تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2431 از 2550 اولاول ... 14311931233123812421242724282429243024312432243324342435244124812531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,301 به 24,310 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    تبریز مقدس

پيش فرض

من بخاطر شبانه مخابرات رو جمع کردم اومدم شاتل 4 روز رانژه شدنش طول کشید. پینگش که افتضاهه صبح 260 بود عصر شد 300 کلا گیم تعطیل . حالا سرعتش صبح خوب بود خط 1M گرفتم تا 3.5M سرعت میداد. الان (عصر) همون 1M رو هم نمیده ببینم دانلود شبانش چی میده ؟؟؟ فکر نکنم 3 ماه بتونم اینو تحمل کنم ... اگه پینگش درست نشده قید 85 تومنو میزنم میرم یه ISP دیگه
    من هم مخابرات رو به همین دلیل جمع کردم و آسیاتک گرفتم ، مبلغ رو 22 دی پرداخت کردم ولی هنوز وصل نشده و امشب گفتند که پورت و ... حل شده و باقی کاراش حداکثر تا یک شنبه حل میشه . سرویس 10 مگ شهاب گرفتم ، وصل بشه چند روز تست کنم ببینم چی هست . شما هم چند شب شبانه رو تست کنید و لطفا اینجا هم اطلاع بدین تا در جریان قرار بگیریم .

مخابرات یک حسنی داشت که هر وقت میخواستیم وصل بشه یک روزه وصل میکرد ( برای من تا 6 ساعت هم رکورد زدند ) ، مخابراتی که واقعا یک زمان تو اوج بود با کله خورد زمین . اون اویل شبا تا 20 گیگ راحت می شد دانلود کرد ولی این اواخر بگیر نگیر داشت و از 3 تا 8 گیگ متغیر بود ، چه خاطراتی که نداشتیم ( 3 تا سرویس از مخابرات داشتم ولی حیف .... )

اگه نباشه جاش خالی می مونه humanaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خب سرویس شاتل من هم همین چند شاعت پیش وصل شد!!!
    پینگ به شدت افتضاح یعنی منی که از اسیاتک بخاطر قطعی زیاد اومدم شاتل الا وضع من بدتر هم شده!! تو اسیا تک باز پینگ با سزوز های دوتا 140 اینا بود ولی الا زیره 280-300 نمیاد یعنی چی؟اینهمه تعریف می کردن این شد اخرش!!؟ من الا قرار 3 ماه این پینگ رو تحمل کنم!!!؟؟؟؟؟

3. این کاربر از humanaga بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

بالاخره رفتم جمعش کردم***دوستان ازاد شدم من از فقس ازاااااااد...تو تبریز بجر صبا هیچی ج نمیده

5. 3 کاربر از gymclass.heroes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بالاخره رفتم جمعش کردم***دوستان ازاد شدم من از فقس ازاااااااد...تو تبریز بجر صبا هیچی ج نمیده
    بالکل مخابرات رو جمع می کردی خوب! البته من فکر می کردم تلفنی هم میشه چون یه بار اقدام کردم پارسال گفت داخلی فلان ولی منصرف شدم چون مشکل مودمم بود و البته جایگزین خوبی وجود نداره به نظر من حتی با این شرایط.

داره خودمونی میشه behzad-1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان کسی تو مخابرات تمدید زده شبانه اعمال شده یا نه ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

اره من تمدید کردم یک ماه دیگه ولی اعمال نشده//اون طور که مشخصه فعلا دس نگه داشتن چون خیلی ها تماس گرفتن و نارضایتی خود را گفتن انشا... که منصرف بشن%

9. این کاربر از vvvmmm210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

کس دیگه ای هست که رو این مسیر باشه ؟
    مام هستیم دیه

11. این کاربر از dow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

آی پی ای جدید من اکثرا میرن روی امارات

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

عزیزانی که 4جی و 3جی یک تست سرعت بزارن جهت قانع کردن برخی دوستان برای نبودن سرعت دانلود 3جی به اندازه 200kb
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من هم مخابرات رو به همین دلیل جمع کردم و آسیاتک گرفتم ، مبلغ رو 22 دی پرداخت کردم ولی هنوز وصل نشده و امشب گفتند که پورت و ... حل شده و باقی کاراش حداکثر تا یک شنبه حل میشه . سرویس 10 مگ شهاب گرفتم ، وصل بشه چند روز تست کنم ببینم چی هست . شما هم چند شب شبانه رو تست کنید و لطفا اینجا هم اطلاع بدین تا در جریان قرار بگیریم .

مخابرات یک حسنی داشت که هر وقت میخواستیم وصل بشه یک روزه وصل میکرد ( برای من تا 6 ساعت هم رکورد زدند ) ، مخابراتی که واقعا یک زمان تو اوج بود با کله خورد زمین . اون اویل شبا تا 20 گیگ راحت می شد دانلود کرد ولی این اواخر بگیر نگیر داشت و از 3 تا 8 گیگ متغیر بود ، چه خاطراتی که نداشتیم ( 3 تا سرویس از مخابرات داشتم ولی حیف .... )
    شبانش بد نبود 6.3G دانلود کردم بعدش دیگه دانلودام تموم شده بود. البته من با تورنت دانلود میکنم با لینک مستقیم احتمالا بیشتر باشه.

فقط تا ظهر تونستم با پینک 260-270 گیم بازی کنم بعدش با وایمکسم وصل شدم و تا الان دارم بازی میکنم. پینگش نوسان داره ولی timeout و قطعی نداشتم تا الان.
    پشتیبانی شاتل گفتن که سرویس گیمینگ دارن. فردا باید با مسئولش صحبت کنم که برام فعال کنن ببینم چی میشده.

15. این کاربر از Exlord27 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •