سلام
دوست عزيزم شما يه عكس از صفحه تنظيمات مودمتون لطف ميكنيد بزاريد وضيعيت خطتون رو ببينم .
ممنون
سلام
دوست عزيزم شما يه عكس از صفحه تنظيمات مودمتون لطف ميكنيد بزاريد وضيعيت خطتون رو ببينم .
ممنون
بفرما دوست خوبم
![]()
خيلي ممنونم دوست عزيزم .
وضعيت خطتون خوبه روي 4مگ هم بسته شده اما يه چيز برام جالب شد و اونم اينكه شما قاعدتا نبايد سرعت بالاي 490 تا بگريد بخاطر اينكه ماكزيمم سرعت 4مگ ميشه 512 كيلوبايت بر ثانيه اگه اختصاصي باشه كه براي شير نهايتش ميشه 490 تا ولي شما تا 584 و حتي 600 تا هم به گفته خودتون سرعت گرفتيد، خيلي عجيبه !!!!!
مطمئنيد اين سرعتا لحظه اي نبوده ؟ (چون لحظه اي امكان پذيره ولي براي يه مدت زمان عادي نه)
Last edited by attaghi; 14-08-2013 at 13:04.
یه مشکل جدید !
وقتی با س ا ک س وصل هستم وقتی س ا ک س رو قطع میکنم کلا اینترنت هم قطع میشه ! باید چند بار کانکت دیس کنم تا درست بشه ! از دیشب این جوری شده !
نه لحظه ای نیس!!! بیشتر وقتا اینجوریه !!! حتی نرم نرم افزار du meter هم نشون میده پهنای باند واقعی رو
والا من همچين چيزي تا حالا نديدم . پارس آنلاين براي شما اينجور باشه عاليه، پس ديگه ازش بد نگيد تازه بايد تعريفم ازش بكنيد![]()
شما که با 256 محدود این همه سرعت داری دیگه چی می خوای برادر منبرو حالشو ببر
دوستان این عکس مال دیشبه و وضعیت خطمه،اما تعجب میکنم که چرا بیشتر از 5 نمیتونم بگیرم!!(آقا Attennuation چرا برای دانلود و آپلود یکی نیست :| )
ولی تو این مدت که مخابرات داشتم مشکل افت سرعت یا قطعی یا ... نداشتم![]()
این نوسان خیلی رو اعصابه!!! اگه نداشت عالی بود
روزای اولش همینجوریه !!! بزار چند روز بگذره درست میشه
حالا برای من هفته آینده وصل میشه کلا
توکل به خدا،ایشالا که نوسان نداشته باشه![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)