سلام تشکر و دمت گرم که جواب همه رو میدی
اگه بخوام دی اعزام شم کی باید دفترچه پست کنم و همچنین اگه بخوام اسفند اعزام بشم چی؟ اصلا حساب کتابی داره یا نه؟
بازم ممنون
سلام تشکر و دمت گرم که جواب همه رو میدی
اگه بخوام دی اعزام شم کی باید دفترچه پست کنم و همچنین اگه بخوام اسفند اعزام بشم چی؟ اصلا حساب کتابی داره یا نه؟
بازم ممنون
دوستان الان معمولا دفترچه رو بفرستی چند ماه بعد اعزام میشی ؟ به نظرتون آبان ماه پست کنم تاریخ اعزامم کی میشه؟
در حال حاضر مدت زمان خدمت اعزامی های 93 چقدره؟ 24 یا 21 ماه؟
21 ماه..این قانون از سال94 اجرا میشه
اگر مدرک رانشگاهی دارید اول هر ماه زوج اعزام خواهید شد برای اعزام دی از اواخر مهر تا اواخر اذر هرگاه دفرچه را پست کنید اعزام شما دی خواهد بود البته اگر ارگان پذیرنده ظرفیت خالی داشته باشد.
الان پست کنید احتمالا ابان اعزام خواهید شد
۲۱ ماه.
با توجه به قانون جدید که از ابتدای سال ۹۴ اجرایی می شود احتمال درخواست اعزام افزایش می یابد به عبارتی ابا توجه به ظرفیت ارگان ها ممکن است فردی ۳ ، ۴ ماه یا بیشتر طول بکشد تا اعزام شود.
سلام به همه
میخواستم شرایط معافیت پزشکی دائمی رو بدونم(چشم)مثلا واسه معافیت دائمی چشم چند شماره باید ضعیف باشه؟یا نمره ی استیگمات چقد باید باشه؟
و اینکه اگه مثلا بخاطر مشکلات چشمی مثل استیگمات و ... معافیت پزشکی دائمی بگیریم و بعد چشم رو عمل کنیم که دیگه مشکلی نداشته باشه با این وجود باز هم موقع استخدام تو شغل های دولتی مثل بانک و... دچار مشکل میشیم؟؟
ممنون از پاسختون
Last edited by lord Asghar; 30-09-2014 at 18:51.
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح خبر داد
افزایش مدت خدمت سربازی به ۲۴ ماه/ ۶ ماه کسر خدمت برای سربازان متأهل و دارای فرزند
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح از افزایش مدت خدمت سربازی به ۲۴ ماه خبر داد.
![]()
به گزارش خبرنگار قضایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، سردار کمالی در نشست خبری امروز خود با اصحاب رسانه با اعلام این خبر گفت: مدت خدمت سربازی 24 ماه شده و از تاریخ 1 فروردین 1394 لازمالاجرا است و کسانی که از سال 94 اعزام به خدمت میشوند باید 24 ماه خدمت کنند.
وی افزود: همچنین در اجرای سیاستهای مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا در خصوص افزایش جمعیت، درباره سربازان متأهل 3 ماه کسر خدمت و به ازای هر فرزند 3 ماه از مدت خدمت سربازی کم میشود به عبارتی اگر سربازی متأهل و صاحب یک فرزند باشد 6 ماه از مدت خدمت او کسر خواهد شد.
سردار کمالی تصریح کرد: همچنین با توجه به تفاوت خدمت در مناطق مختلف، خدمت در مناطق عملیاتی و امنیتی با 3 ماه کسری خدمت و در مناطق بد آب و هوا با 2 ماه کسری خدمت صورت میگیرد.
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به مشمولان غایب گفت: به مشمولان غایب فرصت داده شده تا پایان شهریورماه سال 94 جهت خدمت سربازی، خودشان را معرفی کنند و تنها در این صورت میتوانند از تسهیلات سایر سربازان بهرهمند شوند.
- See more at: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم شرایطم مثل شماست
خبر کامل تر اینجوریه
سخنگوی امور مشمولان ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به توصیههای مقام معظم رهبری در خصوص افزایش جمعیت، اظهار کرد:در این راستا تصمیم گرفتیم از اول مهرماه طول مدت خدمت سربازان متاهل سه ماه کاهش بیابد و به ازای هر فرزند نیز سه ماه از مدت سربازیشان کم شود. به عنوان مثال اگر فردی تا پیش از پایان امسال خود را برای سربازی معرفی کرده و یک فرزند داشته باشد علاوه بر اینکه 21 ماه خدمت خواهد کرد شش ماه کسر خدمت خواهد گرفت اما اگر از یکم فروردین ماه به سربازی برود در این صورت طول مدت سربازیاش 24 ماه بوده اما همچنان شش ماه کسری خدمت به خاطر همسر و یک فرزندش خواهد داشت.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سوال کردم این قوانین که امروز مطرح شده از 1 فروردین ماه 94 اجرا میشه و اصلا هیچ ربطی به تاریخ اعزام نداره مثلا کسی که شهریور 92 اعزام بوده و فروردین 94 فرا برسه اگر متاهل باشه اون دو ماهشو کسری میگیره و میره سراغ زندگیش
این قوانین از 1 فروردین 94 اجرا میشه و شامل برج 4 سال 92 نمیشه چون اون ها دیگه خدمتشون تموم میشه
پس نگران نباشید
می تونم بپرسم شما از چه منبعی سوال کردید؟ آخه من خدمتم آخر برج 12 تموم میشه![]()
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)