاره ببینیم ایا برا یه ساله یا یک ماه

پروفشنال SPIRIT PALST III's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

این حجم ترافیک ماهانه ست یا برای کل دوره؟
    نه دیگه برای کل دوره هست...اگه ماهانه بود که مثلا اون 50 گیگ رو باید میزد 150 گیگ... .

5. این کاربر از SPIRIT PALST III بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

برای من هم حجم ماه قبل به ماه جدید منتقل نشد. کلا دروغگویی، تظاهر و تسویه ضرر های مالی از جیب مردم، جزو مشخصات مسوولان کشور همیشه در صحنه می باشد...

7. 4 کاربر از m2music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ksra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2017
    محل سكونت
    Mar 2004

پيش فرض

برای من هم حجم ماه قبل به ماه جدید منتقل نشد. کلا دروغگویی، تظاهر و تسویه ضرر های مالی از جیب مردم، جزو مشخصات مسوولان کشور همیشه در صحنه می باشد...
    برا من 1 روز هم که مونده به تمدید خجم یکدفعه از 3 گیگ میرسه به 0 !!!
    اینا کلا صفر میکنن. همینجوری هم که حجم دزدی هست . آقا بیاین جمع بشیم یه شکایتی تنظیم کنیم که حجم دزدی زیاده.موافقید؟

9. 4 کاربر از ksra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

وقتی داره 500 گیگ حجم اضافه رو میده 700.000 تومن چرا بیاد حجم رو نسوزونه ؟ کاسبی خودشو خراب کنه ؟ به تنها چیزی که فکر نمی کنند سرویس دهی خوب به مشتری هست

11. 5 کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

وقتی داره 500 گیگ حجم اضافه رو میده 700.000 تومن چرا بیاد حجم رو نسوزونه ؟ کاسبی خودشو خراب کنه ؟ به تنها چیزی که فکر نمی کنند سرویس دهی خوب به مشتری هست
    چرا بقیه شرکت ها انقدر ارزون هستند این ها قیمت رو پایین نمیارند؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

دوستات در اینترنت مخابرات ایا این امکان هست که مثلا اگه بسته 3 ماهه خردیدی و گیگش تموم شد بسته سه ماهه رو باطل کنی و یه بسته 3 ماهه دیگه بخری؟ به جای اینکه گیگ بخری؟

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سرعت دانلود برای من دو سه روزه شدید افت کرده پشتیبانی هم زنگ میزنم یه کم معطل میکنه قطع میشه امروز با موبایل گرفتم جواب داد شماره گرفت گفت زنگ میزنیم که خبری نشد الان باز با تلفن ثابت قطع میشد اومدم تو پنل قسمت پشتیبانی مشکل رو اعلام کردم ارسال رو که زدم گفت شما به این قسمت دسترسی ندارید!!! با موبایل زنگ زدم بعد 10 مین جواب داد مگیه چیز پی ... و پروک سی وصل نیست میگم نه جانم چند بار پرسید .. گفتم شما به کاربرای تانوما دسترسی دارید میگه بعله ... من که باورم نمیشه از مدل حرف زدنشون معلومه هیچ کاری نمیکنن خلاصه که باز گفت ثبت کردم پیگیری میشه .. دوستان کسی افت سرعت داره ؟ آپلود مثل قبل رو 200 هست اما دانلود افتضاح باید اونم 200 باشه داخی با سرور خود مخابرات که بدتره فکر کنم خودشون مشکل دران نمیگن

15. 7 کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سرعت دانلود برای من دو سه روزه شدید افت کرده پشتیبانی هم زنگ میزنم یه کم معطل میکنه قطع میشه امروز با موبایل گرفتم جواب داد شماره گرفت گفت زنگ میزنیم که خبری نشد الان باز با تلفن ثابت قطع میشد اومدم تو پنل قسمت پشتیبانی مشکل رو اعلام کردم ارسال رو که زدم گفت شما به این قسمت دسترسی ندارید!!! با موبایل زنگ زدم بعد 10 مین جواب داد مگیه چیز پی ... و پروک سی وصل نیست میگم نه جانم چند بار پرسید .. گفتم شما به کاربرای تانوما دسترسی دارید میگه بعله ... من که باورم نمیشه از مدل حرف زدنشون معلومه هیچ کاری نمیکنن خلاصه که باز گفت ثبت کردم پیگیری میشه .. دوستان کسی افت سرعت داره ؟ آپلود مثل قبل رو 200 هست اما دانلود افتضاح باید اونم 200 باشه داخی با سرور خود مخابرات که بدتره فکر کنم خودشون مشکل دران نمیگن

فیبر نوری دارید آپلود 200 هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •