تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2431 از 4105 اولاول ... 1431193123312381242124272428242924302431243224332434243524412481253129313431 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,301 به 24,310 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

2- بستگی به اقدامتون داره اگه بهمن اقدام کنین اردیبهشت 94 اعزام می خورین.
    سلام تشکر و دمت گرم که جواب همه رو میدی
    اگه بخوام دی اعزام شم کی باید دفترچه پست کنم و همچنین اگه بخوام اسفند اعزام بشم چی؟ اصلا حساب کتابی داره یا نه؟
    بازم ممنون

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

دوستان الان معمولا دفترچه رو بفرستی چند ماه بعد اعزام میشی ؟ به نظرتون آبان ماه پست کنم تاریخ اعزامم کی میشه؟

حـــــرفـه ای mohammadrm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    North

پيش فرض

در حال حاضر مدت زمان خدمت اعزامی های 93 چقدره؟ 24 یا 21 ماه؟

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

در حال حاضر مدت زمان خدمت اعزامی های 93 چقدره؟ 24 یا 21 ما؟
    21 ماه..این قانون از سال94 اجرا میشه

5. این کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام تشکر و دمت گرم که جواب همه رو میدی
    اگه بخوام دی اعزام شم کی باید دفترچه پست کنم و همچنین اگه بخوام اسفند اعزام بشم چی؟ اصلا حساب کتابی داره یا نه؟
    بازم ممنون
    اگر مدرک رانشگاهی دارید اول هر ماه زوج اعزام خواهید شد برای اعزام دی از اواخر مهر تا اواخر اذر هرگاه دفرچه را پست کنید اعزام شما دی خواهد بود البته اگر ارگان پذیرنده ظرفیت خالی داشته باشد.
    دوستان الان معمولا دفترچه رو بفرستی چند ماه بعد اعزام میشی ؟ به نظرتون آبان ماه پست کنم تاریخ اعزامم کی میشه؟
    الان پست کنید احتمالا ابان اعزام خواهید شد
    در حال حاضر مدت زمان خدمت اعزامی های 93 چقدره؟ 24 یا 21 ما؟
    ۲۱ ماه.

با توجه به قانون جدید که از ابتدای سال ۹۴ اجرایی می شود احتمال درخواست اعزام افزایش می یابد به عبارتی ابا توجه به ظرفیت ارگان ها ممکن است فردی ۳ ، ۴ ماه یا بیشتر طول بکشد تا اعزام شود.

7. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lord Asghar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام به همه
    میخواستم شرایط معافیت پزشکی دائمی رو بدونم(چشم)مثلا واسه معافیت دائمی چشم چند شماره باید ضعیف باشه؟یا نمره ی استیگمات چقد باید باشه؟
    و اینکه اگه مثلا بخاطر مشکلات چشمی مثل استیگمات و ... معافیت پزشکی دائمی بگیریم و بعد چشم رو عمل کنیم که دیگه مشکلی نداشته باشه با این وجود باز هم موقع استخدام تو شغل های دولتی مثل بانک و... دچار مشکل میشیم؟؟
    ممنون از پاسختون
    Last edited by lord Asghar; 30-09-2014 at 18:51.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح خبر داد
    افزایش مدت خدمت سربازی به ۲۴ ماه/ ۶ ماه کسر خدمت برای سربازان متأهل و دارای فرزند
    جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح از افزایش مدت خدمت سربازی به ۲۴ ماه خبر داد.

به گزارش خبرنگار قضایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، سردار کمالی در نشست خبری امروز خود با اصحاب رسانه با اعلام این خبر گفت: مدت خدمت سربازی 24 ماه شده و از تاریخ 1 فروردین 1394 لازم‌الاجرا است و کسانی که از سال 94 اعزام به خدمت می‌شوند باید 24 ماه خدمت کنند.
    وی افزود: همچنین در اجرای سیاستهای مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا در خصوص افزایش جمعیت، درباره سربازان متأهل 3 ماه کسر خدمت و به ازای هر فرزند 3 ماه از مدت خدمت سربازی کم می‌شود به عبارتی اگر سربازی متأهل و صاحب یک فرزند باشد 6 ماه از مدت خدمت او کسر خواهد شد.
    سردار کمالی تصریح کرد: همچنین با توجه به تفاوت خدمت در مناطق مختلف، خدمت در مناطق عملیاتی و امنیتی با 3 ماه کسری خدمت و در مناطق بد آب و هوا با 2 ماه کسری خدمت صورت می‌گیرد.
    جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به مشمولان غایب گفت: به مشمولان غایب فرصت داده شده تا پایان شهریورماه سال 94 جهت خدمت سربازی، خودشان را معرفی کنند و تنها در این صورت می‌توانند از تسهیلات سایر سربازان بهره‌مند شوند.
    - See more at: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام به دوستان
    من تو خبرها شنیدم که برا سربازای متاهل 3 ماه کسر در نظر گرفتن. این شامل منی که الان در حال خدمتم میشه یا ماله سال 94 ه فقط ؟! چجوریاست کلا ؟!
    منم شرایطم مثل شماست
    خبر کامل تر اینجوریه
    سخنگوی امور مشمولان ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به توصیه‌های مقام معظم رهبری در خصوص افزایش جمعیت، اظهار کرد:‌در این راستا تصمیم گرفتیم از اول مهرماه طول مدت خدمت سربازان متاهل سه ماه کاهش بیابد و به ازای هر فرزند نیز سه ماه از مدت سربازی‌شان کم شود. به عنوان مثال اگر فردی تا پیش از پایان امسال خود را برای سربازی معرفی کرده و یک فرزند داشته باشد علاوه بر اینکه 21 ماه خدمت خواهد کرد شش ماه کسر خدمت خواهد گرفت اما اگر از یکم فروردین ماه به سربازی برود در این صورت طول مدت سربازی‌اش 24 ماه بوده اما همچنان شش ماه کسری خدمت به خاطر همسر و یک فرزندش خواهد داشت.
    منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من اعزامی 92/12/1 ام و خدمتم آبان 94 تموم میشه . متاهل هم هستم. یعنی این 3 ماه شامل من در حال خدمت هم میشه ؟!
    من سوال کردم این قوانین که امروز مطرح شده از 1 فروردین ماه 94 اجرا میشه و اصلا هیچ ربطی به تاریخ اعزام نداره مثلا کسی که شهریور 92 اعزام بوده و فروردین 94 فرا برسه اگر متاهل باشه اون دو ماهشو کسری میگیره و میره سراغ زندگیش

این قوانین از 1 فروردین 94 اجرا میشه و شامل برج 4 سال 92 نمیشه چون اون ها دیگه خدمتشون تموم میشه

پس نگران نباشید

داره خودمونی میشه mdi_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من سوال کردم این قوانین که امروز مطرح شده از 1 فروردین ماه 94 اجرا میشه و اصلا هیچ ربطی به تاریخ اعزام نداره مثلا کسی که شهریور 92 اعزام بوده و فروردین 94 فرا برسه اگر متاهل باشه اون دو ماهشو کسری میگیره و میره سراغ زندگیش

این قوانین از 1 فروردین 94 اجرا میشه و شامل برج 4 سال 92 نمیشه چون اون ها دیگه خدمتشون تموم میشه

پس نگران نباشید
    می تونم بپرسم شما از چه منبعی سوال کردید؟ آخه من خدمتم آخر برج 12 تموم میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •